fonsde Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 για notepad++ style παιζει τπτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 TextMate ή/και Smultron. Βέβαια, από τότε που ανακάλυψα το Coda δεν ξαναχρησιμοποίησα άλλον editor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Για δωρεάν text editor με αρκετές δυνατότητες, δοκίμασε και τον TextWrangler. Ουσιαστικά, είναι η light έκδοση του BBEdit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Και το Komodo είναι αρκετά καλό. Από όσα έχω δοκιμάσει, είναι το μόνο που έρχεται κοντά με το notepad++. Βέβαια, εάν θες text editor για έγγραφα, τότε είναι μονόδρομος το LaTeX. Εάν θες text editor για προγραμματισμό (π.χ. html) τότε νομίζω ότι το Komodo είναι αρκετά καλό. Αλλιώς, δες το vim ή κάποιο IDE που να τα έχει όλα "μέσα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triggerman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 +1 για τον Textwrangler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stam_art Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Το Komodo με έχει βολέψει πιο πολύ απ'όλα (τα δωρεάν πάντα) για mac και μέχρι τώρα δε χρειάστηκα κάτι παραπάνω για να αγοράσω κάποιο. Θα ήθελα πολύ να δω το notepad++ να βγαίνει σε mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Textwrangler ψηφίζω και εγώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChRis6 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Smultron Αξιζει και με το παραπανω να το δοκιμασεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα