agapoula-poula Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Σιγουρέψου πως δουλεύει ο ανεμιστήρας της (Θα πρέπει να βγάζει αέρα από πίσω, ή απλά ακούμπησε τον ελαφρά με την άκρη του δάχτυλου σου), Αν δουλεύει τότε απλά το case θα πρέπει να είναι φούρνος. ο ανεμιστήρας δουλεύει o hdd=25c,mobo=30c τις βλέπω μια χαρά θερμοκρασίες και τώρα που έβαλα μια ταινία εχει τους ίδιους βαθμούς...αν λέει κάτι αυτό α καταπληκτικό στις επιλογές στο catalyst μου έβγαλε την επιλογή "Enable Fan control" και μου εβγαλε και το ανεμιστηρακι τ οποιο δείχνει 24%... σημ.δεν μα αφήνει να το πειράξω..
xlomo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Ναι μια χαρά, εγώ τουλάχιστον δεν βγάζω άκρη. Νομίζω πρέπει να πατήσεις το λουκέτο πρώτα
agapoula-poula Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Ναι μια χαρά, εγώ τουλάχιστον δεν βγάζω άκρη. Νομίζω πρέπει να πατήσεις το λουκέτο πρώτα τρέλα και παράνοια τώρα μ αφήνει να παίξω με το fan το βαλα 45% και ο θεος βοηθος
Obsidian Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Eντάξει μια χαρά λοιπόν. Τώρα σε τι θερμοκρασίες είσαι; Αν δεν σε ενοχλεί ο θόρυβος, βαλ'το οσο υψηλότερα γίνεται.
agapoula-poula Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Eντάξει μια χαρά λοιπόν. Τώρα σε τι θερμοκρασίες είσαι; Αν δεν σε ενοχλεί ο θόρυβος, βαλ'το οσο υψηλότερα γίνεται. 65c δεν ειμαι του θορύβου....ευχαριστω πολυ παιδιά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα