kostis38 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα σας. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά(όσο καλή μπορεί να είναι μετά από τα όσα άκουσα..). Έχω το mio moov spirit 500 και σήμερα του έκανα ανβάθμιση στους χάρτες του. Αποτέλεσμα? Η αναβάθμιση έγινε αλλά αρκετοί χάρτες κρατών (μαζί και η Βουλγαρία που με ενδιαφέρει) είναι κλειδωμένοι και θα πρέπει να πληρώσω κάτι 40ρια γιά να ανοίξουνε. Πριν την αναβάθμιση δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Μήπως κάποιος φίλος ξέρει να μου πει κάτι σχετικά? Και κάτι άλλο. Κάποιος τύπος απ'ότι έμαθα πέρασε στο mio του χάρτες της Garmin. Γίνεται? Κια αν ναι πως γίνεται? Ευχαριστώ.
FFighter Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 πως εκανες αναβαθμιση μεσω της εταιρειας χωρις πληρωμη? κυταξε να το ξεκλειδωσεις και να βαλεις οτι προγραμμα θελεις. to garmin το τρεχει κανονικα αλλα το ξεκλειδωμα υποχρεωτικα με visual gps. ολα αυτα βεβαια προυποθετουν μια σχετικη ευχερεια...
kostis38 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 πως εκανες αναβαθμιση μεσω της εταιρειας χωρις πληρωμη? κυταξε να το ξεκλειδωσεις και να βαλεις οτι προγραμμα θελεις. to garmin το τρεχει κανονικα αλλα το ξεκλειδωμα υποχρεωτικα με visual gps. ολα αυτα βεβαια προυποθετουν μια σχετικη ευχερεια... Μπήκα στο πρόγραμμα mio more desktop και από εκεί έκανα download τους νέους χάρτες τους οποίους και πέρασα στο μηχάνημα. Αν θέλεις μου δείνεις κάποιες πληροφορίες γιά το ξεκλείδωμα και γιά τα περεταίρω. Έχω αρκετή εμπειρία από υπολογιστές αλλά με gps δεν ασχολήθηκα ποτέ. Σ'ευχαριστώ.
FFighter Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 εδω θα βρεις μια μεθοδο ξεκλειδωματος,ελαφρια και απιστευτα σταθερη. μειονεκτημα της το οτι δε θα μπορεσεις ποτε να φορτωσεις garmin.μπορεις ομως να βαλεις για off road to navitel που φερει τον εκαστοτε ισχυον χαρτη της garmin. πρεπει να γβνωριζεις οτι η garmin εξαγορασε την navigon αρα οι χαρτες των δυο εταιρειων τεινουν να γινουν κοινοι..αρα δεν εχεις αναγκη τη συγκεκριμενη πλατφορμα φορωντας το MN Navigon απολυτως συμβατο με τη σθγκεκριμενη μεθοδο ξεκλειδωματος. ομως, αν επιμενεις για πληρη ελευθερια χωρις δεσμευσεις , η λυση ακουει στο visual gps οπου το συγκεκριμενο ξεκλεθδωμα επιτρεπει τα παντα. ggogleρε και θα το βρεις,αν εχεις προβλημα πες μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα