Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κανείς άλλος ρε παιδιά καμιά καλή πρόταση για τροφοδοτικο;

Γιατί δεν παίρνεις το αντίστοιχο 750άρι αφού στο δίνουν στην ίδια τιμή; :whistle:

Δημοσ.

BUMP για καμιά καλή ιδέα για UPS καθώς και μια καλή οθόνη στις 24" μιας και με πήραν τηλέφωνο ότι το pc είναι έτοιμο :-D

ΘΕΝΚΣ Ε ΛΟΤ!

Δημοσ.

OK δηλαδή για να καταλάβω. Εκτός από τη μία ίντσα (και κατ' επέκταση την ανάλυση) εγώ δε βλέπω κάποια άλλη διαφορά. Δικαιολογείται 50€+ διαφορά??

Δημοσ.

Γενικά σε συγκριτικά λένε ότι είναι κ καλύτερη ποιότητα αλλά προσωπικά έχοντας δει κ τις 2 νομίζω είναι λεπτομέρειες που δεν θα αντιληφθείς ποτέ. Αν υπάρχει θεμα χρημάτων βουρ για την 23άρα.

Το ίδιο μηχανημα πάνω κάτω πρότεινα btw σε 2 φίλους που το πήραν 25 κ 27/12 με χαμηλότερες τιμές. Δλδ κανα 30-40άρι λιγότερο στο σύνολο. Περίεργη αύξηση αυτή.

Δημοσ.

Ερώτηξις!

Εγώ όταν κάθομαι στο pc προτιμώ να έχω αρκετό φως στο δωμάτιο. Από διάφορους "προπονητές της εξέδρας" έχω ακούσει ότι οι LED δεν αποδίδουν καλά σε χώρους με φως. Έχετε άποψη?

Δημοσ.

Παίδες πέρα από την ίντσα εχουν και διαφορά στην ανάλυση. Αν δικαιολογείται ή όχι η διαφορά είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

Προς τον tak_loyk βρε καμάρι άμα λες καλή, καλή θα σου προτείνουμε και το καλό πληρώνεται.

Μέχρι πόσα διαθέτεις;

Δημοσ.

Για τον φωτισμό του χώρου;

Μια χαρά είναι και οι 2 οθόνες και τις δουλεύω σε φωτισμό γραφείου (χώρος εργασίας) σίγουρα δεν μιλάμε για σκοτεινό θάλαμο φωτογράφου:P

Δημοσ.

Λοιπόν το pc το παρέλαβα, το έστησα και το...χρονομέτρησα.

Από πλήρες shutdown μέχρι πλήρες loading του λειτουργικού, 28seconds. Not bad I'd say.

Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθειά σας. Με γεια μου :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...