Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους! Θα ήθελα να μου πείτε τι είδους περιορισμούς κατά τη γνώμη σας βάζει μια συσκευή στον χρόνο που μπορεί να μας εξυπηρετεί. Ο λόγος που ρωτώ είναι ότι έχω καταβολευτεί το xperia mini που έχω εδώ και 1μισι χρόνο και αναρωτιέμαι: είναι τυχαίο ότι κανένα κινητό μου δε μου έχει κρατήσει πάνω από 2 χρόνια, χωρίς να τους κάνω καμιά ιδιαίτερα σκληρή/κακή χρήση; Και έτσι αναρωτήθηκα αν υπάρχουν περιορισμοί (πχ αναβάθμισης λογισμικού) για τους οποίους ένα κινητό παύει να είναι εύχρηστο εστω και αν λειτουργεί ακόμα. Πχ το δικό μου πόσα χρόνια κατά τη γνώμη σας μπορεί να λειτουργεί σε ανεκτά επίπεδα και ποια τα προβλήματα από τη μη δυνατότητα αναβάθμισης λογισμικού;

Δημοσ.

Αν το χρησιμοποιεις σαν τηλεφωνο δεν υπαρχει θεμα. Θα ελεγα μαλιστα πως τα συνηθισμενα τηλεφωνα με τα πληκτρα δηλαδη ειναι πιο ευχρηστα. Ποια ειναι η κυριοτερη χρηση του κινητου σου? Μονο ετσι μπορουμε να ξερουμε πιο αλλο θα σε βολευε καλυτερα.

Δημοσ.

Έχω απόλυτη ανάγκη να έχει μια καλή φωτογραφική μηχανή και μια αρκετά καλή αυτονομία. Από κει και μετά με βολεύει πολύ να μπορώ να ελέγχω απολύτως βασικά πράγματα (mail, fb) όσο βρίσκομαι εκτός σπιτιού. Κλήσεις κυρίως δέχομαι, σμσ στέλνω ελάχιστα και εφαρμογές - παιχνίδια δεν με ενδιαφέρουν.

• Moderators
Δημοσ.

Συνηθως εμεις ειμαστε που ανακαλυπτουμε περισσοτερες αναγκες σταδιακα και κατ'επεκταση δεν μας καλυπτει η συσκευη που εχουμε.

Κατα τη γνωμη μου αν δεν αυξηθουν οι αναγκες σου, δεν εχεις κανεναν λογο να αλλαξεις συσκευη αν δεν καταστραφει ή δεν την βαρεθεις :)

Αν λ.χ καποια στιγμη χρειαζεσαι καθημερινη πλοηγηση στο internet, αυτοματως χρειαζεσαι μεγαλυτερη οθονη, αρα αλλη συσκευη.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά και το mini άρχισε να μου παρουσιάζει προβλήματα μπαταρίας και η σύσταση του Γερμανού είναι να το στείλω για σέρβις γιατί είναι λέει ακόμα εντός εγγύησης. Απορίες αν κάποιος γνωρίζει:

πόση εγγύηση έχουν τα SE?

καλύπτει η εγγύηση την αλλαγή μπαταρίας και πλακέτας?

πρέπει να βγάλω την κάρτα SD πριν το δώσω για σέρβις?

Δημοσ.

Η εγγύηση είναι στα 2 χρόνια για όλα τα se.

Τώρα για το τι καλύπτει η εγγύηση δεν ξέρω να σου πω ακριβώς. Καμμένη πλακέτα δηλαδή λογικά θα σου αλλάξουν, η μπαταρία όμως τι έχει για να στην αλλάξουν?

Στην sd παίζει ρόλο τι photos έχεις μέσα για το αν θα την βγάλεις πριν τους το πας.. :D

Δημοσ.

Τελικά και το mini άρχισε να μου παρουσιάζει προβλήματα μπαταρίας και η σύσταση του Γερμανού είναι να το στείλω για σέρβις γιατί είναι λέει ακόμα εντός εγγύησης. Απορίες αν κάποιος γνωρίζει:

πόση εγγύηση έχουν τα SE?

καλύπτει η εγγύηση την αλλαγή μπαταρίας και πλακέτας?

πρέπει να βγάλω την κάρτα SD πριν το δώσω για σέρβις?

Η εγγύηση δεν καλύπτει την μπαταρία. Θεωρείται αναλώσιμο, εκτός και αν έχει δοθεί σχετική οδηγία από τον κατασκευαστή για το αντίθετο, λόγω ανάκλησης παραδείγματος χάρη.

Δημοσ.

Ψαχνεις για smartphone η για κλασικο κινητο?

Διευκρινησε φυσικα και το budget σου στο περιπου για να ειναι πιο συγκεκριμενες οι προτασεις.

Δημοσ.

Γενικως το αυριο ειναι τα smart και απτη στιγμη που διαθετεις υπεραρκετο budget για smart, ισως θα πρεπει να κανεις μικροσυμβιβασμους στην αυτονομια και να ανεβεις επιπεδο σε κινητο.

Αρα απο smart εχουμε με σειρα προτεραιοτητας:

Samsung Galaxy S (εαν τα mediamarkt εχουν ακομα στοκ στα 250Ε)

Samsung Nexus S (εαν ισχυει ακομα η προσφορα των 250Ε)

Sony Ericson Xperia Neo V (αυτο υπαρχει σιγουρα στα 200Ε).

Απο αυτονομια, για απλη χρηση μονο με τηλεφωνηματα και κανενα sms θα σου βγαζουν 3ημερο τα 2 πρωτα (για το SE δεν γνωριζω). Αν χρησιμοποιεις και wifi 2-3 ωρες την μερα τοτε υπολογιζε οτι θα θες φορτιση ανα 1,5-2 μερες.

Αλλα μη το βλεπεις ετσι, σκεψου οτι στα χερια σου θα κρατας ενα gadget που θα κανει τα παντα. Απο gps και mp3 player/media player εως mini tablet με πολλα καλουδια που ειτε θα σε εξυπηρετουν, ειτε θα σκοτωνεις ωρες οταν θα πρεπει να σκοτωσεις.

Aπο κλασικου τυπου κινητα, για να ειμαι ειλικρινης δεν γνωριζω πλεον τι παιζει και τι αξιζει, καλυτερα να απαντησει καποιος που κατεχει καλυτερα το θεμα.

Δημοσ.

Κάτι σε Sony Ericsson θα έλεγα έχουν απ' τις καλύτερες μπαταρίες, έχουν μουσική, τώρα για την ποιότητα της cameras not sure.

Απο 'κεί και πέρα ποιό μοντέλο είναι και θέμα γούστου.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, μέχρι 300 ευρώ είτε σε σμαρτ είτε σε κλασικό, καλή αυτονομία και καλή κάμερα και μουσική.

Δώσε 100 ευρώ λιγότερα και πάρε ΑΥΤΟ. Υστερεί ελαφρώς σε κάμερα σε σχέση με το Xperia Neo V, αλλά υπερτερεί σαφώς σε αξιόπιστη χρήση. Επίσης έχει 4GB εσωτερικής μνήμης για να αποθηκεύεις εφαρμογές που υπεραρκεί για να κάνεις τη δουλειά σου - εννοείται πως δέχεται επίσης κάρτες microSD.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...