stf Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά καλή χρονια! Για να μη σας μπερδέψω.. Εχω ενα site με δυο διαφορετικά script σε 2 διαφορετικα subdomain αντιστοιχα. (sub1.myurl.com 1o script - sub2.myurl.com 2o script) και θέλω στο myurl.com να ειναι κεντρική σελιδα η οποια θα εμφανίζει τα τελευταία 3 ποστ απο sub1.myurl.com k sub2.myurl.com Σκεφτόμουν οτι κ τα 2 έχουν rss feed, με καποιο τροπο να έγραφα ενα php script που να εμφάνιζε τα τελευταία 3 ποστ απο καθε subdomain μέσω xml. αν μπορει καποιος να μου πει που θα βρω οδηγίες για κατι τετοιο.
stf Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 το ενα είναι wordpress και το αλλο ειναι custom script
Gigenis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Αν έχεις πρόσβαση στις βάσεις των 2 subdomain δεν έχει σημασία ποιο Script τρέχουν. Φτιάχνεις 2 ερωτήματα και με php τα εμφανίζεις στην σελίδα που θέλεις.
stf Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 εχω προσβαση και στις 2 βασεις. Δεν θα σε βάλω στη διαδικασία να μου πεις πως θα το κανω,αν μπορεις δείξε μου που να κοιταξω, ωστε να γραψω τη php με τα ερωτηματα
asdasdasss Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Παίδες προσπαθώ να βρω και εγώ μια τέτοια λυση, εχω αγοράσει ενα script το οποιο είναι σε subdomain (www.sub.domain.gr) και θέλω να εμφανισω τα post του στη κεντρική (domain.gr) η οποια είναι για παραδειγμα scipt απο http://www.csstemplatesfree.org Μπορει να μου δώσει καποιος ενα παράδειγμα php script που θα τραβαει τα ποστ απο το database κ θα τα εμφανίσει στη κεντρική? πρεπει να ειναι πολυ ευκολο, αλλα δεν ξερω πως να το ψαξω στο net δεν βρήκα κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα