stefa_1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Καλημερα, Εχω μια μονοκατοικια με αδειο καταστηματα στο ισογειο και σπιτι στον 1ο οροφο.Επειδη ειναι πολυ μεγαλος χορος που πρεπει να τον εκμεταλλευθω και επειδη μενω σε τουριστικη περιοχη, αποφασισα να βγαλω 5-6 δωματια για να τα νοικιαζω το καλοκαιρι στους τουριστες. Χρειαζομαι καποιο δανειο ή επιδοτηση 10.000 - 12.000. Το θεμα ειναι οτι εχω δηλωμενα εισοδηματα περιπου 5.500€ και ετσι λοιπον οι πιθανοτητες να εγκριθει το δανειο ειναι απειροελαχιστες.Γνωριζετε αμα υπαρχει καποια επιδοτηση απο το ΕΣΠΑ ή απο ΤΕΜΠΜΕ για ενισχυση του τουρισμου ?Εψαξα στις αντιστοιχες σελιδες αλλα ακρη δεν μπορεσω να βγαλω... Ρωτησα και το λογιστη μου, αλλα δεν ασχολειται με επιδοτησεις. Επισης τι γινεται με τις συνεταιριστικες τραπεζες της καθε πολης ? Διαβασα οτι με ενα ποσο γινεσαι μετοχος και εχεις προσβαση σε ολα τα προιοντα της.Ισχυει αυτο ? Η κινδυνευω να δωσω ενα ποσο και μετα να απορριφθει το δανειο ? Ευχαριστώ
parasaser Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 μεσα στο δανειο ελπιζω να εχεις υπολογισει και τα κρατικες χρεωσεις, δηλαδη την επιτροπη που θα ερθει να ελεγχει και να νομιμοποιηση την οικεια ως ενοικ. δωματια. Παντα παιζουν επιδοτησεις αλλα το θεμα ειναι οτι τα χρηματα της επιδοτησεις θα τα παρεις μετα απο 1 χρονο το λιγοτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα