Giannoukoukos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Για σας Χρονια πολλα με υγια και χαρα και οτι επι8ιμιτε πεδια οποιοσ εχει cyta σπιτι του μπορι να με δοσι αμα θελι ενα *.cap *.pcap αρχειο για να του βρ το κοδικω εχει ολα τα πας τις cyta μαλιστα το εχω τεσταρι σε μερικα δυκτια εχω κοδικους για τουσ καινουριουσ της cyta και για τους παλιους
c0prse_grinder Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Για σας Χρονια πολλα με υγια και χαρα και οτι επι8ιμιτε πεδια οποιοσ εχει cyta σπιτι του μπορι να με δοσι αμα θελι ενα *.cap *.pcap αρχειο για να του βρ το κοδικω εχει ολα τα πας τις cyta μαλιστα το εχω τεσταρι σε μερικα δυκτια εχω κοδικους για τουσ καινουριουσ της cyta και για τους παλιους γιατι καποιος που εχει Cyta στο σπιτι του να χρειαζεται τους κωδικους που λες?
Sadamiraq Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 γιατι καποιος που εχει Cyta στο σπιτι του να χρειαζεται τους κωδικους που λες? Epic win(10)
ipal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 γιατι καποιος που εχει Cyta στο σπιτι του να χρειαζεται τους κωδικους που λες? μπορει να εχει κλειδωθει απεξω, και να χρειαζεται επειγοντως internet να βρει κλειδαρα (απ το pc του γειτονα που δεν εχει internet)
aris1986 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Η ορθογραφία του με τρελανε εμένα! Ηackeras διαβασμένος!
mharis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 ποιους κωδικούς εννοείς ? ppp, sip, του router?
isay Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 γιατι καποιος που εχει Cyta στο σπιτι του να χρειαζεται τους κωδικους που λες? Σωστό το ερώτημα αλλα ο topic starter μάλλον ήθελε να πει «Αν πιάνετε δίκτυο Cyta, στείλτε μου cap για να σας δώσω τους κωδικούς» αλλά και πάλι πέφτει σε αντιφάσεις γιατί εαν ειναι wep, αυτός που ξέρει να μαζέψει τα cap μπορει να βρει και το pass. Αν ειναι wpa τότε δεν χρειάζεσαι cap αλλά το SSID και την προϋπόθεση ο κάτοχος να μην εχει αλλάξει κωδικους. Σχολια για την ορθογραφία: Τα greeklish κάνουν σοβαρή ζημιά
Bspus Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Αν ειναι wpa τότε δεν χρειάζεσαι cap αλλά το SSID και την προϋπόθεση ο κάτοχος να μην εχει αλλάξει κωδικους. Αν θες να το κανεις brute force χρειαζεσαι το 4-way handshake αρα και το .cap Δεν νομιζω να ειναι σαν τα Thomson που με προγραμματακι σου βγαζει αμεσως 2-3 περιπτωσεις μονο για τον default κωδικο Τωρα αν ειναι οντως τοσες λιγες οι περιπτωσεις η προκυπτει απο το essid παω πασο. Αλλα λιγους default κωδικους που εχω δει δεν φαινονται τοσο ευκολοι.
Giannoukoukos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 isay Ακριβως αφτο ενοω οποις πιανη cyta αμα θελη του βρισκω το pass aris1986 .... Δεν ιρθες εδω να με μαθης ελλινικα
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 το παρον κλειδωνει γιατι ο τοπικ σταρτερ ναι μεν εχει ανοιξει ενα καλο θεμα αλλα οχι με την μορφη που το ανοιξε. Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις