Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θελω να πιστέψω πως αυτά που διαβάζω στο συγκεκριμένο θέμα μπορούν να τα σκέφτονται παραπάνω απο 1 στις 1000 γυναίκες. :shock: :shock: :ph34r: :ph34r: :ph34r:

------------------------

και μιας και μίλησες για φαντασιώσεις stavi ..

φαντασιώνομαι τρελές καταστάσεις με πολλές μαζί , πάρτι με ούζα κλπ !

δεν γράφω παραπάνω γιατι θα φάω μπάν και δεν έχω εβδομάδα που έφαγα το τελευταίο.

• Απαντ. 248
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φαντασιώνομαι συχνά ότι έχω τρελάνει τόσο έναν άντρα που δεν μπορεί να κοιτάξει, να ερωτευτεί, να κάνει οτιδήποτε με άλλη γυναίκα. . .

Υπνωτισμός δηλαδή.

Δημοσ.

Δεν θελω να πιστέψω πως αυτά που διαβάζω στο συγκεκριμένο θέμα μπορούν να τα σκέφτονται παραπάνω απο 1 στις 1000 γυναίκες. :shock: :shock: :ph34r: :ph34r: :ph34r:

------------------------

και μιας και μίλησες για φαντασιώσεις stavi ..

δεν γράφω παραπάνω γιατι θα φάω μπάν και δεν έχω εβδομάδα που έφαγα το τελευταίο.

τί εννοείς... δηλαδή τόσο περίεργο σου φαίνεται να άλλη να μη θέλει ο έτσι της να κοιτάει κώλους στο ιντερνετ?

ή σε ξένισε η φαντασίωση να τον έχω τον άλλον για πάρτυ μου και μόνο...

Υπνωτισμός δηλαδή.

το χω σκεφτεί. . .

Δημοσ.

σιγα ρε παιδια θα το φατε το κοριτσι...

εσυ σε παρακαλω να αναπτύξεις την ιστορια στο spoiler :-D

Δημοσ.

σιγα ρε παιδια θα το φατε το κοριτσι...

εσυ σε παρακαλω να αναπτύξεις την ιστορια στο spoiler :-D

δεν πειράζει... όταν ρωτάω κάτι τέτοιο ξέρω πολύ καλά ποιες θα είναι οι αντιδράσεις..

ναι ρε! έτσι γουστάρουμε, να σας έχουμε για την πάρτυ μας και μόνο, να περνάνε από δίπλα σας οι θεες και σεις να μην ξεκολάτε τα μάτια σας από πάνω μας, να λέτε σε όλους τους φίλους και γνωστούς πόσο μας ποθείτε, να γράφετε γκραφίτη με το όνομα μας το δικό σας ίσον λοοοοβ,... να μας αφιερώνετε τραγούδια, να μας τα τραγουδάτε κι όλας αμα λάχει, να μας περνετε 10 τηλέφωνα την μέρα και να μας στέλνετε 100 μηνύματα, να μας κάνετε έρωτα σαν την πρώτη φορά,να πίνετε για την παρτυ μας και να χορεύετε καψουρικο ζειμπέκικο, να λέτε τον πόνο σας στον μπαρμαν κι όταν βλέπετε ρομαντικές σκηνες στην τηλεόραση να μας σκέφτεστε, να μας αγκαλιάζετε σφικτά και κάθε λίγο και λιγάκι να μας φιλάτε.... και πάνω απόλα; να την παίζετε μόνο για μας!!

τώρα να δεις αντιδράσεις

Δημοσ.

γενικα να εφαρμοζουμε το ρητο οτι ο σωστος αντρας δεν ζηλευει την κοπελα του αλλα κανει ολες τις αλλες κοπελες να ζηλευουν την κοπελα του ....

Δημοσ.

δεν πειράζει... όταν ρωτάω κάτι τέτοιο ξέρω πολύ καλά ποιες θα είναι οι αντιδράσεις..

ναι ρε! έτσι γουστάρουμε, να σας έχουμε για την πάρτυ μας και μόνο, να περνάνε από δίπλα σας οι θεες και σεις να μην ξεκολάτε τα μάτια σας από πάνω μας, να λέτε σε όλους τους φίλους και γνωστούς πόσο μας ποθείτε, να γράφετε γκραφίτη με το όνομα μας το δικό σας ίσον λοοοοβ,... να μας αφιερώνετε τραγούδια, να μας τα τραγουδάτε κι όλας αμα λάχει, να μας περνετε 10 τηλέφωνα την μέρα και να μας στέλνετε 100 μηνύματα, να μας κάνετε έρωτα σαν την πρώτη φορά,να πίνετε για την παρτυ μας και να χορεύετε καψουρικο ζειμπέκικο, να λέτε τον πόνο σας στον μπαρμαν κι όταν βλέπετε ρομαντικές σκηνες στην τηλεόραση να μας σκέφτεστε, να μας αγκαλιάζετε σφικτά και κάθε λίγο και λιγάκι να μας φιλάτε.... και πάνω απόλα; να την παίζετε μόνο για μας!!

τώρα να δεις αντιδράσεις

ωχ τη πατησαμε....

Γένηκα μπεκρής

οφ αμάν χασικλής και μερακλής

γιατί όλο λες

οφ αμάν κούκλα μου πως δε με θες

Πώς μου τα ‘φερες

οφ αμάν και μου τη κατάφερες

και μου το ‘σκασες

οφ αμάν με το μάγκα το ‘στριψες

Δημοσ.

τώρα να δεις αντιδράσεις

Δηλαδη τους θελετε ευνουχισμενους.Βρε κατι βιτσια :lol:

Και μετα να παραπονιοσαστε μεταξυ σας οτι δεν υπαρχουν ανδρες . :P

Αμ δε , κοιταγμα ξενου κωλου και στην πρωτη διαμαρτυρια

http://www.youtube.com/watch?v=vKUHqi4Klws&feature=related

:-D

Δημοσ.

ντουρουμ ντουρου ντουρου ντουρου ντουρουυυμ

ντουρουμ ντουρου ρου ρου ρουμ ρουμ ρουμ....

ουπς ηθελα να φαινεται κατω απ το ποστ του μαστορ10 :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...