mastor10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Ακομα καλυτερα... Δεν το ηξερα... βλεπω να υπαρχει υπερφόρτωση των σερβερ της μς μετα απο αυτο
Timonkaipumpa Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 μου τα χεις χώσει για τα καλά και πέφτεις και έξω... κυρίως οι άντρες κοιτάνε φωτό και όχι οι πιτσιρικάδες σε πληροφορώ... Για να ξέρεις τι κοιτάνε οι άντρες θα πρέπει να συνευρίσκεσαι και με άντρες. Ακόμα δεν απαντάς όμως για ποιο age group κάνεις λόγο. 18+ ή 18-; Εν γένει από το θέμα... απορώ γιατί γίνεται τόσο ντόρος για το εάν κάποιος-α κοιτάει όσους τα "πετάνε έξω" στο facebook... Δηλαδή, OMG & 3 LOL. Από τη στιγμή που αυτά είναι τα προβλήματα σε μία σχέση, μπορεί κανείς να καταλάβει για τι είδους σχέση μιλάμε. Το πολύ επιπέδου γυμνασίου. -Του έστειλα χαρτάκι που έλεγε ότι είμαι πολύ στεναχωρημένη και αυτός συνέχισε να παίζει μπάλα στο διάλειμμα. Τι σημαίνει αυτό; Δεν με αγαπάει πραγματικά;
stavi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Για να ξέρεις τι κοιτάνε οι άντρες θα πρέπει να συνευρίσκεσαι και με άντρες. Ακόμα δεν απαντάς όμως για ποιο age group κάνεις λόγο. 18+ ή 18-; Εν γένει από το θέμα... απορώ γιατί γίνεται τόσο ντόρος για το εάν κάποιος-α κοιτάει όσους τα "πετάνε έξω" στο facebook... Δηλαδή, OMG & 3 LOL. Από τη στιγμή που αυτά είναι τα προβλήματα σε μία σχέση, μπορεί κανείς να καταλάβει για τι είδους σχέση μιλάμε. Το πολύ επιπέδου γυμνασίου. 18+ κατά δεύτερον.... έχεις δίκιο, δεν είναι και τόσο σοβαρά προβλήματα... όχι αλήθεια το λέω, απλά είναι μια νέα τάση.... αυτές που τα βγάζουν όλα στο φουμπου...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 όχι αλήθεια το λέω, απλά είναι μια νέα τάση.... αυτές που τα βγάζουν όλα στο φουμπου... Την επικροτουμε. Δωστε μπουτι στο λαο. Κι ας ειναι και φωτογραφημενο με φοντο τη χεστρα οπως συνηθιζεται τελευταια στο fb. Ειπαμε οσο υπαρχει αχυρο στον εγκεφαλο καποιων θυληκων (αγελαδων η μη) θα βλεπεις τετοιες φωτος εξ αναγκης αυτοεπιβεβαιωσης.
mastor10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 18+ κατά δεύτερον.... έχεις δίκιο, δεν είναι και τόσο σοβαρά προβλήματα... όχι αλήθεια το λέω, απλά είναι μια νέα τάση.... αυτές που τα βγάζουν όλα στο φουμπου... υπηρχε αυτη η ταση, και το google+ ετσι θα γινει αμα παρει μεγαλες διαστασεις απλα ειναι ενα μεσο για να γινει αυτο ειναι αυτο που ειπανε "Λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης και συνεχούς ανάγκης επιβεβαίωσης"
Timonkaipumpa Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Εάν είναι 18+ το age group και υπάρχουν τέτοια προβλήματα... 4ς είναι οι λύσεις: 1) Κόψτε το Cosmopolitan 2) Κάντε σχέσεις μόνο εάν θέλετε να κάνετε σχέση. Ειδεμή, υπάρχει και το one night stand, το οποίο εξυπηρετεί ακριβώς την ανάγκη συνεύρεσης με κάποιον-α με μόνο σκοπό το sex 3) Κάντε sex και μην το παίζετε δύσκολες 4) Δείτε λίγο ΜΠΡΑΦ.
insomniaK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Την επικροτουμε. Δωστε μπουτι στο λαο. Κι ας ειναι και φωτογραφημενο με φοντο τη χεστρα οπως συνηθιζεται τελευταια στο fb. [...] νομίζω πως είναι πόρτα
stavi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=mXthuoh7S18 εγώ πραγματικά έχω πάρει την απόφασή μου, με το νέο έτος... τέρμα οι ανωριμότητες!!!
freedubus Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 εγώ πραγματικά έχω πάρει την απόφασή μου, με το νέο έτος... τέρμα οι ανωριμότητες!!! Μπορείς να ξεκινήσεις βάζοντας αγγελία
Timonkaipumpa Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Και μόνο να πει κανείς: Τέρμα οι ανωριμότητες Δείχνει πόσο μακριά είναι από αυτό που λέει.
Sellers Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 εγώ πραγματικά έχω πάρει την απόφασή μου, με το νέο έτος... τέρμα οι ανωριμότητες!!! Και μετά ήρθες και άνοιξες το θέμα.
stavi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μπορείς να ξεκινήσεις βάζοντας αγγελία δεν ακούγεται και άσχημη αυτή όμως....
freedubus Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 δεν ακούγεται και άσχημη αυτή όμως.... Μην υποτιμάς τον εαυτό σου. Πάντα υπάρχουν θύματα.
stavi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 έχω ένα θέμα...μαρέσει όταν μου τη λένε
Προτεινόμενες αναρτήσεις