Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα windows 7 starter bad pool caller

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, εχω βάλει τα windows 7 starter και έχω το εξής πρόβλημα:

όταν πάω να κάνω βιντεοκλήση στο windows live messenger ή στο skype ξαφνικά μου βγαίνει μια μπλε οθόνη που γράφει bad pool caller και κατι αλλα κινεζικα και κλείνει το pc μου. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει τι παίζει και αν διορθώνεται αυτό;

post-231224-0-40817800-1325511192_thumb.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Η μπλε οθονη εμφανιζεται μονο οταν κανεις βιντεοκλησεις?Εχει εμφανιστει σε καποια αλλη περιπτωση?

Λες πως εβαλες windows 7. Ειχες καποιο αλλο λειτουργικο προηγουμενως?Εαν ναι, εμφανιζε και αυτο παρομοιο προβλημα?

Δημοσ.

Η μπλε οθονη εμφανιζεται μονο οταν κανεις βιντεοκλησεις?Εχει εμφανιστει σε καποια αλλη περιπτωση?

Λες πως εβαλες windows 7. Ειχες καποιο αλλο λειτουργικο προηγουμενως?Εαν ναι, εμφανιζε και αυτο παρομοιο προβλημα?

πριν ειχα τα xp και δεν ειχα τετοιο προβλημα. η μπλε οθονη εμφανιζεται μονο οταν παω να κανω βιντεοκληση.

τα windows ειναι αυθεντικα;επειδη μπορει να φταιει και αυτο (λεω εγω τωρα)

σπασμένα ειναι αλλα δεν νομιζω οτι φταιει αυτο γιατι και xp που ειχα σπασμενα ηταν και δεν ειχα τετοιο προβλημα.

Δημοσ.

πριν ειχα τα xp και δεν ειχα τετοιο προβλημα. η μπλε οθονη εμφανιζεται μονο οταν παω να κανω βιντεοκληση.

Ποια webcam έχεις;και έχει driver για τα 7(μήπως έβαλες και 64bit);

Δημοσ.

Ποια webcam έχεις;και έχει driver για τα 7(μήπως έβαλες και 64bit);

δεν εχω εγκαταστησει ακομα webcam αλλα ουτε τον αλλο μπορω να δω ουτε κληση με μικροφωνο μπορω να κανω μου πεταει την μπλε οθονη.

δεν εχω εγκαταστησει ακομα webcam αλλα ουτε τον αλλο μπορω να δω ουτε κληση με μικροφωνο μπορω να κανω μου πεταει την μπλε οθονη.

32 bit εχω

τοτε δεν ξερω.δες και το minidump για λεπτομερειες

πηγα στο φακελο minidump αλλα μαλλον χρειαζεται καποιο προγραμμα για να διαβασει τα αρχεια. ξερεις απο που μπορω να το κατεβασω;

• Moderators
Δημοσ.

πηγα στο φακελο minidump αλλα μαλλον χρειαζεται καποιο προγραμμα για να διαβασει τα αρχεια. ξερεις απο που μπορω να το κατεβασω;

Ανεβασε το φακελο καπου, αφου τον κανεις ενα zip

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...