dimitris2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Τις πρώτες ημέρες του καινούργιου χρόνου επέλεξαν δύο από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές tablet με λογισμικό Android, η Sony και η Motorola για να προχωρήσουν σε μειώσεις τιμών σε συγκεκριμένες τους συσκευές. Η Sony μείωσε κατά $100 την τιμή των δύο εκδόσεων της σειράς Tablet S, όπου η έκδοση χωρητικότητας 16GB πωλείται στη μειωμένη τιμή των $399.99 δολαρίων, ενώ η έκδοση με τα 32GB κοστολογείται πλέον στα $499.99 δολάρια. Οι μειώσεις της Motorola αφορούν το Droid Xyboard, το οποίο η έκδοση των 8” ιντσών κοστολογείται στα $379.99 δολάρια, ενώ η τιμή του μοντέλου με τις 10” ίντσες κοστίζει $479.99 δολάρια. Δυστυχώς οι μειώσεις της Motorola δεν αφορούν το Ελληνικό κοινό, καθώς απευθύνονται σε όσους υπογράψουν διετές συμβόλαιο με τη Verizon, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους κινητής τηλεφωνίας στην Αμερική. Site: neowin.net
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 πολλά είναι είναι για διετές συμβόλαιο... δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι το ipad δε το χτυπάς αν έχεις εξωφρενικές τιμές... anyway, θα δείξει...
Galio Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 ακριβα ειναι ακομα και για κατι που εμενα προσωπικα δεν μου χρειαζεται για gadget ειναι πολλα !
jimex Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Για 2ετή συμβόλαια ακριβά είναι. Όπως και οι τιμές χωρίς συμβόλαιο των motorola στα 600€ και 700€ αντίστοιχα είναι αρκετά υψηλές.
mants118 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 στη κοσμάρα τους κι αυτοί.. ειδικά η motorola με το δυνατό αλλά πανάκριβο XOOM..
PaNtErAz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 399 το ΧΟΟΜ ρε παιδιά. Στα MediaMarkt. 32GB 3G...
privateer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 αν θες Tablet μονο iPad μακρια απο αndroid Προσωπικα θα περιμενω να δω και τα win8 και μετα ισως χτυπησω καποιο
ektor7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 αν θες Tablet μονο iPad μακρια απο αndroid Προσωπικα θα περιμενω να δω και τα win8 και μετα ισως χτυπησω καποιο Εγω παντος,ειμαι στην αναμονη για τα ivy bridge tablets.Δε θελω να δωσω αλλα 600+ευρω για ενα tablet,που να κανει τα ιδια πραγματα με το κινητο μου!
harrys23 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 αν θες Tablet μονο iPad μακρια απο αndroid Προσωπικα θα περιμενω να δω και τα win8 και μετα ισως χτυπησω καποιο +1 Συμφωνώ απόλυτα μαζι. Σου μονο σε iPad εκει κατέληξα και αγορασα και εγω με το ίδιο σκεπτικό.
Ntinaras Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 οταν χωθει η zte και η Huawei να δειτε τι θα γινει.
fsbmaniac Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Οσο και να χωθουν ..το θεμα ειναι η ποιοτητα ,,,!! και ποιοτητα τζαμπα ...δεν υπαρχει .Για μενα μονο xoom και ipad αυτα τα 2 αξιζουν ,,,,
ektor7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Οσο και να χωθουν ..το θεμα ειναι η ποιοτητα ,,,!! και ποιοτητα τζαμπα ...δεν υπαρχει .Για μενα μονο xoom και ipad αυτα τα 2 αξιζουν ,,,, Το Asus transformer 1&2 δε σου γεμιζουν το ματι,στο θεμα ποιοτητας?
Bourdoulas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 To πρώτο Xoom είχε πολλά προβλήματα και δεν αξίζει. Για το δεύτερο δεν γνωρίζω. Το Asus Transformer από την άλλη είναι αρκετά καλό και ποιοτικό. Πάντως εγώ την δουλειά μου την κάνω άνετα με tablet των 100 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα