Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους..

Έβγαλα την κάρτα γραφικών μου για να την καθαρίσω μιας και είχε μαζέψει πολύ σκόνη και στην συνέχεια αφού την καθάρισα την ξανά έβαλα στον υπολογιστή μου και πάτησα το κουμπί να ανοίξει αλλά η οθόνη παράμενε κλειστή ενώ ο υπολογιστής μου δούλευε κανονικά..

Αφού λοιπόν άνοιξα τον υπολογιστή μου και ξανά είδα όλα τα καλώδια από την αρχή,την έβγαλα και την ξανά έβαλα έκανε πάλη τα ίδια η οθόνη μου έτσι σκέφτηκα να βγάλω την κάρτα γραφικών μου και να συνδέσω την οθόνη μου με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών που είχε η μητρική μου και άνοιξε μια χαρά.

Ξέρει κανείς τη να κάνω για να ανοίξει και με την κάρτα γραφικών? γιατί δυστυχώς είμαι λιωμένος με το Aion οπότε δεν γίνεται να μείνω χωρείς την κάρτα μιας και έχω πληρώσει και την gamecard.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Κανένα error μπιμπ άκουσες;

Το μπιμπ του ποστ το άκουσες;

Το καλώδιο της οθόνης το σύνδεσες πίσω στην κάρτα;

Αν έχει πάνω απο μία εξόδους η κάρτα δοκίμασες σε άλλη;

Ηχεία έχεις να δεις αν ακούσεις ήχο λειτουργικού;

Πως καθάρισες την κάρτα;

edit: Δεν είναι θέμα με την οθόνη σου όπως λες στον τίτλο από ότι κατάλαβες, μια και λειτούργησε κανονικά με την onboard Κάρτα

• Super Moderators
Δημοσ.

Όπως γράφει και η karmen1983, είναι μάλλον θέμα της κάρτας γραφικών. Μεταφέρεται στην ορθή κατηγορία.

Δημοσ.

@karmen1983

Ούτε μπιπ ούτε τίποτα! το pc ανοίγει κανονικά όπως πάντα απλά τώρα μου το έκανε..

Την κάρτα γραφικών απλά την φύσηξα και με λίγο χαρτί πείρα από πάνω την σκόνη τίποτα άλλο..

Δημοσ.

Ούτε μπιπ ούτε τίποτα! το pc ανοίγει κανονικά όπως πάντα απλά τώρα μου το έκανε..

Την κάρτα γραφικών απλά την φύσηξα και με λίγο χαρτί πείρα από πάνω την σκόνη τίποτα άλλο..

εχεις την δυνατοτητα ν αλλαξης την καρτα γραφικων με καμοια αλλη ;

Δημοσ.

Καλησπέρα..

Όχι δεν τσέκαρα τίποτα ακόμα αλλά δεν θα την πετάξω,θα την δοκιμάσουμε στου φίλου μου το pc και αν δεν γίνει τίποτα θα την πάω σε κανένα μαγαζί με υπολογιστές κ.τ.λ για να δούνε τη έχει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...