Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 248
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έχω ένα θέμα...μαρέσει όταν μου τη λένε

Ρωτα τους στα ισα.Αλλα προσοχη , αυτη η ερωτηση μπορει να ειναι δικοπο μαχαιρι.Ποσες εχετε π@δηξει απο το νετ ρε ρεμαλια ? :lol:

Δημοσ.

και σύμφωνα με μια έρευνα, επειδή οι άντρες εκτίθενται συνεχώς σε αυτό το πορνογραφικό υλικό... μετά τους είναι δύσκολο να ερεθιστούν σε μια πραγματική περίσταση, η οποία δεν είναι και τόσο πρόστυχη και οπτικά τόσο ερεθιστική όσο αυτά τα οποία κάθε μέρα βλέπουν.

Μη το λες!

Δωσε και καμια πηγη για την ερευνα.

stavi έχεις το μαλακομαγνήτη ε;

http://www.youtube.com/watch?v=yAjmBIJzxDU

Δείτε 6:10 και μετα περί μαλακομαγνητη!

Δημοσ.

Εγώ και οι φίλες μου, σε πολλές συζητήσεις μας, καταλήγουμε στο συμπέρασμα, ότι εσείς οι άντρες βρίκατε ακόμα ένα τρόπο να μας προκαλέσετε την ανησυχία....

Δε θέλουμε να είμαστε υστερικές αλλά ρε παιδί μου, κάνετε μονίμως φίλες κάτι ξεβράκωτες που αν ρίξεις μια ματιά στις φωτογραφίες τους ούτε μία δε θα βρεις με ρούχα....

η φίλη μου μάλιστα χώρισε όταν αντιλήφθηκε ότι ο φίλος της όχι μόνο έβλεπε φωτογραφίες αλλά και τσαταρε πρόστυχα...

το ερώτημα είναι το εξής... τί ακριβώς σας προσφέρει αυτό... κι επίσης υπάρχει κανείς εδώ μέσα που δεν ασχολείται με το άθλημα;

χμμ δεν ξέρω για εδώ μέσα πάντως ο δικός μου φίλος δεν έχει φατσοβιβλίο,και γενικά δεν ασχολείται με υπολογιστή.Μόνο κάνα online ποκερ παίζει με τον πατέρα του.Οπότε την γλίτωσα από την μάστιγα "το facebook μας κατέστρεψε" :-D

Παλιά σκεφτόμουν σαν και σενα,ώρες ατελείωτες συζητούσαμε με τις φίλες μας γιατί ο αντρικός πλυθησμός που έχει φατσοβιβλίο κατά κύριον λόγω κάνει "φιλίες" με βυζαρούδες που σουφρώνουν τα χείλη μπροστά στην χέστρα..δεν βγάλαμε κάποιο συμπέρασμα.

Ομως μετέπειτα κατέλειξα ότι αυτή είναι η ροή της ζωής,το φατσοβοβλίο έχει γίνει κομμάτι ζωής για κάποιους,είναι δικαίωμα του καθενός βέβαια να μιλάει με όποια θέλει ΑΛΛΑ επίσης είναι και δικαίωμα καθεμιάς να βγάλει και τον ποπό της φόρα παρτίδα σε φωτογραφία.

Προσωπικά δεν ασχολούμαι πια. :-)

Δημοσ.

χμμ δεν ξέρω για εδώ μέσα πάντως ο δικός μου φίλος δεν έχει φατσοβιβλίο,και γενικά δεν ασχολείται με υπολογιστή.Μόνο κάνα online ποκερ παίζει με τον πατέρα του.Οπότε την γλίτωσα από την μάστιγα "το facebook μας κατέστρεψε" :-D

Παλιά σκεφτόμουν σαν και σενα,ώρες ατελείωτες συζητούσαμε με τις φίλες μας γιατί ο αντρικός πλυθησμός που έχει φατσοβιβλίο κατά κύριον λόγω κάνει "φιλίες" με βυζαρούδες που σουφρώνουν τα χείλη μπροστά στην χέστρα..δεν βγάλαμε κάποιο συμπέρασμα.

Ομως μετέπειτα κατέλειξα ότι αυτή είναι η ροή της ζωής,το φατσοβοβλίο έχει γίνει κομμάτι ζωής για κάποιους,είναι δικαίωμα του καθενός βέβαια να μιλάει με όποια θέλει ΑΛΛΑ επίσης είναι και δικαίωμα καθεμιάς να βγάλει και τον ποπό της φόρα παρτίδα σε φωτογραφία.

ν

ναι ρε συ έτσι είναι, μπορούμε να κάνουμε επιλογές, υπάρχουν οι δραστήριοι άντρες με ενδιαφέροντα και τα λυγουρια

Δημοσ.

E ναι, τον έδεσες το γάιδαρό σου.

Δημοσ.

Δεν έχεις γκόμενα?κανε οποίο ξεκωλο θες "φιλη" ,κανε τσατ κ ο,τι γουσταρεις.έχεις?τότε κόψε τις εξυπναδες του τύπου "ελα.μωρέ για να περάσει η ώρα", ή"αφού δε πρόκειται να βγω μαζί της τι σε πηραζει".επειδη τα εχω ακούσει και τα δύο....

Oh yes με πηραζει :@

Δημοσ.

E ναι, τον έδεσες το γάιδαρό σου.

Δεν έδεσα κανέναν "γάιδαρο",δεν έγραψα πουθενά ότι "δεν έχει φμπ ο φίλος μου,άρα όλα καλά"

ξαναδιάβασε πριν ποστάρεις απάντηση :-)

Δημοσ.

οταν βλεπω τα θεματα που ανοιγει η σταβι και τις ερωτησεις που θετει ενα πραμα σκεφτομαι παντα

EpicFailWin.jpg

Δημοσ.

οταν βλεπω τα θεματα που ανοιγει η σταβι και τις ερωτησεις που θετει ενα πραμα σκεφτομαι παντα

EpicFailWin.jpg

Γιατι οχι;

Ξεκινάει θέματα που την απασχολούν που είναι το κακό;

Όποιος τα βρίσκει μη χρήσιμα δεν συμμετέχει.

Το να ποσταρετε fotos με epic fail κτλπ. δεν μου λεει οτι εχετε καλλιτεχνική ψυχή ούτε είστε έτοιμοι για stand up comedy.

Δημοσ.

Γιατι οχι;

Ξεκινάει θέματα που την απασχολούν που είναι το κακό;

Όποιος τα βρίσκει μη χρήσιμα δεν συμμετέχει.

Το να ποσταρετε fotos με epic fail κτλπ. δεν μου λεει οτι εχετε καλλιτεχνική ψυχή ούτε είστε έτοιμοι για stand up comedy.

θα ανοιξω λοιπον κι εγω ενα θεμα που θα ρωταω ποσο κανει 5+5. γτ το εχω απορια βρε αδερφε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...