dos659 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Το LLC θα μπορούσα να το έχω extreme... Το Ultra High προσφέρει το λιγότερο δυνατό Vdrop όταν ο CPU είναι σε load. Όσο χαμηλότερη η ρύθμιση του LLC τόσο μεγαλύτερο Vcore θα χρειαστεί γιατι τόσο μεγαλύτερο θα ειναι το Vdrop. Tο extreme LLC ναι είναι λαθος. Γιατι στο load σου ανεβάζει το vcore αντί να στο ρίχνει και δημιουργεί την ψευδαίσθηση ενός stable overclock μέχρι να έρθουν τα BSOD από το πουθενά. Φίλε Luciddream παίζεις πολύ auto και αυτό για μένα είναι λάθος. Επίσης το X.M.P και αυτό το βλέπω λάθος αλλά ο κάθε ένας κάνει τις ρυθμίσεις που τον βολεύουν @Caution το LLC αν είναι ελεγχόμενο δεν ταλαιπωρεί το chip σου. Επίσης αν είσαι αντί για manual σε οffset είσαι ακόμα καλυτέρα Για offset οι ρυθμίσεις που έγραψα παραπάνω είναι οι ίδιες με κάποιες αλλαγές.
Luciddream Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 δεν είπα οτι οι ρυθμίσεις μου είναι οι καλύτερες δυνατές αλλα τις προτείνω στον OP περισσότερο απο ότι αυτές που έδωσες. λογικά και οι δικιές σου θα δουλέψουν αλλα είναι υπερβολικές για αυτά που θέλει να κάνει και πιέζει πράγματα χωρίς λόγο. δεν καταλαβαίνω όμως την σιγουριά σου για το LLC. προσωπικά έχω αγοράσει και ένα multimeter (το οποίο δεν ξέρω πως να χρησιμοποιήσω) πολύ απλά για τον λόγο του οτι δεν ξέρω τι ρεύμα δίνει το LLC, και θα ήθελα να μάθω, και γιατί ουτε κάποιος απο την asus μπόρεσε να μου εξηγήσει. η asus πάντως προτείνει ultra high και extreme στα 4.8+ GHZ. εσύ παίζεις με offset στα 4.5?
caution Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Ένα απλό πολύμετρο μετράει με refresh rate μερικές φορές το δευτερόλεπτο. Αντίθετα τα επιθετικά LLC μπορούν να δίνουν spikes με συχνότητες πολύ πιο μεγάλες. Οπότε χρειάζεσαι παλμογράφο για να δεις το "κακό" που προκύπτει από αυτή την λειτουργία. Βέβαια η asus το έχει δουλέψει πολύ το θέμα και το regulation είναι αρκετά καλό αλλά και πάλι αν μπορείς να αποφύγεις τα bumps τάσης, καλό είναι. Επίσης όταν το LLC είναι ρυθμισμένο τόσο επιθετικά που ανεβάζει και την τάση ακόμα παραπάνω, τα πράγματα πηγαίνουν FULL κατά διαόλου, γιατί στο load που ούτως η άλλως η ένταση του ρεύματος είναι υψηλή, έρχεται και η αύξηση της τάσης από το LLC και κοπανάς απρόσμενα μεγάλο wattage στο cpu. Αυτό που έχω δει/καταλάβει είναι ότι το LLC καλά είναι να το ρυθμίζουμε μετριοπαθώς, έτσι ώστε να έχουμε μικρό drop. Αλλά ως εκεί. Δεν πειράζει αν έχουμε λίγο ανεβασμένο idle voltage, στο load θα γίνει η ζημιά.
dos659 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Η Asus προτείνει μόνο το Ultra high (για όλα τα overclock) γιατί όπως είπα και πριν το extreme κάνει ότι του κατέβει στο load. Για σκέψου να είσαι στα 5.3Ghz me 1,49 vcore manual και στο load να τινάζετε στο 1.52v-1.53v. Ναι εγώ παίζω offset τώρα και είναι μακράν καλύτερο από το manual. Μονό το αν σκεφτείς πως στο idle παίζω στο 1 volt καταλαβαίνεις.
Luciddream Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Η Asus προτείνει μόνο το Ultra high (για όλα τα overclock) γιατί όπως είπα και πριν το extreme κάνει ότι του κατέβει στο load. Για σκέψου να είσαι στα 5.3Ghz me 1,49 vcore manual και στο load να τινάζετε στο 1.52v-1.53v. Ναι εγώ παίζω offset τώρα και είναι μακράν καλύτερο από το manual. Μονό το αν σκεφτείς πως στο idle παίζω στο 1 volt καταλαβαίνεις. απλά το offset είναι καλό για μικρότερα overclock και όχι για 1.2ghz overclock πόσο μάλλον για περισσότερο γιαυτό στο λέω. απο εκεί και πέρα κάνει ο καθένας οτι θεωρεί καλύτερο.. η asus δεν προτείνει πουθενά ultra high για το overclock πάντως. έτσι απο περιέργεια... σε load πόσο φτάνει το vcore σου?
seithan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστώ παιδιά. Το θέμα είναι περίπλοκο και με φοβίζει. Θα ήθελα να δώ 4.5 αλλά κατανοώ οτί αυτό γίνεται με τις κορυφαίες ψύκτρες και όχι budget ¨οπως εγώ έχω. Δεν ξέρω εάν θα τον πουσάρω εκεί μιας και δεν έχω σωστή ψύκτρα - η επόμενη κίνηση θα είναι η 80αρα της Corsair για να ξεμπερδέψω μια για πάντα, αλλά θα ήθελα να μάθω εάν μπορώ τελικά να πάρω μικρότερο βολτάζ στα 3.7 auto που βρίσκεται τώρα, έτσι ώστε να είναι και πιο οικονομικός και πιο κρύος. Επίσης ξέρει κανείς εάν το speedstep επιρεάζει αρνητικά στα games, ή πάντα βρίσκεται OC μέσα στα games?
LuNaTiC Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Και εγώ έχω φάει ένα μικρό "σκάλωμα" με τις 300 επιλογές για ρεύματα και που έχει η Maximus και προς το παρών στον δικό μου 2600K αυτό που έχω φροντίσει είναι να βγάλω το AUTO από το Vcore γιατί για την default ταχύτητα του Cpu έδινε το εξωπραγματικό 1.30-1.35 Μπορεί κάποιος να εξηγήσει την διαφορά του manually με το offset και πού ακριβώς βρίσκεται ? Σχηματίζω σιγά σιγά την εντύπωση πως είναι πολύ εύκολο το να clockάρεις πλέον τα νέα cpu καμιά σχέση με παλιά απλά υπάρχουν τόσα πολλά settings για να tweakάρεις το κάθε overclock που νομίζω πως το κάθε cpu είναι μια τελείως διαφορετική υπόθεση και όχι κάτι stadar που έχει απλά εφαρμογή στα πάντα... (δεν έχω πολλές μέρες στα χέρια μου το νέο hardware ούτε ασχολήθηκα στο full ... απλά πρώτες εντυπώσεις)
seithan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 είχα την εντύπωση οτι το offset έχει να παίξει με το Underclock που γίνεται όταν είναι ενεργοποιημένο το speedstep. όταν ρίχνει το clock , για να μην είναι πολύ χαμηλό ή υψηλό, πειράζεις το Offset για να το σταθεροποιήσεις. Παίζει όμως και να είμαι εντελώς λάθος!
dos659 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μπορεί κάποιος να εξηγήσει την διαφορά του manually με το offset και πού ακριβώς βρίσκεται ? Στο offset όταν ο CPU είναι σε Idle κατάσταση πέφτουν τα volts σε χαμηλά επίπεδα όπως και οι θερμοκρασίες του για να αυξήσεις το lifespan του, ενώ στο load αυξάνετε ανάλογα με το πόσο ζητάει το κάθε application που του τρέχεις. Γενικά όταν κάνεις ένα overclock χρησιμοποιείς το manual για αρχή για να βρεις σε ποια volts είσαι stable και μετά βλέποντας το load του VID σου από το real temp η coretemp και το manual Vcore σου από το bios, συγκρίνεις την αριθμητική διαφορά μεταξύ τους και βάζεις ανάλογα θετικό [+] η αρνητικό[-] offset και την διαφορά του VID με το Vcore. Παράδειγμα: Εάν το VID σου στο load είναι 1.3711v και το manual vcore σου στο bios είναι 1.370v τότε λές: 1.3711 - 0.010 = 1.3701v που είχαμε στο manual (μην τo κάνεις με το κομπιουτεράκι γιατί δεν είναι σαν μια κανονική αφαίρεση με υποδιαστολή). Άρα το offset σου είναι ή -0.010 ή -0.005 ή +0.005 ανάλογα με το τι load vcore έδειχνε το CPU-Z με το manual set και τι Vcore δείχνει με το offset στο load πάντα! Πρέπει να είναι περίπου τα ίδια. Εάν το offset vcore στο load βγει λίγο παραπάνω δεν πειράζει, αρκεί να μην είναι μικρότερο απ’ότι ήταν στο manual. @Luciddream: Αυτό που λες για το offset θεωρώ πως είναι άκυρο. Offset χρησιμοποιείς όποτε θες, αρκεί να κάνεις disable τα c3 και c6 states για να μην υπάρχει θέμα με BSOD σε idle/browsing κατάσταση. Γενικά θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά εδώ για να δεις τι πραγματικά προτείνει η Asus... Αλλα και στο sandy stable club στην υπογραφή μου αν εχεις όρεξη διάβασε μονο το πρώτο post. @seithan, σχετικά με αυτό που ρωτάς για το αν στα Ghz που είσαι χρησιμοποιεί πολλά volts: Δυστυχώς αυτό θα πρέπει να το μάθεις μόνος σου, κάθε chip είναι διαφορετικό. Κατέβασε το prime95 και ξεκίνα να κάνεις τα custom tests που σου έγραψα για να δεις μέχρι πόσο χαμηλά μπορεί να πάει. Αν έχεις και ένα σκληρό παλιό χρησιμοποίησε τον για tests για να μην χάσεις κανένα αρχείο από το main OS μετά από BSOD και τρέχεις.
Luciddream Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 @Luciddream: Αυτό που λες για το offset θεωρώ πως είναι άκυρο. Offset χρησιμοποιείς όποτε θες, αρκεί να κάνεις disable τα c3 και c6 states για να μην υπάρχει θέμα με BSOD σε idle/browsing κατάσταση. Γενικά θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά εδώ για να δεις τι πραγματικά προτείνει η Asus... Αλλα και στο sandy stable club στην υπογραφή μου αν εχεις όρεξη διάβασε μονο το πρώτο post. οκ απλά ακόμα περιμένω να μου απαντήσεις πόσο vcore έχεις σε load.... Εάν το offset vcore στο load βγει λίγο παραπάνω δεν πειράζει να φανταστώ και αυτό η asus το προτείνει...?? απορώ αν έχεις δεί οτι το πόστ είναι απο τον ιανουάριο του 2011 η απλά αγνοείς κάποια πράγματα επίτηδες για να περάσει η γνώμη σου ώς "σωστή"... επειδή αναφέρεις sites όπως overclock.net κτλπ καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά και να δείς οτι υπάρχουν άτομα με cpu στα 4.5ghz με 1.26v prime stable και σίγουρα δεν έχουν ακολουθήσει αυτον τον οδηγό για να πάνε εκεί. edit: θα το κάνω ακόμα πιο εύκολο, θα τα γράψω εγώ για να υπάρχουν. ve experienced some sort of degradation here.. Not sure if its the board or the CPU but 100% something has significantly degraded at this point.. 1.38volts at 100% load was plenty for 4.7Ghz 6 to 8 months ago... Now the chip requires 1.42volts at 100% load to be stable at 4.7Ghz..
dos659 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 οκ απλά ακόμα περιμένω να μου απαντήσεις πόσο vcore έχεις σε load.... να φανταστώ και αυτό η asus το προτείνει...?? απορώ αν έχεις δεί οτι το πόστ είναι απο τον ιανουάριο του 2011 η απλά αγνοείς κάποια πράγματα επίτηδες για να περάσει η γνώμη σου ώς "σωστή"... επειδή αναφέρεις sites όπως overclock.net κτλπ καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά και να δείς οτι υπάρχουν άτομα με cpu στα 4.5ghz με 1.26v prime stable και σίγουρα δεν έχουν ακολουθήσει αυτον τον οδηγό για να πάνε εκεί. Δεν είχα δει οτι με ρώτησες πόσο Vcore έχω. Εμένα το chip μου δεν είναι και από τα καλύτερα και σε load έχω 1.368v. Όχι, το παραπάνω offset το προτείνω εγώ (καλό θα ήταν να μην ειρωνεύεσαι, δεν σε κάνει ποιο έξυπνο) γιατί πολύ απλά όταν είσαι idle δουλεύεις πολύ χαμηλά με το offset οπότε εάν χρειαστεί καμία φορά να δεχτεί ελάχιστο volt παραπάνω δεν θα πάθει τίποτα, από την άλλη όταν δέχεται λιγότερο υπάρχει πάντα η πιθανότητα BSOD… Μάλλον εσύ αγνοείς ότι το post έγινε από τεχνικό της Asus… Η ημερομηνία τι σχέση έχει? Εσύ είπες πως δεν έχεις δει πουθενά κανένα τεχνικό της Asus να δίνει ultra high τιμή στο LLC, απ’ ότι φαίνετε υπάρχει ένας… Μήπως έχεις την εντύπωση πως επειδή το bios σου είναι άλλο χρώμα αλλάζει κάτι? 1155 socket είναι και οι δυο motherboard… Δεν με ενδιαφέρει να πίσω κανένα… Λέω αυτό που λέω και απλά το υποστηρίζω… Φυσικά και υπάρχουν αυτά τα άτομα… Εγώ προσωπικά ξέρω άτομο που παίζει τα πάντα στο auto. Υπάρχουν κάποιοι που έχουν καλό chip και κάποιοι που έχουν χειρότερο. Αυτό που λες το έχω πει από την αρχή. Θα πρέπει μόνος του να δει ποιο overclock του κάνει. Το ότι προτείνω κάποιες ρυθμίσεις και εσύ προτείνεις κάποιες άλλες δεν έχουν να κάνουν με το ποσά volts παίζει ο κάθε ένας… Αν θες να μιλησουμε με αριθμούς μέτρα πόσοι από τους παρακάτω τρέχουν κάτω από 1.3v... Μίλα με βάση την πλειοψηφία και όχι με βάση ενός που του έτυχε. (οι αριθμοί αυτοί αφορούν ένα μικρό κομμάτι χρηστών αν τους δεις ολους θα καταλαβεις πως πρεπει να εισαι τυχερος για να τρεξεις λιγοτερο απο 1.3v στα 4.5 Ghz) 4500.9mhz 1.384v 4500.9mhz 1.352v 4500.9mhz 1.344v 4500.8mhz 1.344v 4500.8mhz 1.280v 4500.8mhz 1.352v 4500.8mhz 1.312v 4500.7mhz 1.304v 4500.7mhz 1.288v 4500.7mhz 1.368v 4500.7mhz 1.352v 4500.7mhz 1.320v 4500.7mhz 1.312v 4500.7mhz 1.368v 4500.6mhz 1.240v 4500.6mhz 1.328v 4500.6mhz 1.304v 4500.6mhz 1.240v 4500.6mhz 1.328v 4500.6mhz 1.288v 4500.6mhz 1.312v 4500.6mhz 1.312v 4500.6mhz 1.248v 4500.5mhz 1.304v 4500.5mhz 1.320v 4500.5mhz 1.320v 4500.5mhz 1.384v 4500.5mhz 1.320v 4500.5mhz 1.328v 4500.4mhz 1.344v 4500.4mhz 1.240v 4500.3mhz 1.320v 4500.3mhz 1.352v 4500.3mhz 1.352v 4500.2mhz 1.320v 4500.2mhz 1.344v 4500.2mhz 1.280v 4500.1mhz 1.328v 4500.1mhz 1.272v 4500.1mhz 1.320v 4500.1mhz 1.288v 4500.1mhz 1.312v 4500.1mhz 1.272v 4500.0mhz 1.312v 4500.0mhz 1.312v 4500.0mhz 1.336v 4500.0mhz 1.264v Μου λες να σταματήσω να κοιτώ ένα Thread με κοντά 700 σελίδες γεμάτες guides και troubleshooting και να ξεκινήσω να κοιτώ αλλού όπου άτομα μπορεί να παίζουν με 1.26v στα 4.5 ghz. Υπέδειξε μου το όνομα του φόρουμ και σου υπόσχομαι να το ξεκοκαλίσω όπως κάνω με οτιδήποτε με ενδιαφέρει. Πως είσαι σίγουρος ότι δεν χρησιμοποιούν τις ίδιες η ακόμα και παρόμοιες ρυθμίσεις? Αρχίζω να πιστεύω διάφορα για σένα... ***Απάντηση στο edit σου*** Για ρώτα τους αν μπορείς... Μήπως έχουν το PLL Overvoltage enabled? Λογικα πανω απο τα 4.5ghz θα το εχουν. Τι cooling ειχαν?....... Α! και που το διάβασες...
Luciddream Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 πάλι το κάνεις, δίνεις μερικά νούμερα και τα αναφέρεις σαν να ειναι μικρό ποσοστό ενώ πιστεύω οτι κατα βάθος ξέρεις οτι έχουν πιο σωστές ρυθμίσεις και γιαυτό πιάνουν αυτά που πιάνουν. δεν έχω σκοπό να σε ειρωνευτώ ουτε με νοιάζει να φανώ έξυπνος σε κανέναν εδω μέσα. αλλα έχω συνηθίσει να μην ακουει κανείς αυτά που του λένε οι άλλοι.. και ειδικά όταν δίνουμε συμβουλές σε χρήστες που είναι αρχάριοι (χωρίς να λέω οτι ειμαι ειδικός που σε καμία περίπτωση δεν ειμαι). προσωπικά δεν θεωρώ υπερβολικό το 1.368 και ίσως δοκίμαζα να παίξω με offset κάποια στιγμη αλλά χρειάζεται σίγουρα παραπάνω ρεύμα απο ότι με manual ρύθμιση. πιο πολύ φοβάμαι το LLC και την μετάβαση ανάμεσα στις συχνότητες απο idle->load και όχι το offset.. φαντάσου όμως οτι αν για τα 4.5 φτάνει 1.368 για παραπάνω θα ξεφεύγει πολύ σε σχέση με το manual οπότε και αυτό που σου έγραψα παραπάνω δεν φαντάζει τόσο άκυρο όπως είπες. επίσης είσαι σίγουρος οτι τα voltage spikes φαίνονται στο software? αν ναι θα ήθελα να μου δείξεις κάποιο topic οπουδήποτε να το διαβάσω.. Πως είσαι σίγουρος ότι δεν χρησιμοποιούν τις ίδιες η ακόμα και παρόμοιες ρυθμίσεις? Αρχίζω να πιστεύω διάφορα για σένα... πώς είσαι σίγουρος οτι δεν χρησιμοποιούν τελείως διαφορετικές ρυθμίσεις ?? μπορείς να πιστεύεις οτι θέλεις έτσι και αλλιώς δεν έχω σκοπό να περάσω κάποια ιδέα για τον εαυτό μου εδω μέσα, έγραψα το πρώτο πόστ για να βοηθήσω να κάνει κάποιος overclock απο εκει και πέρα συζητάμε για να ανταλλάξουμε απόψεις, αρκεί αυτές να είναι τεκμηριωμένες και όχι λόγια του αέρα...
dos659 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 πάλι το κάνεις, δίνεις μερικά νούμερα και τα αναφέρεις σαν να ειναι μικρό ποσοστό ενώ πιστεύω οτι κατα βάθος ξέρεις οτι έχουν πιο σωστές ρυθμίσεις και γιαυτό πιάνουν αυτά που πιάνουν. δεν έχω σκοπό να σε ειρωνευτώ ουτε με νοιάζει να φανώ έξυπνος σε κανέναν εδω μέσα. αλλα έχω συνηθίσει να μην ακουει κανείς αυτά που του λένε οι άλλοι.. και ειδικά όταν δίνουμε συμβουλές σε χρήστες που είναι αρχάριοι (χωρίς να λέω οτι ειμαι ειδικός που σε καμία περίπτωση δεν ειμαι). προσωπικά δεν θεωρώ υπερβολικό το 1.368 και ίσως δοκίμαζα να παίξω με offset κάποια στιγμη αλλά χρειάζεται σίγουρα παραπάνω ρεύμα απο ότι με manual ρύθμιση. πιο πολύ φοβάμαι το LLC και την μετάβαση ανάμεσα στις συχνότητες απο idle->load και όχι το offset.. φαντάσου όμως οτι αν για τα 4.5 φτάνει 1.368 για παραπάνω θα ξεφεύγει πολύ σε σχέση με το manual. επίσης είσαι σίγουρος οτι τα voltage spikes φαίνονται στο software? αν ναι θα ήθελα να μου δείξεις κάποιο topic οπουδήποτε να το διαβάσω.. πώς είσαι σίγουρος οτι δεν χρησιμοποιούν τελείως διαφορετικές ρυθμίσεις ?? μπορείς να πιστεύεις οτι θέλεις έτσι και αλλιώς δεν έχω σκοπό να περάσω κάποια ιδέα για τον εαυτό μου εδω μέσα, έγραψα το πρώτο πόστ για να βοηθήσω να κάνει κάποιος overclock απο εκει και πέρα συζητάμε για να ανταλλάξουμε απόψεις, αρκεί αυτές να είναι τεκμηριωμένες και όχι λόγια του αέρα... Ποτέ δεν αρνήθηκα πως κάποιος μπορεί να χρησιμοποιεί άλλες ρυθμίσεις και όντως να έχει καλύτερα αποτελέσματα.. Αυτό που δεν υπολογίζεις εσύ καθόλου είναι ότι μπορεί αυτός ο κάποιος μπορεί να έχει καλύτερο chip από κάποιους άλλους και να παίζει χαμηλότερα... Το μόνο σίγουρο μέτρημα είναι με πολύμετρο και σε καμία περίπτωση το software.
LuNaTiC Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Πείραξα λίγο κάτι άλλα setting πέρα του Vcore μόνο (VRM 350khz Load Line Calibration 75% Dig+Vrm PWM mode Extreme ktl) και με 1.368 είμαι στα 4700mhz Μου φαίνεται πολύ όμως το vcore για 24/7 ή όχι ? Από θερμοκρασίες ενώ κάνω prime95 και διάφορα άλλα συγχρόνως έχω 56-60-53-56 (Package 62) με τα MAX so far να είναι 59-66-59-61 (Package 67) με Corsair H100 Πως σας φαίνεται ? Υγ... και ένα Cpu-Z από δοκιμές ( http://valid.canardp....php?id=2184142 )
dos659 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Πείραξα λίγο κάτι άλλα setting πέρα του Vcore μόνο (VRM 350khz Load Line Calibration 75% Dig+Vrm PWM mode Extreme ktl) και με 1.368 είμαι στα 4700mhz Μου φαίνεται πολύ όμως το vcore για 24/7 ή όχι ? Από θερμοκρασίες ενώ κάνω prime95 και διάφορα άλλα συγχρόνως έχω 56-60-53-56 (Package 62) με τα MAX so far να είναι 59-66-59-61 (Package 67) με Corsair H100 Πως σας φαίνεται ? Υγ... και ένα Cpu-Z από δοκιμές ( http://valid.canardp....php?id=2184142 ) εισαι comple για μενα! Πολυ καλες θερμοκρασιες και το Vcore ειναι για 24/7 dont worry!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα