Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως τα tablets με honeycomb ήταν χάλια. Δεν το πίστευα, μέχρι που το έπιασα στα χέρια μου.

Το ipad είναι προς το παρόν μακράν το καλύτερο.

Και όπως είπε και ο privateer, μόνο τα win8 tablets θα είναι σοβαρός αντίπαλος. Και νομίζω θα το ξεπεράσει κιόλας. Έρχεται αυτή η εποχή που το tablet θα κάνει τις δουλειές ενός business man όπως σε laptop.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακριβά ήταν και ειναι ακομα.

tablet πάνω από 150 ευρώ ειναι ακριβό.. Ενα παιχνιδάκι ειναι.. Εχει ενα στα carrefour με 10'' στα 150-200€ αν θυμάμαι (oem, capacitive, android 2.1 or 2.2). Τοσα μαξ και ουτε..

To ipad είναι καλό λετε.. Χαχαχα.. Σε τί? Ουτε flash δεν παίζει (περιμένετε να καθιερωθεί η html 5 λολ) ουτε usb έχει.. Μονο καλό touch εχει και κληστή αρχιτεκτονική.

Δημοσ.

Τις πρώτες ημέρες του καινούργιου χρόνου επέλεξαν δύο από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές tablet με λογισμικό Android, η Sony και η Motorola για να προχωρήσουν σε μειώσεις τιμών σε συγκεκριμένες τους συσκευές. Η Sony μείωσε κατά $100 την τιμή των δύο εκδόσεων της σειράς Tablet S, όπου η έκδοση χωρητικότητας 16GB πωλείται στη μειωμένη τιμή των $399.99 δολαρίων, ενώ η έκδοση με τα 32GB κοστολογείται πλέον στα $499.99 δολάρια.

Οι μειώσεις της Motorola αφορούν το Droid Xyboard, το οποίο η έκδοση των 8” ιντσών κοστολογείται στα $379.99 δολάρια, ενώ η τιμή του μοντέλου με τις 10” ίντσες κοστίζει $479.99 δολάρια. Δυστυχώς οι μειώσεις της Motorola δεν αφορούν το Ελληνικό κοινό, καθώς απευθύνονται σε όσους υπογράψουν διετές συμβόλαιο με τη Verizon, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους κινητής τηλεφωνίας στην Αμερική.

Link.png Site: neowin.net

Ούτως ή άλλως οι μειώσεις δεν μας αφορούν εφόσον οι συσκευές, ακόμη τουλάχιστον, δεν κυκλοφορούν στη χώρα. Ενημερωτικά πάντως το 8.2 θα κυκλοφορήσει στα 500 ευρώ και το 10.1 στα 600 κάτι

Δημοσ.

To πρώτο Xoom είχε πολλά προβλήματα και δεν αξίζει. Για το δεύτερο δεν γνωρίζω.

Το Asus Transformer από την άλλη είναι αρκετά καλό και ποιοτικό.

Πάντως εγώ την δουλειά μου την κάνω άνετα με tablet των 100 ευρώ.

Τι προβλήματα έχει το ΧΟΟΜ; Θα με ενδιέφερε πραγματικά να μάθω.

Αν εξαιρέσουμε τις ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ, τι κακό έχουν τα Honeycomb (ICS σύντομα) ακριβώς σε σχέση με ένα IPAD (πολύ φτηνό...);

Δημοσ.

Πχ http://bit.ly/vh8W9V

Βασικά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η μπαταρία. Μετά το βάρος εφόσον το κουβαλάς μαζί σου. Εντάξει τα προβλήματα με το Android λύνονται εφόσον υπάρχουν ένα σωρό custom roms να βάλεις.

Στα 300 ευρώ ναι το παίρνεις αλλά όχι και 400.

Δημοσ.

Πχ http://bit.ly/vh8W9V

Βασικά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η μπαταρία. Μετά το βάρος εφόσον το κουβαλάς μαζί σου. Εντάξει τα προβλήματα με το Android λύνονται εφόσον υπάρχουν ένα σωρό custom roms να βάλεις.

Στα 300 ευρώ ναι το παίρνεις αλλά όχι και 400.

Τι πρόβλημα έχει η μπαταρία; Εμένα γιατί κρατάει 2 μέρες συνεχούς λειτουργίας άνετα; (περισσότερο από το iPad μου;)

Το άρθρο που παραθέτεις είναι από τον Μάρτιο του 2011... Μόλις είχε βγει... Όταν μιλάμε για κάτι καλό είναι να ξέρουμε.

Για την τιμή συμφωνώ αλλά το να λες ότι έχει πολλά προβλήματα χωρίς να έχεις ιδέα, ε ήμαρτον.

Δημοσ.

Πιο πολύ από το iPad. Μάλιστα. Αφού το έχεις κάτι θα ξέρεις. Κι εγώ έχω ένα κινεζικό των 100 ευρώ και έχει καλύτερή οθόνη από του ipad. Κάτι θα ξέρω κι εγώ.

android.png

Δημοσ.

Μόλις ανακοινώθηκε το Galaxy tab 7.7 σε Σιγκαπούρη για Φεβρουάριο, στη Αυστραλία κυκλοφορούν ήδη κομμάτια, και το expansys UK αναμένει στοκ σε 9 μέρες. Αυτό έχει όντως πολύ καλύτερη οθόνη από το ipad :-D και γενικά έχει κορυφαία χαρακτηριστικά. Τα Xoom και το Sony είναι απλά ΟΚ και μάλλον ακριβά

Δημοσ.

Εχω ipad2, και το μονο που μου γυαλιζει απο τα υπολοιπα tablets ,και πιστευω οτι αξιζει ,ειναι το kindle fire, λογω specs, τιμης, και υποστιριξης.

Ολα τα υπολοιπα tablets που κυκλοφορούν σημερα, ειναι για κουβά.

Δημοσ.

Εχω ipad2, και το μονο που μου γυαλιζει απο τα υπολοιπα tablets ,και πιστευω οτι αξιζει ,ειναι το kindle fire, λογω specs, τιμης, και υποστιριξης.

Ολα τα υπολοιπα tablets που κυκλοφορούν σημερα, ειναι για κουβά.

Για τον κουβά είναι το ipad2,σε σύγκριση με το slate7 της Samsung ,με μόλις 200$ παραπάνω!

Δημοσ.

Οσο και να χωθουν ..το θεμα ειναι η ποιοτητα ,,,!! και ποιοτητα τζαμπα ...δεν υπαρχει .Για μενα μονο xoom και ipad αυτα τα 2 αξιζουν ,,,,

Έπιασες δηλαδή εσύ στο χέρι του το Huawei Mediapad και από ποιότητα δεν σου έκανε Κού-Κου; Εγώ που το έχω έχει εφάμυλη ποιότητα με οποιοδήποτε XOOM,TRANFORMER εκεί έξω, το αλουμίνιο του είναι ίδιο με αυτό που έχουν τα MacBook το Honeycomb μια χαρά τα πάει δεν με έχει απογοητεύσει 1 μήνα τώρα.

Δημοσ.

Το slate 7 ειναι λαπτοπ χωρίς πληκτρολόγιο παρά ταμπλετ.

Κοιτούσα σήμερα στο κατάστημα διάφορα ταμπλετ και οφείλω να πω ότι το ipad 2 ήταν μακράν το καλύτερο ακόμα και στην οθόνη παρόλο που έχει μικρότερη ανάλυση από τα κορυφαία του android. Ένα άλλο πολύ καλό που είδα είναι το Playbook το οποίο σκοτώνουν με 50% έκπτωση, αν ήταν καθαρό android θα είχε γίνει πανικός. Ξαναγυρίζοντας στο Άι Παδ έχει πολύ ζωντανά χρώματα και καλύτερες γωνίες θέασης ακόμα και από το Samsung Galaxy Tab 10.1 το οποίο έχει την pls που υποτίθεται ότι είναι καλύτερη από ips, περιστρέφεται γοργά και ομαλότατα, και ο browser κάνει εντυπωσιακα αστραπιαίο zoom in, αλλά δεν έψαξα να δω αν έχει text reflow γιατί το στομάχι γουργούριζε.

Τα android tablet δεν είναι για τον κουβά, αλλά όπως τα έχουν στο κατάστημα σέρνονται, τουλάχιστο σε σύγκριση με το Άι Παδ. Πρέπει να τα κανείς root, να περάσεις custom recovery, custom rom, custom launcher, να επιλέξεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις στο launcher, ίσως να απαλλαγείς και από τα live wallpaper και από μερικά widgets, να κατεβάσεις άλλον browser καλύτερο από τον stock, και να ρίξεις και κανένα υπερχρονισμό αφού βάλεις και τις κατάλληλες ρυθμίσεις στον governor. Μετά απ' όλα αυτά θα έχεις κάτι που θα μπορεί να συγκριθεί καλύτερα με το iPad. Με το ICS βελτιώνεται η κατάσταση λένε, για να δούμε.

Εγώ πάντως θα προτιμήσω το tab 7.7 το οποίο κυκλοφορεί σε περιορισμένους αριθμούς προς το παρόν εδώ και λίγες μέρες, λόγω της καλύτερης οθόνης που έχουμε δει μέχρι στιγμής σε ταμπλετ, του μεγέθους, του βάρους, και της αυτονομίας. Πιστεύω ή θέλω να πιστεύω ότι με το ICS θα είναι το πρώτο tablet που θα πάρει τα σκήπτρα από το ipad. Εγώ θα το πάρω ούτως ή άλλως για τους λόγους που μόλις ανέφερα.

Δημοσ.

Το slate 7 ειναι λαπτοπ χωρίς πληκτρολόγιο παρά ταμπλετ.

ΤΟ λογισμικο και η πλατφορμα καθοριζουν αν εινα ταμπλετα ή λαπτοπ???

Απο κατανοηση κ αντιληψη των ορισμων,φαινεται οτι παμε καλα!!! :devil:

Τωρα εξηγειται,γιατι τα περισσοτερα i-fans,εξακολουθουν να πιστευουν,οτι η πρωτη ταμπλετα ητα το ipad! :lol:

Δημοσ.

Το λογισμικό, η πλατφόρμα, το μέγεθος της οθόνης, ο επεξεργαστής, η ram, η κάρτα γραφικών, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το γεγονός ότι κατασκευάστηκε από το τμήμα της Samsung που κατασκευάζει laptop, και το βάρος. Είναι tablet ΟΚ. Ένα iPod πήρα μια φορά και το έστειλα γιατί δε μπορούσα να συνηθίσω τη μεταφορά μέσω iTunes. Από την προηγούμενη δημοσίευσή μου πρέπει να είναι φανερό ότι ασχολούμαι με το android.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...