Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον παιδεσ εχω ανοιχτο το ρουτερ μ και οποτε παταω την επιλογη wap psk για να ενεργοποιηθει ο κωδικοσ κλειδωνει το ρουτερ και στισ συνδεσεισ μ δε μπορο να το πατησω για να το επιλεξω να βαλω κωδηκο μου λεει πρεπει να κοιταξω κατι ρυθμησεισ στο λαπτοπ ολοι οι αλλοι υπολογιστεσ παντωσ και τα κινητα μασ βαζουμε κωδικουσ και συνδεομαστε μονο το δικο ειναι κλειδομενο , μου χαν πει να πατησω εκει στο δυκτιο επιλογεσ να αλλαζο τα security password αλλα και παλυ τπτ τι αλλο μπορει να ναι

Δημοσ.

Τι λειτουργικό έχεις; Xp; 7; Κάτι άλλο;

Γενικά πας στη διαχείριση ασύρματων δικτύων (στον υπολογιστή σου πάντα) όπου ειναι αποθηκευμένα τα ασύρματα που εχεις συνδεθεί. Εκεί βρίσκεις το ασύρματο που αλλαξες κωδικό ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ. Μετά πας κανονικά στην αναζήτηση δικτύων και θα σου ζητήσει κωδικό (βάλε τον καινούργιο).

Δημοσ.

λοιπον παιδεσ εχω ανοιχτο το ρουτερ μ και οποτε παταω την επιλογη wap psk για να ενεργοποιηθει ο κωδικοσ κλειδωνει το ρουτερ και στισ συνδεσεισ μ δε μπορο να το πατησω για να το επιλεξω να βαλω κωδηκο μου λεει πρεπει να κοιταξω κατι ρυθμησεισ στο λαπτοπ ολοι οι αλλοι υπολογιστεσ παντωσ και τα κινητα μασ βαζουμε κωδικουσ και συνδεομαστε μονο το δικο ειναι κλειδομενο , μου χαν πει να πατησω εκει στο δυκτιο επιλογεσ να αλλαζο τα security password αλλα και παλυ τπτ τι αλλο μπορει να ναι

αυτο γινεται για ενα λογο.πχ ας πουμε οτι το δικτυο σου ειναι με wep κλειδωμα.οταν συνδεθεις μια φορα αυτο αποθηκευει το δικτυο και τον κωδικο του και ξερει οτι για το ταδε ονομα δικτυου εχει κωδικο τον ταδε και τον ταδε τυπο.

οποτε οταν αλλαζεις κωδικο πρεπει να πας μεσα και να πεις οτι για το ταδε ονομα πλεον ο κωδικος ειναι αυτος και ειναι το ταδε κλειδωμα.οποτε αν σου ειναι δυσκολο να μπεις μεσα και να κανεις την αλλαγη τοτε καλυτερα πηγαινε στα δικτυα και σβησε τελειως το ασυρματο δικτυο και ξαναψαξε.οταν το βρει θα σε ρωτησει μονο τον κωδικο και οχι το κλειδωμα και θα συνδεθεις.εκτος αν μετα υπαρχει καποια ασυμβατοτητα οποτε εκει συνηθως κανεις firmware update Την ασυρματη καρτα και μετα firmware update τον ρουτερ.

Δημοσ.

win 7 εχο ειναι σαν η καρτα δυκτιου μου να μην εχει wap psk εχει wap kai wap 2

εχει wpa η καρτα σου εχει και wpa2.οχι wap

β.wpa της καρτας σου = wpa-psk ή wpa-tkip απλα δεν το λεει γιατι εχει και τα 2.

Δημοσ.

παιδια τελικα το προβλημα οπωσ ειπε isay ηταν το ιδιο δυκτιο αποθηκευμενο 2 φορεσ και για αυτο δε το δεχοταν , τα διαεγραψα ολα και τωρα ολα μια χαρα , σασ ευχαριστω πυ με βοηθησατε πολυ να στε καλα καλη χρονια

Δημοσ.

παιδια τελικα το προβλημα οπωσ ειπε isay ηταν το ιδιο δυκτιο αποθηκευμενο 2 φορεσ και για αυτο δε το δεχοταν , τα διαεγραψα ολα και τωρα ολα μια χαρα , σασ ευχαριστω πυ με βοηθησατε πολυ να στε καλα καλη χρονια

δυο φορες με το ιδιο ssid ειναι λιγο κουφο αλλα οκ.παντα να τα σβηνεις .μην μπαινεις στον κοπο να τα κανεις edit διοτι αμα δεν ξερεις τι να διαλεξεις πχ wpa/tkip/aes κτλ θα σε δυσκολεψει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...