jsmith6 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Έχω WinXP Pro 32-bit. Προσπαθώ να βάλω ένα task να τρέχει κάθε δύο ώρες. Το πιο συχνό που μπορώ με το 'Scheduled Tasks' είναι κάθε μέρα, αλλά είδα πως υπάρχει και το schtasks. Ξεκινάω να βάλω πρώτα ένα task να τρέχει κάθε λεπτό, δοκιμαστικά: >schtasks /create /TN mybatchfile /TR c:\job.bat /SC MINUTE /MO 1 Το task όντως μπαίνει στην λίστα και βλέπω στο 'Next Run Time' πως θα τρέξει στο επόμενο λεπτό, αλλά στο 'Status' λέει 'Could not start'. Το 'c:\job.bat' όντως υπάρχει. Τι μου διαφεύγει;
mrpink Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Έχω WinXP Pro 32-bit. Προσπαθώ να βάλω ένα task να τρέχει κάθε δύο ώρες. Το πιο συχνό που μπορώ με το 'Scheduled Tasks' είναι κάθε μέρα, αλλά είδα πως υπάρχει και το schtasks. Μπορείς με τον Windows Task Scheduler, ας λέει ότι το πιο συχνό είναι κάθε μέρα. Πάτα ναι και προχώρα και μετά πάτα στις προχωρημένες ρυθμίσεις να επαναλαμβάνεται κάθε δύο ώρες. Δε θυμάμαι τώρα ακριβώς αλλά είναι εύκολο, έτσι είχα βάλει το Avira να ενημερώνεται κάθε δύο ώρες. Αν σου βγάλει κανά error message βάλε την εργασία να αρχίζει με το που κάνεις log in
jsmith6 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Το ξανακοίταξα και τo 'Schedules Tasks' όντως επιτρέπει να θέσεις στο πρόγραμμα να τρέχει κάθε λεπτό. Οπότε είτε το ένα είτε το άλλο, είμαι εντάξει: Το πρόβλημα είναι πως δεν ξεκινάει το task.
mrpink Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μήπως είναι σταματημένη η υπηρεσία? Δώσε services.msc και κοίτα το Χρονοδιάγραμμα Εργασιών
jsmith6 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Πως λέγεται η υπηρεσία στα αγγλικά; Αν είναι το 'Task Scheduler', τότε τρέχει.
rfc Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 στη πρωτη εικονα τσεκαρε το user. Το πρωτο κουτακι απο τα 2.
jsmith6 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Υπάρχει 'user' στο screenshot που φόρτωσα;
mrpink Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Κάπου εκεί υπάρχει μια ρύθμιση να ξεκινάει η εργασία με το που κάνεις login. Τικάρησέ το μην τυχόν δεν αναγνωρίζει το λογαριασμό σου και δεν ξεκινάει
rfc Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Υπάρχει 'user' στο screenshot που φόρτωσα; Ναι, στο πρωτο tab που λεει task.
jsmith6 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Παιδεύτηκα λίγο, ξεχάστηκα λίγο, τελικα έιδα πως πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το "Run only if logged in" το οποίο στα XP μπορείς μόνο να ενεργοποιήσεις από το GUI. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα