Giannoukoukos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Για σας πεδια οταν προσπαθισα να βαλω Windows Xp SP3 στο netbook μου με ευγαζε συνεχια Bluescreen Μετα το φορματ μολις παι να μπι μεσα στα χπ ε εβγαζε Bluescreen Τορα δουλεβω σε windows 7 και δεν με αρεσαν εχω και καλο αντιβιρους το κασπερσκυ πουρε 2012 εκανα ελενχ για ιους αλα δεν βρικα τπτ κακω επισης εχω και το Malwarebytes Anti-Malwarebytes και με αυτο εψαξα αλα δεν εχω το Lenovo IDEAPAD S10-2 BLACK Οταν το πυρα ειχε χπ
dimitrisOS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 τεστ στην μνημες εκανες ; το format γιατι το εκανε συνεχεια ;
dimitrisOS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Τα cd των χπ και των 7 είναι αυθεντικά? δεν εχει σχεση γιατι και εγω δεν εχω αυθεντικα
alexzzz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Όροι Χρήσης του ιστοτόπου Insomnia.gr: Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν: Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα Μόνο το ευπρεπώς πέτυχες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις