militarist Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Έχω ένα παλιό laptop fujitsu siemens amilo xi 1546,το οποίο το έχω σαν εφεδρικό, και του έσπασα την οθόνη. Ενώ βρήκα panel και το βύσμα του κουμπώνει μια χαρα η οθόνη δεν ανοίγει. Τι μπόρει να φταίει????
dimitrisOS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 την φυσα την μεγαλη την εχεις βαλη σωστα ;
militarist Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Κουμπώνει κανονικά λες να την βάζω λάθος??? την φυσα την μεγαλη την εχεις βαλη σωστα ; Ναι την βάζω σωστά, τι άλλο μπορεί να είναι???
dimitrisOS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Κουμπώνει κανονικά λες να την βάζω λάθος??? μπορει να μην εχει σχεση αν κουμπωνη κανονικα αναλογα την φυσα γιατι εχωδει καπου που δεν ειχε πιαστρακια απλα καρφονες το καλωδιο μεσα και επρεπε να μπει στην φυστη πλευρα μετα μπορει να φταιει και η καρτα γραφικων
ors_86 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Έχω ένα παλιό laptop fujitsu siemens amilo xi 1546,το οποίο το έχω σαν εφεδρικό, και του έσπασα την οθόνη. Ενώ βρήκα panel και το βύσμα του κουμπώνει μια χαρα η οθόνη δεν ανοίγει. Τι μπόρει να φταίει???? Η οθόνη είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο ή συμβατός αντικαταστάτης; Όταν λες "η οθόνη δεν ανοίγει" βλέπεις backlight ή κάτι άλλο;
dimitrisOS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Η οθόνη είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο ή συμβατός αντικαταστάτης; Όταν λες "η οθόνη δεν ανοίγει" βλέπεις backlight ή κάτι άλλο; εννοω οτι δεν ανταποκριμεται και τρλενεται το παιδι !
ors_86 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 εννοω οτι δεν ανταποκριμεται και τρλενεται το παιδι ! Εάν δεν ανοίγει ούτε το backlight της τότε ενδεχομένως να είμαι προβληματική η νέα οθόνη. Ρωτάω ξανά εάν η οθόνη είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο ή συμβατός αντικαταστάτης;
militarist Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Η οθόνη δεν είναι το ίδιο μοντέλο και τελικά ήταν χαλασμένη,παραλίγο να το βάψω μπλέ το λάπτοπ και να το πετάξω στην θάλασσα,λοιπόν την αντικατέστησα με άλλο πάνελ και όλα οκ. Ευχαριστώ όλους για τις συμβούλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα