Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα σας και καλή χρονιά. Με δεδομένο ότι έχω 8gb ram πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στο page file ή να το αφήσω στο windows default. Σε idle κατάσταση χρησιμοποιεί το 16-19 % της μνήμης. Είναι αυτό νορμάλ?
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα σας και καλή χρονιά. Με δεδομένο ότι έχω 8gb ram πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στο page file ή να το αφήσω στο windows default. Σε idle κατάσταση χρησιμοποιεί το 16-19 % της μνήμης. Είναι αυτό νορμάλ? Ναι ειναι φυσιολογικο. Το τι θα κανεις ειναι δικια σου επιλογη. Ριξε μια ματια σ ενα προσφατο σχετικο θεμα
rfc Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Default μη το αφησεις σε καμια περιπτωση. Εσυ που εχεις και πολυ μνημη κιολας, ενδεικνυται να το κλεισεις, μιας και θα σου ανεβασει και τις επιδοσεις. Αν δε το κλεισεις τοτε μονο ανωτερη τιμη μπορεις να βαλεις (4092 πανω κατω στα κουτακια). Αν το κλεισεις δε θα εχεις minidumps αν δε σε ενδιαφερει... που μαλλον οχι. Προσωπικα σε μηχανακια με αρκετη μνημη (3 και πανω)... το κλεινω παντα. Αλλιως 4092.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Default μη το αφησεις σε καμια περιπτωση. Εσυ που εχεις και πολυ μνημη κιολας, ενδεικνυται να το κλεισεις, μιας και θα σου ανεβασει και τις επιδοσεις. Αν δε το κλεισεις τοτε μονο ανωτερη τιμη μπορεις να βαλεις (4092 πανω κατω στα κουτακια). Αν το κλεισεις δε θα εχεις minidumps αν δε σε ενδιαφερει... που μαλλον οχι. Προσωπικα σε μηχανακια με αρκετη μνημη (3 και πανω)... το κλεινω παντα. Αλλιως 4092. OK. Θα το βαλω 4092. Μείωση επιδόσεων αποκλείεται να δω, έτσι?
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μην το κλείσεις,δεν συνίσταται http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/Change-the-size-of-virtual-memory Εγώ τι να πω που έχω 100 Giga Pagefile !!!! Uploaded with ImageShack.us
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Σας ευχαριστώ. Και κάτι άλλο άσχετο, αλλά το γράφω εδώ για να μην ανοίγω άλλο θέμα: Μετά από κάθε restart το firewall των windows απενεργοποιείται αυτόματα. Έχω ταυτόχρονα το AVG Internet Security 2012 το οποίο έχει το δικό του. Αυτό μου κάνει την δουλειά και το απενεργοποιεί; Δεν μπορώ να τα έχω και τα δύο?
disqualified Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 OK. Θα το βαλω 4092. Μείωση επιδόσεων αποκλείεται να δω, έτσι? Αυξηση θα δεις και οχι μειωση. Υπαρχει μαλλον το ενδεχομενο καποια στιγμη να σου βγαλει μηνυμα οτι εχει γεμισει η μνημη σου, αλλα πραγματικα δεν ξερω τι συμβαινει στις περιπτωσεις με τοση ποσοτητα RAM το εχω δοκιμασει μονο σε 3GB
rfc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μην το κλείσεις,δεν συνίσταται http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/Change-the-size-of-virtual-memory Εγώ τι να πω που έχω 100 Giga Pagefile !!!! Uploaded with ImageShack.us Δε συνισταται απο τη microsoft. Απο τον rfc ομως, μονο αυτο συνισταται . Αν ακουγα τη microsoft αλοιμονο μου. Δε μπορεις να εχεις 2 firewall.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ποιό firewall να επιλέξω? Tων win ή του avg internet security 2012 (uncle's edition)?
marios32 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Των Win εμένα με καλύπτει απόλυτα και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, ασφάλειας ας το πούμε. Βάζεις άλλο αν θες να κάνεις κάτι συγκεκριμένο. Πάντως να το ενσωματωμένο δουλεύει πιο αρμονικά θα έλεγα.
mrpink Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Κι άμα το AVG είναι uncle's edition, send it πεσκέσι back to uncle και βάλε το free
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Γιατί αυτό? Δεν μου έχει βγάλει κάνα πρόβλημα ως τώρα και μια χαρά updates κάνει!
rfc Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Γιατί αυτό? Δεν μου έχει βγάλει κάνα πρόβλημα ως τώρα και μια χαρά updates κάνει! Ολα αυτα δουλευουν καλα μεχρι να κανεις τη πρωτη μαμακια. Μετα αν δε βρεις τι εκλεισες, πας για φορματ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα