Angelina 16 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Προφανως τα αρχεια θα ηταν ακαταλληλου περιεχομενου. Giorgos09 δεν ξέρω αν θα σε απογοητεύσω αλλά τα αρχεία δεν ήταν ακατάλληλου περιεχομένου, όπως τα εννοείς προφανώς, απλά για να μην μείνεις με την απορία!! επειδη βλεπω να καταληγει σε αυτο που ειπα ακριβως....οτι μαλλον ειναι ζητημα που δεν αξιζει τον κοπο, δηλαδη το χρονο και το χρημα ακομα, αποχωρω και μακαρι να βρεις τη λυση τελικα. και επειδη το παθημα ειναι το καλυτερο μαθημα, την επομενη φορα απλα θα προσεχεις και παπαλα Alxnks από το πρώτο μνμ μου σημείωσα πώς δεν θα έπρεπε να είχε γίνει αυτό αλλά τώρα έγινε και γι' αυτό υπάρχουν και τα forum, να αναφέρεις ένα θέμα που μπορεί να σε απασχολεί και να συζητάς με ανθρώπους που μπορεί να γνωρίζουν το θέμα και να έχουν κάποια ιδέα επί του θέματος που μπορεί να σε βοηθήσει! & πράγματι υπάρχουν άτομα που το κάνουν αυτό & θέλουν να ασχοληθούν, όπως επίσης για να ανοίγω ένα θέμα προφανώς για μένα και αξίζει τον κόπο.. Καλό απόγευμα
Emilie Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Προφανως τα αρχεια θα ηταν ακαταλληλου περιεχομενου. Κάτι μου θυμίζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα