Traumatias Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Εγώ πάλι αν ο φίλος μου έβλεπε όλες αυτές τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο φέισμπουκ από γυναίκες και δεν τον επηρέαζαν, θα ανησυχούσα Όσο για τα πονηρά σχόλια κ.τ.λ. πέρα απ το ότι ο άνθρωπος μπορεί και να τις δούλευε ψιλό γαζί, τι με ένοιαζε και να το εννοούσε, σε μια οθόνη τα λέει, το θέμα είναι τι κάνουμε irl, στο πισί του ας λέει ότι θέλει.
Lucifer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Όσο για τα πονηρά σχόλια κ.τ.λ. πέρα απ το ότι ο άνθρωπος μπορεί και να τις δούλευε ψιλό γαζί, τι με ένοιαζε και να το εννοούσε, σε μια οθόνη τα λέει, το θέμα είναι τι κάνουμε irl, στο πισί του ας λέει ότι θέλει. Ε και στην τελική ας της πηδήξει κι όλας, το θέμα είναι τι νοιώθουμε.
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Τέτοια προφίλ γυναικών που βγάζουν φωτογραφίες ξεβράκωτες στο fb έχω δεί και εγώ. Συνήθως τίποτα μοντέλα είναι που αν κοιτάξεις την λίστα φίλων τους έχουν από 3000 εως 5000 χρήστες και μετά επειδή φτάνει στο όριο φίλων φτιάχνουν και 2ο προφίλ. Απλά θέλουν να έχουν πολλούς "φίλους" στο fb επειδή και καλά τους δίνει την ψευδαίσθηση οτι τις γνωρίζει πολύς κόσμος. Τώρα σπάνια προλαβαίνεις με τέτοιες να κάνεις διάλογο, θα έχει η κάθε μια από 50 άτομα κάθε φορά που θα θέλουν να κάνουν chat. Πολλοί άντρες κάθονται και κάνουν add στο fb τέτοιες γυναίκες για να το βλέπουν οι άλλοι φίλοι τους και να νομίζουν και να πουλάνε τρέλα μετά (βλέπεις ρε φίλε με ποια τα έχω εγώ ?) Πάντως λογικό είναι οι περισσότερες γυναίκες οταν βλέπουν το άλλο τους μισό να κάνει τέτοια άτομα add τότε να αντιδρούν αρνητικά και το ίδιο φαντάζομαι θα ίσχυε και από την μεριά των ανδρών.
palawiaris Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Ρε σεις δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται είστε πολύ εκτός. Οι διάφορες φωτο στο φου-μπου π.χ. δεν είναι για να την βρεις. Εκεί θα κάνεις μια μικρή προθέρμανση να μπουν καινούργιες φαντασιώσεις στο μυαλο. Μετά θα αρπάξεις το 50-100ικο και θα τα γευτείς live. Ας κάτσουν μετά οι ίδιες να κοιτάνε τις φωτογραφίες τους και να νομίζουν ότι κάτι κάνουν. Οι γυναίκες τελικά πέφτουν μόνες τους στην παγίδα που πάνε να στήσουν.
KilliK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 o μισογυνισμος βλεπω καλα κρατει και το 2012.
Traumatias Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Ε και στην τελική ας της πηδήξει κι όλας, το θέμα είναι τι νοιώθουμε. Δεν εννοούσα αυτό κύριε έξυπνε. Νοερά μπορεί να πηδήξει και όλο τον πλανήτη. Νοερά μπορεί να το κάνει και με τα κουνελάκια του playboy. Τι σημασία έχει με ποιες εικόνες φτιάχνετε? Τι μπορεί να κάνει μέσω υπολογιστή δηλαδή? Αν από την άλλη "ψάχνετε" για κάτι άλλο, το να κόψει το φέισμπουκ δεν αλλάζει κάτι, αντί να την πέσει στην άγνωστη τύπισσα που έκανε φίλη στο φέισμπουκ επειδή του άρεσαν οι φωτογραφίες της, θα την πέσει στην άγνωστη τύπισσα που είδε στο μπάρ και του άρεσε. Ποτέιτο, ποτάτο στη 2η περίπτωση το πρόβλημα και πάλι δεν είναι το φέισμπουκ, είναι ότι αυτή η σχέση πνέει τα λοίσθια...
Lucifer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δεν εννοούσα αυτό κύριε έξυπνε. Νοερά μπορεί να πηδήξει και όλο τον πλανήτη. Νοερά μπορεί να το κάνει και με τα κουνελάκια του playboy. Τι σημασία έχει με ποιες εικόνες φτιάχνετε? Τι μπορεί να κάνει μέσω υπολογιστή δηλαδή? Αν από την άλλη "ψάχνετε" για κάτι άλλο, το να κόψει το φέισμπουκ δεν αλλάζει κάτι, αντί να την πέσει στην άγνωστη τύπισσα που έκανε φίλη στο φέισμπουκ επειδή του άρεσαν οι φωτογραφίες της, θα την πέσει στην άγνωστη τύπισσα που είδε στο μπάρ και του άρεσε. Ποτέιτο, ποτάτο στη 2η περίπτωση το πρόβλημα και πάλι δεν είναι το φέισμπουκ, είναι ότι αυτή η σχέση πνέει τα λοίσθια... Λοιπόν, γενικά δεν είναι πολύ το φόρτε μου τέτοια θρεντζ, αλλά: 1. Πάντα θα κοιτάμε. Πάντα. Έστω ότι τώρα κοιτάμε την Τζέσικα Άλμπα, αν μας κάτσει η Τζέσικα Άλμπα, θα κοιτάμε την Μέγκαν Φοξ. 2. Αρκετές φορές θα φλερτάρουμε εντός ορίων, κάνει καλό στην αυτοπεποίθηση και αυτό είναι κέρδος για την Τζέσικα Άλμπα (στη φάση που μας έχει κάτσει, όχι όσο την κοιτάμε μόνο). Όμως. 3. Αν αρχίσω να στέλνω πμ στην Τραυματία και την Μέγκαν Φοξ, σημαίνει πως την ψάχνω τη φάση. Αν μου κόψεις το ινσόμνια, το φέησμπουκ, τις εξόδους, πολεμάς το σύμπτωμα και δε λέει τίποτα, συμφωνώ μαζί σου σε αυτό. Αλλά αν το κάνω, ψάχνω να γαμήσω, τέλος. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπω στο τριπάκι να επικοινωνώ με κάποια, με οποιοδήποτε μέσο, και να μη θέλω να την ασβεστώσω. Αν θα τολμήσω, αν θα γίνει, αν θα κάτσει, άλλη ιστορία, το θέμα είναι πως θέλω. Γαμήσω δε γαμήσω τη Μέγκαν Φοξ, δεν είμαι πια με την Τζέσικα Άλμπα στην ουσία, ακόμα κι αν αυτή χώνω.
viper2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν, γενικά δεν είναι πολύ το φόρτε μου τέτοια θρεντζ, αλλά: 1. Πάντα θα κοιτάμε. Πάντα. Έστω ότι τώρα κοιτάμε την Τζέσικα Άλμπα, αν μας κάτσει η Τζέσικα Άλμπα, θα κοιτάμε την Μέγκαν Φοξ. 2. Αρκετές φορές θα φλερτάρουμε εντός ορίων, κάνει καλό στην αυτοπεποίθηση και αυτό είναι κέρδος για την Τζέσικα Άλμπα (στη φάση που μας έχει κάτσει, όχι όσο την κοιτάμε μόνο). Όμως. 3. Αν αρχίσω να στέλνω πμ στην Τραυματία και την Μέγκαν Φοξ, σημαίνει πως την ψάχνω τη φάση. Αν μου κόψεις το ινσόμνια, το φέησμπουκ, τις εξόδους, πολεμάς το σύμπτωμα και δε λέει τίποτα, συμφωνώ μαζί σου σε αυτό. Αλλά αν το κάνω, ψάχνω να γαμήσω, τέλος. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπω στο τριπάκι να επικοινωνώ με κάποια, με οποιοδήποτε μέσο, και να μη θέλω να την ασβεστώσω. Αν θα τολμήσω, αν θα γίνει, αν θα κάτσει, άλλη ιστορία, το θέμα είναι πως θέλω. Γαμήσω δε γαμήσω τη Μέγκαν Φοξ, δεν είμαι πια με την Τζέσικα Άλμπα στην ουσία, ακόμα κι αν αυτή χώνω. εμφαση στον ενικο girls
Liverpool89 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Αφου ρε Luci... Η γκομενα του γειτονα ειναι καλυτερη απο την δικια σου..αυτο δεν θα αλλαξει ποτε...
Lucifer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Αφου ρε Luci... Η γκομενα του γειτονα ειναι καλυτερη απο την δικια σου..αυτο δεν θα αλλαξει ποτε... Για κανένα λόγο. Η απληστία δεν πάει απαραίτητα πακέτο με την αξιολόγηση. Δεν είναι το καλύτερο που κάνει το κεφάλι σου να γυρνάει στο δρόμο, το διαφορετικό είναι. εμφαση στον ενικο girls Ισχύει, μιλάω για μένα, ο viper μπορεί να ψάχνει παρέα για τη λέσχη μαγειρικής.
Chrisxxx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν, γενικά δεν είναι πολύ το φόρτε μου τέτοια θρεντζ, αλλά: 1. Πάντα θα κοιτάμε. Πάντα. Έστω ότι τώρα κοιτάμε την Τζέσικα Άλμπα, αν μας κάτσει η Τζέσικα Άλμπα, θα κοιτάμε την Μέγκαν Φοξ. 2. Αρκετές φορές θα φλερτάρουμε εντός ορίων, κάνει καλό στην αυτοπεποίθηση και αυτό είναι κέρδος για την Τζέσικα Άλμπα (στη φάση που μας έχει κάτσει, όχι όσο την κοιτάμε μόνο). Όμως. 3. Αν αρχίσω να στέλνω πμ στην Τραυματία και την Μέγκαν Φοξ, σημαίνει πως την ψάχνω τη φάση. Αν μου κόψεις το ινσόμνια, το φέησμπουκ, τις εξόδους, πολεμάς το σύμπτωμα και δε λέει τίποτα, συμφωνώ μαζί σου σε αυτό. Αλλά αν το κάνω, ψάχνω να γαμήσω, τέλος. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπω στο τριπάκι να επικοινωνώ με κάποια, με οποιοδήποτε μέσο, και να μη θέλω να την ασβεστώσω. Αν θα τολμήσω, αν θα γίνει, αν θα κάτσει, άλλη ιστορία, το θέμα είναι πως θέλω. Γαμήσω δε γαμήσω τη Μέγκαν Φοξ, δεν είμαι πια με την Τζέσικα Άλμπα στην ουσία, ακόμα κι αν αυτή χώνω. Eισαι σοφος τελικα, ετσι εξηγείται και το μοντερειτοριλικι, με εβγαλες και από τον κοπο.. Οπως τα λες στο 3 ειναι, το θεμα δεν ειναι αν ψαχνει ο αλλος αλλά γιατι ψαχνει. Προφανώς γιατι δεν καλύπτεται σε καποιο τομέα από την υπάρχουσα σχέση, οπότε εστω οτι την/ον δεις να φλερτάρει και εσυ τον/ην γουστάρεις πριν αρχίσεις τον καυγα θα ήταν καλό να ψαχτείς μηπως κατι παει στραβα. Φυσικά όλα αυτά θα λύνονταν αν υπήρχε καποια στοιχειώδη ειλικρίνεια και διάθεση για υποχωρησεις και συζητηση. Και φυσικά το κοιταγμα ειναι φυσιολογικο και από τις 2 πλευρες.
Traumatias Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν, γενικά δεν είναι πολύ το φόρτε μου τέτοια θρεντζ, αλλά: 1. Πάντα θα κοιτάμε. Πάντα. Έστω ότι τώρα κοιτάμε την Τζέσικα Άλμπα, αν μας κάτσει η Τζέσικα Άλμπα, θα κοιτάμε την Μέγκαν Φοξ. 2. Αρκετές φορές θα φλερτάρουμε εντός ορίων, κάνει καλό στην αυτοπεποίθηση και αυτό είναι κέρδος για την Τζέσικα Άλμπα (στη φάση που μας έχει κάτσει, όχι όσο την κοιτάμε μόνο). Όμως. 3. Αν αρχίσω να στέλνω πμ στην Τραυματία και την Μέγκαν Φοξ, σημαίνει πως την ψάχνω τη φάση. Αν μου κόψεις το ινσόμνια, το φέησμπουκ, τις εξόδους, πολεμάς το σύμπτωμα και δε λέει τίποτα, συμφωνώ μαζί σου σε αυτό. Αλλά αν το κάνω, ψάχνω να γαμήσω, τέλος. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπω στο τριπάκι να επικοινωνώ με κάποια, με οποιοδήποτε μέσο, και να μη θέλω να την ασβεστώσω. Αν θα τολμήσω, αν θα γίνει, αν θα κάτσει, άλλη ιστορία, το θέμα είναι πως θέλω. Γαμήσω δε γαμήσω τη Μέγκαν Φοξ, δεν είμαι πια με την Τζέσικα Άλμπα στην ουσία, ακόμα κι αν αυτή χώνω. Πόσο μου αρέσει όταν συμφωνούμε Πάντως το πιστεύω ότι όταν ο άλλος ψάχνει καινούρια φάση, το φέισμπουκ δεν παίζει ρόλο, υπάρχουν γυναίκες και στον άμεσο κύκλο ενός κανονικού ανθρώπου. Επίσης, θέλω να πιστέψω ότι δεν θα φτάσω ποτέ στο σημείο να πιστεύω, ότι ένας άντρας θα σταματήσει να παρατηρεί/κοιτάζει/γουστάρει όπως θες πέστο άλλες γυναίκες μόνο και μόνο επειδή είναι μαζί μου. Είναι γελοίο και το ίδιο ισχύει και για αυτόν. Εγώ γελάω με τέτοιες καταστάσεις πάντως. Εντός ορίων το φλερτ πάντα, το λέω πριν με ξανά παρεξηγήσεις.
Lucifer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Πάντως το πιστεύω ότι όταν ο άλλος ψάχνει καινούρια φάση, το φέισμπουκ δεν παίζει ρόλο, υπάρχουν γυναίκες και στον άμεσο κύκλο ενός κανονικού ανθρώπου. Ε ναι, το fb είναι απλώς ένα μέσο, αν ο άλλος ψάχνεται, θα βρει και από το περίπτερο. Εντός ορίων το φλερτ πάντα, το λέω πριν με ξανά παρεξηγήσεις. Όχι, συμφωνούμε απόλυτα. *χουφτώνει κωλαράκι*
viper2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Ισχύει, μιλάω για μένα, ο viper μπορεί να ψάχνει παρέα για τη λέσχη μαγειρικής. επειδη ειμαστε φανατικοι του φαγητου και της μπυρας Αφου ρε Luci... Η γκομενα του γειτονα ειναι καλυτερη απο την δικια σου..αυτο δεν θα αλλαξει ποτε... μπα αλλα μετα απο ενα ευλογο χρονικο διαστημα ή ωρων μουρμουρας ολες αρχιζουν να δειχνουν καλυτερες
Προτεινόμενες αναρτήσεις