Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή χρονιά σε όλους!

Το tablet μου μάρκας MID με λογισμικό adroid παρουσίαζε πρόβλημα με την φόρτηση. Δεν μπορούσα να το φορτίσω αν δεν ήταν ανοικτό. Έτσι έκανα επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις.

Το πρόβλημα φορτισης λύθηκε αλλά για κάποιο λόγο το tablet όταν ανοίγει μου γράφει 'factory data restoring please waiting...'. Το έχω αφήσει 24ώρα ανοικτό αλλά τίποτα.

Android OS 2.2

Kernel 2.6.32

Build Number V1.5.1

Ευχαριστώ εκ των προτέρον για την βοήθεια.

Δημοσ.

να σου πω την αληθεια δεν ξερω αν μπορεις και πως να το ξε-brickαρεις καθως δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις το ιδιο..υπαρχει το soft brick και το hard brick,στην περιπτωση του πρωτου διορθονεται το προβλημα στην περιπτωση του δευτερου ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα.

επειδη ομως δεν γνωριζω για το συγκεκριμενο ταμπλετ δεν μπορω να σε βοηθησω,στο κινητο μου ομως που φορουσε ανδροιδ 2.2 και το brickαρα καταλαθως (soft brick ευτυχως) του εβγαλα και του ξαναεβαλα την μπαταρια και ολα οκ.

Δημοσ.

re paidia voithiste kai mena ...exo ena tablet android 2.2 pou mou vgazei to eksis minima ''πραγματοποιηθηκε αναπαντεχη διακοπη της λειτουργειας android.process.acor'' heeeeeeelp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...