Rabican Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους. Εψαχνα σημερα να παρω ενα laptopακι γιατι αυτο που εχω αυτη τη στιγμη ειναι καπως παλιο και βαρυ (HP Compaq 6720s). Δεν εχω καποιο παραπονο απο το μηχανακι αφου εχει αποδειχθει σκυλι οσον αφορα τα πλαστικα του και την οθονη του (αλλωστε το προσεχα). μονο ο επεξεργαστης του μου φανηκε ανεπαρκεστατος καθως και η μνημη (την οποια ομως δεν αναβαθμισα ποτε στα 2GB). τεσπα για να μη σας κουραζω ειπα να κινηθω προς αγορα νεου laptop, ομως το πολυ μεχρι 400 ευρω, το οποιο θα ειναι και ελαφρως πιο μικρουλι (για μεταφορα ειτε σε ταξιδια να αδειαζω την ψηφιακη μου, ειτε για τη δουλεια οπου το κουβαλαω στην πλατη). μπηκα στο γνωστο site της .... "παπιας" και εβαλα στο φιλτρο μεχρι 10" οθονη και 2 GB RAM. το πρωτο μη-tablet που εβγαλε ηταν το inspiron duo. το εχει αγορασει κανενας; εχει καποιο παραπονο απο τα πλαστικα του και την ποιοτητα κατασκευης; ο επεξεργαστης με φοβιζει λιγο (intel atom) μιας και δεν τους εχω ξαναδουλεψει. απο την αλλη ομως ποσο χαλια μπορει να ειναι ο atom σε σχεση με τον πεθαμενο celeron που εχει το τωρινο μου laptop.... πιστευετε αξιζει την αγορα; η χρηση που θα "τρωει" ειναι web, terminal services (secure CRT, putty κλπ) αντε και καμμια ταινιουλα σε κανα ταξιδι... και στο web αντε κανενα παιχνιδι flash στο facebook που μπορει να παιζει η κοπελα μου (τυπου sims και λοιπες βλακειες)...! απο θεμα μνημης πιστευω ειμαι υπερ-καλυμενος, οπως και απο θεμα δισκου. οποτε ο επεξεργαστης μενει και η ποιοτητα κατασκευης του ταμπλετο-νετμπουκ! ακουω αποψεις και ευχαρσιτω εκ των προτερων.
ipal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 δωσε & κανα λινκ, αλλα αν ο atom του ειναι single core παιζει και να ειναι πιο γρηγορος ο celeron! δες εδω http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
cxmgp Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Αν μπορεις περιμενε τους νεους Atom που θα ρχισουν να εμφανιζονται στο προσεχες μελλον
Rabican Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 απο οτι ειδα ο Intel Atom M550 ειναι διπυρηνος. ποσο χαλια μπορει να ειναι;
cxmgp Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 οι νεοι ατομ θα χουν υποστηριξη 1080p με εξοδο hdmi
ipal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 οι νεοι ατομ θα χουν υποστηριξη 1080p με εξοδο hdmi για ποιους λες. μεχρι να βγουν & να μπουν σε netbook 8α περασει κανα 3μηνο ομως. και εδω Ελλαδα θα ερθουν το καλοκαιρι. αφου εδω σπρωχνουν Ν450 ακομα απο οτι ειδα ο Intel Atom M550 ειναι διπυρηνος. ποσο χαλια μπορει να ειναι; δεν ειναι χαλια αλλα δεν ειναι κ π.χ σαν τον ΑΜD E-450. αν χρειαζεσαι τετοιο hybrid netbook παρτο. βαλε τον δικο σου celeron στο link που εδωσα πιο πανω να δεις αν κερδιζεις τπτ σημαντικο σε ταχυτητα. παντως αν εχεις celερον 1.8 και πανω δε θα δεις μεγαλη διαφορα.
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 το σκεφτομουν και εγω για το συγκεκριμενο α.η μπαταρια δεν βγαινει.ειναι Fixed β.εχει διαρκεια πραγματικη κανα 2 και κατι λενε γ.υπαρχουν δυο μοντελα .το νεο ειναι το 1090 που εχει λιγο καλυτερη cpu.απο 1,5 νομιζω σε 1,66
xpapias Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 το σκεφτομουν και εγω για το συγκεκριμενο α.η μπαταρια δεν βγαινει.ειναι Fixed β.εχει διαρκεια πραγματικη κανα 2 και κατι λενε γ.υπαρχουν δυο μοντελα .το νεο ειναι το 1090 που εχει λιγο καλυτερη cpu.απο 1,5 νομιζω σε 1,66 2ωρο εννοείς μόνο; Επίσης κρίμα που η κάμερα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν είναι tablet. Χρειάζομαι λάπτοπ και tablet. Τελικά αξίζει για τα χρήματα αυτά; Σε σχέση με ένα 6710b που έχω θα έχω καλύτερες επιδόσεις; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 2ωρο εννοείς μόνο; Επίσης κρίμα που η κάμερα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν είναι tablet. Χρειάζομαι λάπτοπ και tablet. Τελικά αξίζει για τα χρήματα αυτά; Σε σχέση με ένα 6710b που έχω θα έχω καλύτερες επιδόσεις; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια. Θεωρητικη χρηση εχουν πει 3,5 ωρες νομιζω,πρακτικη που διαβαζα ολοι ηταν 2 ωρες 2 ωρες και κατι .αν και δεν συμπαθω την Hp το Hp ειναι πολυ καλυτερο αφου ειναι laptop και οχι netbook.μπορει να εχει ddr2 αντι για ddr3 αλλα εχει core duo οχι atom.15 ara οθονη οχι 10,4 ποσο ειναι το Inspiron κτλ.ειναι ανομοια για να τα συγκρινεις.αλλο Netbook ελαφρυ μικρο και tablet και αλλο Laptop. και στο Inspiron οπως ειπα η μπαταρια δεν βγαινει για να πεις οκ εχω και μια δευτερη μαζι μου
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 οτι αλλο ειναι πες μου.αν πας σε laptop εκει το ξεχνας το inspiron.αμα θες κατι δυνατο το ξεχνας.ειναι ενα ωραιο tablet με ωραιες επιδοσεις για αυτο που ειναι με νορμαλ μπαταρια.το ωραιο ειναι οτι το κανεις tablet και βλεπεις μια ταινια οτι εχει docking station και κατι τετοια. http://eshop.wanderful.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3846&category_id=26&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart για καποιον πχ που θελει να δει μια ταινια σε ενα κτελ σε ενα τρενο να surfarei στο ιντερνετ ειναι μια χαρα.νομιζω επισης οτι περνει και sim καρτα για 3g.νομιζω δεν ειμαι σιγουρος.δεν ειναι για games δεν ειναι επιδοσεων.δεν εχει μεγαλη οθονη.λενε οτι εχει καλη οθονη αλλα ειναι μικρη.ειναι netbook:D εγω το λιγουρευομαι παντως απλα στην ελλαδα 2-3 ατομα δινουν το νεο μοντελο το 1090 με την 1,66 ghz cpu.ολοι δινουν το παλιο με 1,5 ghz cpu.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα