gpap13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα και καλή χρονιά! Έχω ένα πρόβλημα-απορία. Κατασκευάζω κάποιες εφαρμογές (app pages) για σελίδες εταιρειών στο Facebook και το Facebook ανακοίνωσε ότι όλες οι σελίδες αυτές θα διαγραφούν από 1-2-2012... Ξέρετε τι ακριβώς "παίζει" και πως θα "σώσω" αυτές τις εφαρμογές μου??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
iniohos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Να τις σωσεις απλα δεν μπορεις. Απο την στιγμη που τις εφτιαξες στην πλατφορμα του fb και τις ανεβασες εκει, θα επρεπε να ειχες διαβασει τους ορους χρησεις για να καταλαβεις πως κατι τετοιο ειναι αδυνατον. Οσο αφορα την ανακοινωση, θα με ενδιεφερε να διαβασω το λινκ, γιατι ουσιαστικα λες πως θα σταματησει το ηλεκτρονικο εμποριο μεσω του fb, κατι που μου φαινετε αδυνατον.
gpap13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Πως είναι ασύνατον??? Μάλλον κάποιο λάθος κάνεις. Αυτός ήταν ο σωστός τρόπος για να φτιάχνεις εσωτερικές σελίδες στις εταιρικές σελίδες. Έτσι γινόταν μέχρι πριν κάποιες μέρες. Απλά για κάποιο λόγο, για άλλη μια φορά το Facebook αλλάζει. Απλά ρωτάω μήπως έχει κάνει κάποιος ήδη αυτή τη μεταφορά και έχει μια πιο εμπεριστατωμένη γνώμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα