tsibidis_sparti Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα και καλή χρόνια Έχω το acer aspire 7535g και έχω το εξής πρόβλημα . η μνήμη ram είναι 2 giga , έχω άλλες δυο μνήμες ram 2 giga & 1 giga . επιχείρησα να προσθέσω άλλη μια μνήμη δηλαδή να το κάνω σύνολο 4 giga και το αποτέλεσμα είναι να μην ανοίγει το λαπτοπ , όταν την βγάζω και μένει με την μια μνήμη {2 giga} δουλεύει κανονικά . φυσικά δοκίμασα και με το 1 giga . Έμενα έχει 2 θύρες μια κάτω και μια επάνω . όταν βάζω την μνήμη στο κατά όλα καλά . όταν το βάζω στο επάνω πάλι δεν ανοίγει , και το ξανά Λέο αν προσθέσω και άλλη μνήμη δεν ανοίγει το λαπτοπ . προσπαθώ να τα γράψω αναλυτικά για να καταλάβει κάποιος και να με βοηθήσει διότι δεν ξέρω την τυφλά μου Ευχαριστω πολύ
nikos903 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δηλαδή με όποιον τρόπο και άμα χρησιμοποιήσεις το πάνω slot δεν παίρνει μπρος το PC? Σωστά; Άμα βάλεις την καινούργια 2GB στο κάτω θα πάρει όπως και με την παλιά, σωστά; Για δες με πολύ φως άμα όλα τα πινάκια είναι στην θέση τους, δες άμα υπάρχει κανένα κάψιμο εκεί στο slot, τα σιδεράκια πίσω απο το slot να μην έχουν μαζέψει τίποτε.
tsibidis_sparti Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα καλή χρόνια Φιλέ μου το καθάρισα το κοίταξα και πριν δεν βλέπω κάτι . σκέφτηκα να ξανά κάνω φορματ αλλά δεν ξέρω αν θα βγει αποτέλεσμα
nikos903 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Καλή χρονιά, όντως, για αν δούμε... Όταν λες οτι δεν ανοίγει εννοείς οτι δεν δείχνει τίποτε στην οθόνη σωστά; Μαύρη απο την αρχή, ούτε bios ούτε τίποτα.
tsibidis_sparti Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Τίποτα απόλυτος μαύρη οθόνη . προσπαθώ να φτιάξω και την εικονική μνήμη αλλά ούτε εκεί τα καταφέρνω . πάω να σκάσω δεν ξέρω τη άλλο να κάνω
nikos903 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Τι να την κάνεις την εικονική μνήμη; Δεν κάνει και καλό να την αυξήσεις πολύ... Θα σέρνεται το PC ειδικά αμα έχεις αργό δίσκο... Αφού στο slot δεν δουλεύει τίποτε και μόνο προβλήματα προκαλεί θα έλεγα οτι έχει πρόβλημα το slot... Δοκίμασες είπες όλες τις μνήμες σε αυτό και τίποτε ε; Αλλιώς το τελευταίο που μπορείς να κάνεις είναι bios update αλλά δεν ξέρω κατα πόσον θα βοηθούσε... Δύσκολο... Πάντως ποιες είναι οι μνήμες που έχεις; Συχνότητες - τάσεις (αν και σε λάπτοπ δεν πρέπει να διαφέρουν) - χρονισμούς. Ή απλά πες τα μοντέλα τους. Βασικά, είναι το λάπτοπ σε εγγύηση;
tsibidis_sparti Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Όχι δεν είναι στην εγγύηση Ι μια είναι samsung 1 g 667 mhz Και η άλλη ίδια έτεραι αλλά 2 g Και δεν γραφεί κάτι άλλο επάνω
nikos903 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Αυτή η μνήμη που έχεις τώρα και δουλεύει, είναι οκ μόνο εκεί που είναι, στο άλλο slot όχι. Σωστά;;; Βασικά άμα είναι ίδιες οι συχνότητες στις μνήμες πρέπει τουλάχιστων να πάρει μπρός... Και η μνήμη άμα δουλεύει στο ένα και όχι στο άλλο έχει θέμα.. Ή πολύ καμένες είναι οι μνήμες ή το Slot... Δεν υπάρχει κανένα λάπτοπ άλλο να δοκιμάσεις τις 2 μνήμες που λες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα