Προς το περιεχόμενο

περασμα applications android market απο pc στο κινητό

mariasp87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω το sony xperia mini και θελω να μαθω αν υπαρχει τροπος να περασω applications android market στο κινητο απο τον υπολογιστη μου μεσω του καλωδιου usb κινητου που ειναι για συνδεση με τον υπολογιστη.

γινεται η ο μονος τροπος ειναι να συνδεθω στο wifi απο το κινητο μου και να τα κατεβασω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για να τα περασεις μεσω καλωδιου πρεπει να εχεις και τα αρχεια σε μορφη.apk

αν τα εχεις ετσι απλα τα μεταφερεις στη καρτα του κινητου και μεσα απο το κινητο με καποιον

file explorer πχ astro να κανεις εγκατασταση.

αλλιως μπαινεις android market απο τον υπολογιστη βαζεις οσες εφαρμογες θες να περασεις στο κινητο και οταν το κινητο βρει wifi θα της εγκαταστισει μονο του.

για να τα περασεις μεσω καλωδιου πρεπει να εχεις και τα αρχεια σε μορφη.apk

αν τα εχεις ετσι απλα τα μεταφερεις στη καρτα του κινητου και μεσα απο το κινητο με καποιον

file explorer πχ astro να κανεις εγκατασταση.

αλλιως μπαινεις android market απο τον υπολογιστη βαζεις οσες εφαρμογες θες να περασεις στο κινητο και οταν το κινητο βρει wifi θα της εγκαταστισει μονο του.

εκανα αυτο που μου ειπες περασα τα αρχειο σε μορφη apk στην sd και με το astro το εκανα install οκ αλλα οταν παταω πανω στη εφαρμογη να ανοιξει μου λει to activate the application you must connect to the internet.

μηπως ορισμενες εφαρμογες για να ενεργοποιηθουν χρειαζεται να συνδεθεις στο ιντερνετ η ισχυει για ολες;

εκανα αυτο που μου ειπες περασα τα αρχειο σε μορφη apk στην sd και με το astro το εκανα install οκ αλλα οταν παταω πανω στη εφαρμογη να ανοιξει μου λει to activate the application you must connect to the internet.

μηπως ορισμενες εφαρμογες για να ενεργοποιηθουν χρειαζεται να συνδεθεις στο ιντερνετ η ισχυει για ολες;

Έχω εγκαταστήσει πολλές εφαρμογές από το apk τους και ποτέ δεν μου εμφανίστηκε κάτι τέτοιο. Τί έβαλες;

λογικα θα αναφερεσαι σε καποιο παιχνιδι.

ειναι ορισμενες εφαρμογες που χρειαζονται να κατεβασουν πολλα mb (συνηθως σε παιχνιδια~700mb) μπορεις να τις κατεβασεις απο το ιντερνετ ή να ερθεις σε επαφη με τον θειο οπου θα τις εχει ως εξεις πχ για ενα παιχνιδι sims3.apk sims3 sd folder** **ειναι τα 700 mb τα οποια τα περνας και αυτα στην καρτα στον αντιστοιχο φακελο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...