Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ και οι φίλες μου, σε πολλές συζητήσεις μας, καταλήγουμε στο συμπέρασμα, ότι εσείς οι άντρες βρίκατε ακόμα ένα τρόπο να μας προκαλέσετε την ανησυχία....

Δε θέλουμε να είμαστε υστερικές αλλά ρε παιδί μου, κάνετε μονίμως φίλες κάτι ξεβράκωτες που αν ρίξεις μια ματιά στις φωτογραφίες τους ούτε μία δε θα βρεις με ρούχα....

η φίλη μου μάλιστα χώρισε όταν αντιλήφθηκε ότι ο φίλος της όχι μόνο έβλεπε φωτογραφίες αλλά και τσαταρε πρόστυχα...

το ερώτημα είναι το εξής... τί ακριβώς σας προσφέρει αυτό... κι επίσης υπάρχει κανείς εδώ μέσα που δεν ασχολείται με το άθλημα;

• Απαντ. 248
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα θα ηταν και η φιλη σου να μαθει να τσαταρει προστυχα αλλιως θα μεινει στο ραφι.

Επισης που τις κανουμε φιλες ολες αυτες;

Δημοσ.

Εγω βρηκα τι συμβαινει με τις ξετσιπωτες :

Σε όλες τις γυναίκες, μόλις γεννηθούν, γίνεται μια μυστική εμφύτευση ενός ειδικού μικροτσίπ, που τις κάνει ρομαντικές, μονογαμικές κι αφοσιωμένες στον σύντροφό τους.

Κάποιες όμως, καταφέρνουν να βρουν σε ποιο σημείο του κορμιού τους είναι το τσιπ, και με μια περίπλοκη εγχείρηση το αφαιρούν.

Έτσι απολαμβάνουν πλέον τον έρωτα και το σεξ με πολλαπλούς εραστές, χωρίς να νιώθουν τύψεις ή ενδοιασμούς.

Είναι οι λεγόμενες «Ξετσίπωτες».

(παλιο ανεκδοτο αλλα παντα επικαιρο)

Δημοσ.

Εγω βρηκα τι συμβαινει με τις ξετσιπωτες :

Σε όλες τις γυναίκες, μόλις γεννηθούν, γίνεται μια μυστική εμφύτευση ενός ειδικού μικροτσίπ, που τις κάνει ρομαντικές, μονογαμικές κι αφοσιωμένες στον σύντροφό τους.

Κάποιες όμως, καταφέρνουν να βρουν σε ποιο σημείο του κορμιού τους είναι το τσιπ, και με μια περίπλοκη εγχείρηση το αφαιρούν.

Έτσι απολαμβάνουν πλέον τον έρωτα και το σεξ με πολλαπλούς εραστές, χωρίς να νιώθουν τύψεις ή ενδοιασμούς.

Είναι οι λεγόμενες «Ξετσίπωτες».

(παλιο ανεκδοτο αλλα παντα επικαιρο)

well played

Εγώ και οι φίλες μου, σε πολλές συζητήσεις μας, καταλήγουμε στο συμπέρασμα, ότι εσείς οι άντρες βρίκατε ακόμα ένα τρόπο να μας προκαλέσετε την ανησυχία....

Δε θέλουμε να είμαστε υστερικές αλλά ρε παιδί μου, κάνετε μονίμως φίλες κάτι ξεβράκωτες που αν ρίξεις μια ματιά στις φωτογραφίες τους ούτε μία δε θα βρεις με ρούχα....

η φίλη μου μάλιστα χώρισε όταν αντιλήφθηκε ότι ο φίλος της όχι μόνο έβλεπε φωτογραφίες αλλά και τσαταρε πρόστυχα...

το ερώτημα είναι το εξής... τί ακριβώς σας προσφέρει αυτό... κι επίσης υπάρχει κανείς εδώ μέσα που δεν ασχολείται με το άθλημα;

ερεθιζζζομαστε οπτικα?

:unsure:

Δημοσ.

Eρεθιζζζομαστε οπτικα?

:unsure:

Σώπα καλέ..γιατί το λες αυτό! :-D

Παιχνίδι να γίνεται όσο αράζεις σπίτι και δεν έχεις να κάνεις τίποτα. Οφθαλμόλουτρο, έτσι και οι 2 μεριές είναι ευχαριστημένες.

Ναι μεν οι "ξετσίπωτες" τσιμπάνε Likes και νομίζουν ότι είναι θεές και το κέντρο του κόσμου, από την άλλη κι εμείς χαζολογάμε κοιτώντας αιθέριες υπάρξεις!

Δημοσ.

Εγώ έχω τις εξής ερωτήσεις...

Για να λες εσείς οι άντρες, αναφέρεσαι σε ηλικίες 18+ ή θεωρείς ως άντρες ό,τι δεν είναι θηλυκού γένους;

Από εκεί και πέρα... ανησυχία γιατί; Και ποια είναι τα άλλα που αυτό είναι ένα ακόμα;

Α χα... Να φανταστώ ότι αυτή η συμπεριφορά είναι στα πλαίσια του ότι οτιδήποτε δεν είναι θηλυκού γένους είναι άντρας, έτσι ώστε εσείς να μπορείτε να είστε γυναίκες και ας είστε ένα μάτσο κοπελίτσες και τίποτα παραπάνω;

Δηλαδή, εάν το αγόρι σου (γιατί σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία φαντάζομαι ότι ανήκεις) κάνει μία φίλη στο facebook που δεν εγκρίνεις την φωτογραφία της θα σε πειράξει;

Και όχι μόνο αυτό... αλλά θεωρείς τόσο σοβαρό θέμα το τι φωτογραφίες θα έχει όποια κάνει φίλη το αγόρι σου έτσι ώστε να σε απασχολήσει για παραπάνω από..... 2 λεπτά της ώρας;

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!

Ό,τι να 'ναι.

Όχι. Το ερώτημα είναι το εξής:

Τι στην ευχή θεωρείτε ότι παίρνετε μέσα από το facebook και το κάνετε τόσο μεγάλο θέμα; Επειδή δεν σε κόβω πάνω από 16 - 17... αντί να σας πιάνουν διάφορες μυξοπαρθενιές και να είστε συνέχεια "ναι θέλω, αλλά δεν θέλω, αλλά όμως θέλω" και να τρωγόσαστε με τα ρούχα σας....

Ξεκολλήστε λίγο και απολαύστε την ηλικία σας μαζί με τα αγοράκια της ηλικίας σας και μην αναλωνόσαστε σε λαλακίες όπως αυτές που γράφεις.

Δημοσ.

...κι επίσης υπάρχει κανείς εδώ μέσα που δεν ασχολείται με το άθλημα;

εγώ. Καθόλου. Ο γέροντας Παΐσιος είναι σάτυρος μπροστά μου.

Τώρα σοβαρά, κάνουν φίλες στο φέησμπουκ δήθεν πονηρά γκομενάκια; Και τι περιμένουν, να περάσει την γλωσίτσα της μέσα από την DSL τους να τους την ψιλογλύψει;

Δημοσ.

@stavi

Το οφθαλμολουτρο ποτε δεν εβλαψε κανεναν. Το κακο ειναι να γινει και πραξη , να βγαινει και ραντεβου με τις 'ξετσιπωτες'.

Δημοσ.

Καλημερα..Κνονικα θα επρεπε να απαντησουν τα κοριτσια που εχουν τετοιες φωτο στο προφιλ του..

Εγω ποτε μου δεν ειχα λογαριασμο facebook κ.λ.π και ουτε προκειτε να κανω..

Το facebook το θεωρω μονο απαραιτητο εργαλειο αμα εχει να διαφημισεις την δουλεια σου και οχι τον κ@λο σου...

Δημοσ.

δηλαδη τολμησε να κοιταξει φωτογραφιες με ξεβρακωτες ? Ε δεν το πιστευω ... Ωρε που παμε .. Ωρε που παμε !! (γουρλωνω ματια κ σηκωνψ χερια απο αγανακτηση) . Το οτι μιλησε κιολας στο τσατ δν σημαινει κατι εφοσον δν τ προχωρησε . Εν ολιγοις η φιλη σου μια χαρα προλογο πουλαει κ βρηκε αφορμη ν χωρισει προσπαθωντας να βγει κ απο πανω. Καμια σοβαρη δν χωριζει γ τετοιους λογους , εκτως αν η φιλη σου πηγαινει γυμνασιο..

Δημοσ.

Εγώ έχω τις εξής ερωτήσεις...

Για να λες εσείς οι άντρες, αναφέρεσαι σε ηλικίες 18+ ή θεωρείς ως άντρες ό,τι δεν είναι θηλυκού γένους;

Από εκεί και πέρα... ανησυχία γιατί; Και ποια είναι τα άλλα που αυτό είναι ένα ακόμα;

Α χα... Να φανταστώ ότι αυτή η συμπεριφορά είναι στα πλαίσια του ότι οτιδήποτε δεν είναι θηλυκού γένους είναι άντρας, έτσι ώστε εσείς να μπορείτε να είστε γυναίκες και ας είστε ένα μάτσο κοπελίτσες και τίποτα παραπάνω;

Δηλαδή, εάν το αγόρι σου (γιατί σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία φαντάζομαι ότι ανήκεις) κάνει μία φίλη στο facebook που δεν εγκρίνεις την φωτογραφία της θα σε πειράξει;

Και όχι μόνο αυτό... αλλά θεωρείς τόσο σοβαρό θέμα το τι φωτογραφίες θα έχει όποια κάνει φίλη το αγόρι σου έτσι ώστε να σε απασχολήσει για παραπάνω από..... 2 λεπτά της ώρας;

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!

Ό,τι να 'ναι.

Όχι. Το ερώτημα είναι το εξής:

Τι στην ευχή θεωρείτε ότι παίρνετε μέσα από το facebook και το κάνετε τόσο μεγάλο θέμα; Επειδή δεν σε κόβω πάνω από 16 - 17... αντί να σας πιάνουν διάφορες μυξοπαρθενιές και να είστε συνέχεια "ναι θέλω, αλλά δεν θέλω, αλλά όμως θέλω" και να τρωγόσαστε με τα ρούχα σας....

Ξεκολλήστε λίγο και απολαύστε την ηλικία σας μαζί με τα αγοράκια της ηλικίας σας και μην αναλωνόσαστε σε λαλακίες όπως αυτές που γράφεις.

μου τα χεις χώσει για τα καλά και πέφτεις και έξω...

κυρίως οι άντρες κοιτάνε φωτό και όχι οι πιτσιρικάδες σε πληροφορώ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...