Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις πρώτες ημέρες του καινούργιου χρόνου επέλεξαν δύο από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές tablet με λογισμικό Android, η Sony και η Motorola για να προχωρήσουν σε μειώσεις τιμών σε συγκεκριμένες τους συσκευές. Η Sony μείωσε κατά $100 την τιμή των δύο εκδόσεων της σειράς Tablet S, όπου η έκδοση χωρητικότητας 16GB πωλείται στη μειωμένη τιμή των $399.99 δολαρίων, ενώ η έκδοση με τα 32GB κοστολογείται πλέον στα $499.99 δολάρια.

Οι μειώσεις της Motorola αφορούν το Droid Xyboard, το οποίο η έκδοση των 8” ιντσών κοστολογείται στα $379.99 δολάρια, ενώ η τιμή του μοντέλου με τις 10” ίντσες κοστίζει $479.99 δολάρια. Δυστυχώς οι μειώσεις της Motorola δεν αφορούν το Ελληνικό κοινό, καθώς απευθύνονται σε όσους υπογράψουν διετές συμβόλαιο με τη Verizon, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους κινητής τηλεφωνίας στην Αμερική.

Link.png Site: neowin.net

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πολλά είναι είναι για διετές συμβόλαιο...

δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι το ipad δε το χτυπάς αν έχεις εξωφρενικές τιμές...

anyway, θα δείξει...

Δημοσ.

Για 2ετή συμβόλαια ακριβά είναι. Όπως και οι τιμές χωρίς συμβόλαιο των motorola στα 600€ και 700€ αντίστοιχα είναι αρκετά υψηλές.

Δημοσ.

αν θες Tablet μονο iPad

μακρια απο αndroid

Προσωπικα θα περιμενω να δω και τα win8 και μετα ισως χτυπησω καποιο

Εγω παντος,ειμαι στην αναμονη για τα ivy bridge tablets.Δε θελω να δωσω αλλα 600+ευρω για ενα tablet,που να κανει τα ιδια πραγματα με το κινητο μου!

Δημοσ.

αν θες Tablet μονο iPad

μακρια απο αndroid

Προσωπικα θα περιμενω να δω και τα win8 και μετα ισως χτυπησω καποιο

+1

Συμφωνώ απόλυτα μαζι. Σου μονο σε iPad εκει κατέληξα και αγορασα και εγω με το ίδιο σκεπτικό.

Δημοσ.

Οσο και να χωθουν ..το θεμα ειναι η ποιοτητα ,,,!! και ποιοτητα τζαμπα ...δεν υπαρχει .Για μενα μονο xoom και ipad αυτα τα 2 αξιζουν ,,,,

Δημοσ.

Οσο και να χωθουν ..το θεμα ειναι η ποιοτητα ,,,!! και ποιοτητα τζαμπα ...δεν υπαρχει .Για μενα μονο xoom και ipad αυτα τα 2 αξιζουν ,,,,

Το Asus transformer 1&2 δε σου γεμιζουν το ματι,στο θεμα ποιοτητας?

Δημοσ.

To πρώτο Xoom είχε πολλά προβλήματα και δεν αξίζει. Για το δεύτερο δεν γνωρίζω.

Το Asus Transformer από την άλλη είναι αρκετά καλό και ποιοτικό.

Πάντως εγώ την δουλειά μου την κάνω άνετα με tablet των 100 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...