killer76 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα και καλή χρόνια!!! Σήμερα ανακάλυψα στο path C:\Users\admin\AppData\Local\Microsoft\Windows Live Mail Όλα τα μηνύματα που έχω στο hotmail μου και στο gmail και πολλα πολλα άλλα. Τα αρχεία των email έχουν filenames του στυλ 00E4FBC8-034300D2. Αυτά έκανα εγώ κάτι και δημιουργήθηκαν ή τα έκανε αυτόματα το σύστημα? Χρειάζεται να υπάρχουν? Να τα σβήσω ή δεν χρειάζεται? (ετσι κι αλλιως μονο 350 mb πιάνουν)
vaggospat13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 εκει αποθηκευονται τα email σου αν τ σβησεις θ τα χασεις και απο το Windows Live Mail. Αν πας να διαγραψεις ενα meil απο το πραογταμμα Windows Live Mail θα διαγραφει και απο το C:\Users\admin\AppData\Local\Microsoft\Windows Live Mail
killer76 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 εκει αποθηκευονται τα email σου αν τ σβησεις θ τα χασεις και απο το Windows Live Mail. Αν πας να διαγραψεις ενα meil απο το πραογταμμα Windows Live Mail θα διαγραφει και απο το C:UsersadminAppDataLocalMicrosoftWindows Live Mail Εννοεις θα χαθουν απο το hotmail?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα