antiSocial001 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Παιδια καλησπερα. Λοιπον απο υπολογιστες ξερω τα συμβατικα που ξερει ο καθενας μας και γι αυτο μπηκα εδω μηπως και μπορει καποιος ποιο ψαγμενος να με βοηθησει. Στο σπιτι μου εχω 2 λαπτοπ ενα καινουργιο HP π τρεχει τα w7 και ενα παλαιοτερο ACER π τρεχει τα XP. Ενω χρησιμοποιoυσα το συμβατικο wifi router π σ δινει η hol και εμπαινα μια χαρα με το HP το ACER μια με πεταγε καθε 5 λεπτα και μια δεν συνδεοταν καθολου. Εκτος αυτου ειχα και ενα προβλημα με το σημα το οποιο δεν εφτανε ουτε για το σπιτι. πχ.το καλοκαιρι στο μπαλκονι εμπαινα με δυσκολια...(φυσικα δεν μενω σε καμια επαυλη) Τεσπα ειδα και αποειδα και πηγα στο πλαισιο και αγορασα αυτο εδω http://www.e-wifi.gr/Product/221/Page/56/el/ Το μονο π αλλαξε ηταν οτι μπορουσα να μπω με το HP απ οπου ηθελα μεσα στο σπιτι αλλα το ACER και παλι τιποτα. Πριν βιαστειτε να μ πειτε οτι εχει προβλημα το ACER σας λεω οτι την τελευταια εβδομαδα τελειως ξαφνικα δεν μπορω να μπω με το WIFI ΟΥΤΕ ΑΠ ΤΟ HP Μονο με το καλωδιο ethernet να μπω στο ιντερνετ..!!!!! Πηρα τηλεφωνο στην hol..πηγα απο εκει με το λαπτοπ τους ειπα την ιστορια.. μου εκαναν ρυθμισεις μου εδωσαν ενα δικο τους ρουτερ ενα μαυρο.. Γυρναω σπιτι.... ΤΙΠΟΤΑ! Μονο με καλωδιο.... Για να συνοψησω. Εχω 3 ρουτερ αυτη την στιγμη... Με κανενα δεν μπορω να συνδεθω μεσω WIFI τι μπορει να φταιει? Αν μπορει και με βοηθησει καποιος θα ειμαι υποχρεος. Μου ειπαν ολα οτι ειναι μια χαρα..
SPANK Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Αν βάζεις κωδικό για να μπαίνεις wireless μπες μεσα στο router στις ρυθμίσεις του wireless και άφησε το χωρίς κωδικό να δούμε αν μπαίνουν ετσι και τα 2 laptop και βλέπουμε.
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 επισης δοκιμασε καναλι 1 η 6 η 11,οχι 12 οχι 13 γιατι πολλες φορες κανουν παραξενα.επισης το ρουτερ μακρια απο γωνιες τοιχου.update το firmware τυπικα στους ρουτερς και Update τους drivers στις καρτες δικτυου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα