Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο Control Panel του Catalyst πήγαινε Performance --> Amd Overdrive, tickαρε το "Enable Overdrive" και πρέπει να υπάρχει μια επιλογή "Enable Fan Speed"

Δημοσ.

Στο Control Panel του Catalyst πήγαινε Performance --> Amd Overdrive, tickαρε το "Enable Overdrive" και πρέπει να υπάρχει μια επιλογή "Enable Fan Speed"

Μόνο μια επιλογή υπάρχει για τικάρισμα "Enable Graphics OverDrive"

Δημοσ.

Το πατάς αυτό και ενεργοποιούνται οι υπόλοιπες [κάτω] επιλογές..

ναι έχει δύο μπάρες η μία γράφει "High Perfomance GPU clock settings" και μία δεύτερη "High Perfomance memory clock settings"

Δημοσ.

Οι 3870 δεν έχουν fan control, Η AMD το θεώρησε πολύ top notch και όταν το ενεργοποίησε στο CCC φρόντισε στη σειρά 3XXX να μην φαίνεται (Βλέπεις μόλις είχε βγάλει τη σειρα 4χχχ). Με τη δικαιολογία πως δεν το επιτρέπει το hardware της 3870 (Off topic λίγες μέρες αργότερα βγήκε user hack της registry που το επέτρεπε και δούλευε κανονικά αλλά τέλος πάντων εδώ την διαφήμιζαν σαν GPGPU και τελικά ούτε το ATIStream δεν υποστήριζε ). Idle θερμοκρασία της 3870 είναι 55-60 βαθμούς οπότε μια χαρά είσαι.

Δημοσ.

Κάπως έτσι δεν σου είναι;

capturejsr.png

To "Enable Manual Fan Control" μας ενδιαφέρει.

όχι δεν το έχει καθόλου σαν επιλογή καιμένα είναι σε οριζόντια διάταξη οι κύκλοι

Δημοσ.

Σιγουρέψου πως δουλεύει ο ανεμιστήρας της (Θα πρέπει να βγάζει αέρα από πίσω, ή απλά ακούμπησε τον ελαφρά με την άκρη του δάχτυλου σου), Αν δουλεύει τότε απλά το case θα πρέπει να είναι φούρνος.

Δημοσ.

Xlomo είσαι σίγουρος γι'αυτο; Με την 3850 μου μια χαρά τις είχα ρυθμίσει τότε. Στην τελική αν το ανεμιστηράκι έχει 3 καλώδια, τότε μπορεί να τροποποιηθεί η ταχύτητα.

Ας δοκιμάσει ο αγαπούλας και το ATI Tray Tools κιόλας. Btw αγαπούλα ποια έκδοση Catalyst έχεις και είναι οριζόντια τα κλόκια;

Δημοσ.

Obsidian έχω 2 3870 σε 2 διαφορετικά PC και σε κανένα δεν μου βγάζει τη ρύθμιση, με Tray tools λογικά θα μπορεί να κάνει κάτι γιατί όπως είπα είχαν βγεί αντίστοιχες λύσεις από χρήστες. Τώρα με την 3850 που λες δεν ξέρω τι έγινε, ίσως να έβαλε το χεράκι του ο κατασκευαστής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...