Katsalaki Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα σας και καλη χρονία. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα απο αυτα τα κινητά. Ποιο προτείνετε;; Αναγνωρίζω τις διαφορές τους. Είμαι προς το LG αλλα δεν υποστηρίζει adobe flash. Yπάρχει κάποια δυνατότητα να το προσθέσω; (όπως με κάποιον browser). H χρήση που με ενδιαφέρει είναι κυρίως για internet και εφαρμογές. Ευχαριστώ.
Katsalaki Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 ποιο είναι το budget σου...? Kάτω απο 200. Θα μου προτείνεις και εσυ το Νεο V; Το αποφεύγω λόγο SAR (1.10)
arxaggelos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Όλοι το Neo V θα σου προτείνουν, και όχι άδικα. Αν μιλάς πολύ με το κινητό στο αυτί το sar δεν θα σε γλιτώσει. Αν πάλι μιλάς λίγο, δεν θα είναι μπελάς το hands free (που εγώ το θεωρώ απαραίτητο έτσι κι αλλιώς).
tsourakis13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Γιατί όλοι κοιτάτε τόσο πολύ το sar...? Όλες -οι περισσότερες- οι ασύρματες συσκευές που υπάρχουν γύρω μας εκπέμπουν ακτινοβολία...! Κεραίες κινητής τηλεφωνίας(ΘΑΝΑΤΟΣ), κινητά, ασύρματα σταθερά τηλέφωνα κτλ....Άμα μας έσωνε 0.5-1 λιγότερο sar στα κινητά καλά θα ήταν...! Από κει και πέρα δικιά σου (και γενικά όλων όσων δεν αγοράζουν κινητά με λίγο υψηλότερο sar)είναι η επιλογή και εσύ θα χάσεις...Υπάρχουν και bluetooth/handfree άλλωστε. Και εφόσον η ΕΕ επιτρέπει την κυκλοφορία του εφόσον το όριο είναι 2.0, δεν υπάρχει και μεγάλος λόγος ανησυχίας...Άμα είχε 1.5+ ίσως ούτε εγώ να το έπαιρνα αλλά ΜΗΝ ξεχνάμε ότι δεν εκπέμπει πάντα 1.1 που είναι το max...Αυτή η τιμή είναι η υψηλότερη που έβγαλαν οι μετρήσεις και σε περιοχές που υπάρχει καλή κάλυψη σήματος θα εκπέμπει πολύ λιγότερο... Υ/Γ: Τα παραπάνω ισχύουν για όλα τα κινητά όπως καταλαβαίνετε...
Katsalaki Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Λέτε ε για Νεο V;;; Το πρόβλημα ειναι οτι μενω επαρχία και εδω έχουν εξαντληθεί ολα στην Vodafone και δεν ξερουν αν θα φέρουν και πότε.
arxaggelos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Αν και νομίσω ότι θα το φέρουν στο τέλος, δοκίμασε να το παραγγείλεις κατευθείαν από το site της vodafone. Αλλά όχι αυτήν τη στιγμή γιατί κάνουν αναβαθμίσεις αυτές τις μέρες. Επίσης το έχει και ο Κωτσόβολος νομίζω. Ενδιαφέρουσα επιλογή είναι και το Live with Walkman αν βιάζεσαι και τελικά δεν βρεις το Neo V. Σε κάθε περίπτωση, πριν αγοράσεις οτιδήποτε καλό είναι να το δοκιμάσεις πρώτα στο χέρι και στο μάτι.
tsourakis13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Και επίσης το έχει και το plaisio και εδώ και λίγο καιρό ΚΑΙ σε μαύρο χρώμα εκτός από το λευκό...Αλλά σ'αυτήν την τιμή σίγουρα δεν θα βρεις κάτι καλύτερο...Ψάξε και θα το βρεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα