nikos903 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Α, ωραίος, μια χαρά τότε. Το Reflow γίνεται κανονικά μέχρι τους 230-240 βαθμούς, αν είναι και μπορείς να μετρήσεις τους βαθμούς πήγαινέ την εκεί κάπου. Η κάρτα στους ίδιους βαθμούς με πριν πρέπει να είναι απλά με την αλλαγή πάστας θα κρύωσε λίγο.... Τίποτε δεν αποκλείεται βέβαια... Αφου δουλεύει όμως όλες οι θερμοκρασίες καλές είναι :P
xristos_2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πάστα ενοείς αυτό το μπλε που έχει μέσα ?? κάπου διάβασα ότι το αλλάζουν αξίζει ??
nikos903 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Πάστα είναι μια αλοιφή που είναι στο ενδιάμεσο του τσιπακιού του επεξεργαστή και της κάρτας γραφικών με την ψήκτρα και είναι για να μεταφέρεται καλύτερα η θερμότητα και να ψύχεται καλύτερα το κάθε ένα τσιπάκι. Βέβαια άμα είχε κάτι σαν λαστιχένια μεμβράνη ανάμεσα στο τσιπάκι και την ψήκτρα πάει να πει οτι η εταιρία είχε προτιμήσει thermal pads έναντι θερμοαγώγιμης πάστας και αυτά με το βάλε βγάλε δεν είναι αναγκαίο να τα αντικαταστήσεις. Θερμοκρασίες βέβαια έχεις καλύτερες με πάστα αλλά μερικές φορές αμα βγάλεις το pad δημιουργείται κενό εκεί που ήταν και πρέπει να βάλεις φίλο χαλκού να το αναπληρώσεις για να πατάει καλά η ψήκτρα...
xristos_2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 οπότε για 4-5 βαθμούς το αφήνω μέχρι να ξαναχαλάσει και τότε μετά το ψήσιμο θα αλλάξω και πάστα
nikos903 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Πρόσεχε μόνο μην έχει κενό όταν βγάλεις το pad, αμα βάλεις πάστα πρέπει να πατάει καλά η ψήκτρα στο κάθε τσιπάκι... Ναι τώρα που στήθηκε το μηχάνημα δεν λέει να τρέχεις να τα αλλάξεις, εκτός και αμα πηγαίνει πολύ πάνω απο 80 η κάρτα...
xristos_2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 οκ δεν το πειράζω και προσέχω μην δουλεύει πάνω από 80 βαθμούς
xristos_2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 τελίκα άντεξε μόνο 5 ημέρες σαβ-->τεταρ. σήμερα πάλι μία από τα ίδια, αλλά δοκίμασα πιστολάκι και προς το παρόν ξαναδουλεύει !!!!,άντε να δούμε πόσο θα πάει αυτή την φορά . Αλήθεια μήπως ξέρει κανείς από ποια θερμοκρασία πρέπει να δουλευει ο ανεμιστηρας ??? 62 ο επεξεργαστης 63 η κάρτα και δεν το ακούω να δουλευει !!!
nikos903 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Εγώ θα έλεγα μην του κάνεις πολλά πολλά με τα πιστολάκια... Πιο πολλές πιθανότητες έχεις άμα την βάλεις στον φούρνο. Σε αυτό το λάπτοπ όντως λειτουργούσε αργά ο ανεμιστήρας (σε αυτό το 5920 που είχε περάσει απο τα χέρια μου τουλάχιστον), 60-70 και βάλε έπαιρνε σιγά σιγά μπρος... Τώρα άμα υπάρχει καλύτερο προφίλ για τον ανεμιστήρα στο καινούργιο Bios μόνο φλασάροντας θα το μάθεις... Πάντως θυμάμαι είχα ψάξει (Link) και εγώ να δω αμα μπορέσω να ελέγξω τον ανεμιστήρα και δεν νομίζω να είχα κάνει κάτι... Δεν χάνεις κάτι βέβαια να ψάξεις...
xristos_2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 οκ θα κοιτάξω μήπως βρώ κάτι για το fan , αλλά χωρίς να πειράξω το ΒΙΟS , to φοβάμαι !!! όσο για την κάρτα , εάν τα ξανα-φτύσει θα πάει για τον φούρνο !!!!
t0mak Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά επειδή είμαι και εγω κάτοχος του συγκεκριμένου μηχανήματος και εδω και 15 μέρες είναι off.. και λογικά φταίει το πρόβλημα με την κάρτα γραφικών και επειδή δεν έχω ασχοληθεί πολύ με την όλη κατάσταση... να κάνω μια δυο ερωτήσεις να μου λύσετε τις απορίες. 1)Αν αγοράσω την 3650 που είναι και προτεινόμενη απο το site θα κάνω update το BIOS ωστε να έχει το τελευταίο, βγάζω την παλιά κάρτα και περνάω την καινούρια και παίζει κανονικά? Ή θα πρέπει να κάνω και τίποτα άλλο? 2)Όταν αγοράζεις απο ebay.co.uk ( έχω βρει την κάρτα στις 48 λίρες ) εφόσον η παραγγελεία είναι απο το co.uk λογικά δεν πρέπει να έχει τελωνείο ή εγώ κάνω λάθος? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
vaggospat13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά επειδή είμαι και εγω κάτοχος του συγκεκριμένου μηχανήματος και εδω και 15 μέρες είναι off.. και λογικά φταίει το πρόβλημα με την κάρτα γραφικών και επειδή δεν έχω ασχοληθεί πολύ με την όλη κατάσταση... να κάνω μια δυο ερωτήσεις να μου λύσετε τις απορίες. 1)Αν αγοράσω την 3650 που είναι και προτεινόμενη απο το site θα κάνω update το BIOS ωστε να έχει το τελευταίο, βγάζω την παλιά κάρτα και περνάω την καινούρια και παίζει κανονικά? Ή θα πρέπει να κάνω και τίποτα άλλο? 2)Όταν αγοράζεις απο ebay.co.uk ( έχω βρει την κάρτα στις 48 λίρες ) εφόσον η παραγγελεία είναι απο το co.uk λογικά δεν πρέπει να έχει τελωνείο ή εγώ κάνω λάθος? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 2 τελωνιο δεν πληρωνεις απλα κοιτα αν στελνουν ελλαδα 1ον και λογικα θα χει κ μεταφορικα
t0mak Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Απο ότι πρόσεξα στέλνουν Ελλάδα και τα μεταφορικά είναι 12 λίρες. Αυτο που με απασχολεί όμως πιο πολύ είναι η 1η ερώτηση που έκανα..
xristos_2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 1) πρεπει να δεις τι bios έχεις 2) δεν ανοίγει ουτε σε safe mode ??? ti windows του έχεις επάνω ( πρόσεξε μην πεις VISTA = EXASES !!!)
t0mak Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Ανοίγει σε όλα τα mode αλλα μου ανοίγει με χάλια ανάλυση και τις περισσότερες φορες με διάφορες γραμμές στην οθόνη λες και έχει χαλάσει. Φυσικά όταν ξεκινάει το laptop στο bios παίζει κανονικά όπως και όταν φορτώνουν τα windows 7 με τους κύκλους τα δείχνει όλα κανονικά. Του είχα βάλει τα windows 7
vaggospat13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά επειδή είμαι και εγω κάτοχος του συγκεκριμένου μηχανήματος και εδω και 15 μέρες είναι off.. και λογικά φταίει το πρόβλημα με την κάρτα γραφικών και επειδή δεν έχω ασχοληθεί πολύ με την όλη κατάσταση... να κάνω μια δυο ερωτήσεις να μου λύσετε τις απορίες. 1)Αν αγοράσω την 3650 που είναι και προτεινόμενη απο το site θα κάνω update το BIOS ωστε να έχει το τελευταίο, βγάζω την παλιά κάρτα και περνάω την καινούρια και παίζει κανονικά? Ή θα πρέπει να κάνω και τίποτα άλλο? 2)Όταν αγοράζεις απο ebay.co.uk ( έχω βρει την κάρτα στις 48 λίρες ) εφόσον η παραγγελεία είναι απο το co.uk λογικά δεν πρέπει να έχει τελωνείο ή εγώ κάνω λάθος? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! δες εδω ποιες καρτες γραγικων ειναι συμβατες http://www.theacerguy.com/2008/12/morris-aspire-5920-gpu-swapupgrade/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα