Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

(Λαθος Τιτλος παιδια,ξεφυγα στο γραψιμο)

Καλησπερα.εχω τα εξης προβληματα.1) εκανα φορματ προσφατα επειδη δεν φορτωνε τα windows 7 o υπολογιστης.για να τα φορτωσει ηθελε το dvd των windows 7.Μετα το φορματ αυτο το προβλημα ΔΕΝ λυθηκε :wacko: .Παρεμεινε και καθε φορα πρεπει να χω μεσα το dvd για να κανει boot τα windows.2)Εχω συχνω προβλημα με BSOD.με το blue screen view ειχα τα παρακατω προβληματα http://imageshack.us/photo/my-images/189/16499531.png/

3)Δεν φορτωνει τους σκληρους δισκους με αποτελεσμα να ανοιγω καθε φορα τον tower να αποσυνδεω και να επανασυνδεω τους σκληρους για να κανα Backup CMOS κι επειτα να φορτωσει τα windows. :(

Εχω ξενερωσει παρα πολυ και δεν ξερω τι φταιει.Οι μνημες ο σκληρος ή η μητρικη?Το overclocking? (πριν σχεδον 2 χρονια ειχα κανει).

Ευχαριστω! :)

Επεξ/σία από papajohnnnn
Δημοσ.

Αν έχεις ακόμα τις ρυθμίσεις του O/c γύρνα τα όλα στο default.

Και καλό θα είναι να αρχίσεις τα hardware tests

1. Μνήμες memtest bootable για 5 ώρες Minimum

2. Για τους σκληρούς σου πας στο Site του κατασκευαστή και κατεβάζεις το αντίστοιχο διαγνωστικό. Καλό είναι να διαλέξεις το DOS που λένε. Είναι αυτό που τσεκάρει το δίσκο εκτός windows

Κάνε τα παραπάνω και βλέπουμε

Δημοσ.

ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση.Ξεκιναω και το απογευμα θα σου τ'αποτελεσματα

EDIT:Λυθηκε το προβλημα με το boot.Εφταιγε το Ο/C.Το μηχανημα παει πιο γρηγορα.Το εβαλα default.ισως να φταιγανε τα ρευματα και λογο οτι δεν εχω βαλει ξανα παστα στην cpu.Ξεκιναω το τεστ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...