alexcool Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Γεια σας παιδια μια συμβουλη θα ηθελα,δεν ασχολουμε πολυ βεβαια με αυτα αλλα αγωρασα ενα μεταχειρισμενο WD οχι το καινουριο μοντελο το προηγουμενο εχω κατεβασει 3 ταινιες μεχρι τωρα στην μια δεν μου πεζει ο ηχος και στην αλλη μου κανει κολληματα ειναι σε αναλυση 720π,εγω εν το μεταξη για καλο το πηρα απ οτι μου λεγανε κι εμενα,στον υπολογηστη μου πεζουνε κανονικα, εχει κανεις καμια ιδεα το ητνα μπωρει να πεζει; π.χ αναβαθμιση,ελατοματικος,χαλασμονος κτλ? Ευχαριστω πολυ!
karmen1983 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Χωρίς να έχω επαφή με το σπορ απλά δε λες και το μοντέλο; Μπας και δεν παίζει DTS ήχο και πρέπει να τον μετατρέψεις σε AC3? (μπορεί να είπα κοτσάνα just επειδή μου έκανε παρόμοιο θέμα ένας δικός μου... media player )
kostas_dr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Έχω την εντύπωση ότι το προηγούμενο μοντέλο του WD-Live δεν έκανε αναπαραγωγή DTS. Οπότε αναγκαστικά πας σε μετατροπή σε AC3. Αλλά απο την στιγμή που λες ότι παίζει και τις ταινίες με κολήμματα μήπως γενικά έχει πρόβλημα το media player.
TheELF Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Αλλά απο την στιγμή που λες ότι παίζει και τις ταινίες με κολήμματα μήπως γενικά έχει πρόβλημα το media player. Μπορεί και απλά να θέλει κάνα defraggler στο usb του,ιδίως αν είναι κάνας «παλιός» δίσκος.
sigamhsoupw Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Κανονικά το WD από τη πρώτη γενιά κιόλας παίζει ήχο DTS αν ομως συνδεθεί μέσω οπτικής σε ενισχυτή. Αν τον έχεις συνδέσει απευθείας σε tv με hdmi και η ταινία έχει dts δεν θα παίξει. Για τα κολλήματα δεν γνωριζω, όσο είχα εγώ WD δεν μου παρουσιάστηκε ποτέ τέτοιο θέμα. Οι ταινίες που δεν έπαιζε ήταν τελευταία mkv (μάλιστα κολλούσε όλο το σύστημα κατόπιν) τα οποία για να παίξουν ήθελαν πρώτα muxing με το mkvmerge GUI v4.0.0 (διαδικασία 1-2 λεπτών για αρχείο 4gb).
alexcool Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Το εχω συνδιασει με τα Ζ5450 με οπτικη ινα θα δωκιμασω και το mkvmerge GUI να δω τι πεζει ευχαριστω πολυ!
danaos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 O WD Media Player παίζει κανονικότα και χωρίς προβλήματα και mkv αλλά και dts. Για να ακούγεται βέβαια ο ήχος θα πρέπει να συνδέεται είτε με hdmi είτε με digital optical σε συσκευή που έχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής dts. Π.χ. σε ένα home theater. Ακόμα όμως και αν η συσκευή αναπαραγωγής μας δεν έχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής dts, έχουμε τη δυνατότητα μέσω των ρυθμίσεων audio/video να "υποβαθμίσουμε" τον εξαγόμενο ήχο σε απλό στέρεο και έτσι να παρακολουθούμε την ταινία μας χωρίς προβλήματα. Για mkv, δεν έχω ακούσει ως τώρα να υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όσα αρχεία mkv έχω παίξει, ποτέ δεν χρειάστηκε επέμβαση με κάποιο software. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι ίσως έκανες firmware upgrade που απέτυχε, οπότε μπορείς να ακολουθήσεις τη διαδικασία επαναφοράς του προηγούμενου firmware σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στην ιστοσελίδα της WD.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα