agapoula-poula Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Έχω το catalyst που πάω για να το αλλάξω?
Obsidian Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Στο Control Panel του Catalyst πήγαινε Performance --> Amd Overdrive, tickαρε το "Enable Overdrive" και πρέπει να υπάρχει μια επιλογή "Enable Fan Speed"
agapoula-poula Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Στο Control Panel του Catalyst πήγαινε Performance --> Amd Overdrive, tickαρε το "Enable Overdrive" και πρέπει να υπάρχει μια επιλογή "Enable Fan Speed" Μόνο μια επιλογή υπάρχει για τικάρισμα "Enable Graphics OverDrive"
Obsidian Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Το πατάς αυτό και ενεργοποιούνται οι υπόλοιπες [κάτω] επιλογές..
agapoula-poula Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Το πατάς αυτό και ενεργοποιούνται οι υπόλοιπες [κάτω] επιλογές.. ναι έχει δύο μπάρες η μία γράφει "High Perfomance GPU clock settings" και μία δεύτερη "High Perfomance memory clock settings"
Obsidian Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Κάπως έτσι δεν σου είναι; To "Enable Manual Fan Control" μας ενδιαφέρει.
xlomo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Οι 3870 δεν έχουν fan control, Η AMD το θεώρησε πολύ top notch και όταν το ενεργοποίησε στο CCC φρόντισε στη σειρά 3XXX να μην φαίνεται (Βλέπεις μόλις είχε βγάλει τη σειρα 4χχχ). Με τη δικαιολογία πως δεν το επιτρέπει το hardware της 3870 (Off topic λίγες μέρες αργότερα βγήκε user hack της registry που το επέτρεπε και δούλευε κανονικά αλλά τέλος πάντων εδώ την διαφήμιζαν σαν GPGPU και τελικά ούτε το ATIStream δεν υποστήριζε ). Idle θερμοκρασία της 3870 είναι 55-60 βαθμούς οπότε μια χαρά είσαι.
agapoula-poula Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Κάπως έτσι δεν σου είναι; To "Enable Manual Fan Control" μας ενδιαφέρει. όχι δεν το έχει καθόλου σαν επιλογή καιμένα είναι σε οριζόντια διάταξη οι κύκλοι
xlomo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Κοίτα ποστ #22. Τι στο καλό, τσάμπα τα γράφω ?
agapoula-poula Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Κοίτα ποστ #22. Τι στο καλό, τσάμπα τα γράφω ? sorry ρε φίλε το postαρα πριν το δώ τώρα που μιλάμε βαράει 72c ελάτε να τηγανίσουμε αυγά...
xlomo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Για IDLE είναι πολλά, το activity είναι στο 0% ?
agapoula-poula Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Για IDLE είναι πολλά, το activity είναι στο 0% ? ναι
xlomo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Σιγουρέψου πως δουλεύει ο ανεμιστήρας της (Θα πρέπει να βγάζει αέρα από πίσω, ή απλά ακούμπησε τον ελαφρά με την άκρη του δάχτυλου σου), Αν δουλεύει τότε απλά το case θα πρέπει να είναι φούρνος.
Obsidian Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Xlomo είσαι σίγουρος γι'αυτο; Με την 3850 μου μια χαρά τις είχα ρυθμίσει τότε. Στην τελική αν το ανεμιστηράκι έχει 3 καλώδια, τότε μπορεί να τροποποιηθεί η ταχύτητα. Ας δοκιμάσει ο αγαπούλας και το ATI Tray Tools κιόλας. Btw αγαπούλα ποια έκδοση Catalyst έχεις και είναι οριζόντια τα κλόκια;
xlomo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Obsidian έχω 2 3870 σε 2 διαφορετικά PC και σε κανένα δεν μου βγάζει τη ρύθμιση, με Tray tools λογικά θα μπορεί να κάνει κάτι γιατί όπως είπα είχαν βγεί αντίστοιχες λύσεις από χρήστες. Τώρα με την 3850 που λες δεν ξέρω τι έγινε, ίσως να έβαλε το χεράκι του ο κατασκευαστής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα