Uberalles_gr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα και Καλή Χρονιά, έχω αγοράσει PS3 και θα ήθελα να μου προτείνετε κανένα παιχνίδι για να μπορώ να παίζω μαζί με την κοπέλα μου για πάρτυ μου. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σαν το Lineage στο PS3;;
ilias_97 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Για εσενα Uncharted 2 (οταν το μαθεις καλα παιρνεις και το 3 δεν λεω αν σου αρεσει γιατι θα σου αρεσει σιγουρα) God Of War 3 (καταπληκτικα γραφικα και πλοκη) Killzone (ή 2 ή 3 το 2 λενε πως εχει καλυτερο story και το 3 γραφικα) Τωρα για party games εγω δεν ξερω κατι αλλα λογικα θα πας σε κανενα rock band (αν σας αρεσει η μουσικη) δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. Αυτο που ρωτας για το lineage δεν το ξερω. Αυτα απο εμενα καλυτερα περιμενε καποιον με περισσοτερες γνωσεις να σου απαντησει! Καλη χρονια!! update Θυμηθηκα και αυτο για party games.
fearwhatnow Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα και Καλή Χρονιά, έχω αγοράσει PS3 και θα ήθελα να μου προτείνετε κανένα παιχνίδι για να μπορώ να παίζω μαζί με την κοπέλα μου για πάρτυ μου. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σαν το Lineage στο PS3;; Με την κοπελα σου τα εξης: - Little Big Planet 1/2 - Heavy Rain (εναλλαξ τους χαρακτηρες, χωρις συννενοηση ωστε να λαμβανετε διαφορετικες αποφασεις στην πλοκη) - Portal 2 - L.A. Noire - Rayman Origins - Joe Danger - Stacking - Modnation Racers - Catherine - Buzz Ολα αυτα ειναι προσβασιμα σε γυναικες που δεν πολυασχολουνται με το gaming και θα της κινησουν το ενδιαφερον (το Catherine καλυτερα κοιταξε το πρωτα σε videos διοτι ειναι περιεργο).Το Buzz το θεωρω must αν εχετε αρκετο ελευθερο χρονο και μαζευεται και παρεα στο σπιτι.Παρε την αγγλικη εκδοση καλυτερα ή και τις 2 αν εχεις την οικονομικη ευχερεια.Προτεινω την αγγλικη λογω των πολλων εξτρα πακετων ερωτησεων που υπαρχουν.
Uberalles_gr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Κάποια επιπλέον παιχνίδια για εμένα; Π.χ. κάποιο παιχνίδι με αυτοκίνητα ;; Αλλά θα με ενδιέφερε πάρα πολύ παιχνίδια τύπου Lineage, WOW. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το PS3;
ikaruga24 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Wii με monster hunter Tri επρεπε να παρεις εσυ. Τωρα για το PS3 μονο το Final Fantasy 14 ειναι στο ιδιο στυλ αλλα απο οσο εχω ακουσει ειναι και ψιλοπατατα οποτε... White Knight Chronicles ισως να ειναι αυτο που ψαχνεις αλλα και παλι ειναι μετριοτατο κατα τα λεγομενα.
ilias_97 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Κάποια επιπλέον παιχνίδια για εμένα; Π.χ. κάποιο παιχνίδι με αυτοκίνητα ;; Αλλά θα με ενδιέφερε πάρα πολύ παιχνίδια τύπου Lineage, WOW. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το PS3; Gran Turismo 5 (δες πρωτα κανενα βιντεο απο gameplay σε youtube γιατι ισως να μην σου αρεσει) Red Dead Redemption MGS4 Motorstorm(?) Resistance 3 Assassins Creed Brotherhood
Uberalles_gr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Ποιο είναι κατά την γνώμη σας το καλύτερο RPG για το PS3;;
fearwhatnow Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Ποιο είναι κατά την γνώμη σας το καλύτερο RPG για το PS3;; Valkyria Chronicles, Eternal Sonata και Demon's Souls. Νομιζω το Eternal Sonata θα επελεγα στη θεση σου.
Uberalles_gr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Τα είδα και τα 3 στο Youtube. To Valkyria Chronicles δεν μου άρεσε καθόλου. Το Eternal Sonata ωραίο αλλά πολύ παιδικό. Το Demon's Souls έχω ακούσει τα καλύτερα αλλά δεν μου έκανε για κάτι ιδιαίτερο.
krypton Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 το dark souls και το elder scrolls τα έχεις δει?
mythosss Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 έχω αγοράσει PS3 και θα ήθελα να μου προτείνετε κανένα παιχνίδιγια να μπορώ να παίζω μαζί με την κοπέλα μου για πάρτυ μου. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σαν το Lineage στο PS3;; Συνήθως πριν αγοράσουμε κάνουμε και μια έρευνα αγοράς. MMORPG δεν υπάρχουν σε κονσόλες. Και ούτε πρόκειται. To Valkyria Chronicles δεν μου άρεσε καθόλου Είναι από τα δύσκολα RPGs. Στο wow είχαμε add-on που μας έλεγαν τι sequence θ'ακολουθήσουμε. Γνώμη μου, πούλα το ps3 και ξαναπαίξε lineage.
Uberalles_gr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 mythosss να κάνω έρευνα αγοράς για το PS3 !@#@#$#%$%^$%&%^&^*& To Final Fantasy σε τι κατηγορία το βάζεις; Έχω δει ότι υπάρχουν MMOs για το PS3 και για αυτό ρώτησα. krypton ωραία αυτά που μου προτείνεις αλλά δεν είναι του γούστου μου.
vassilis_pap Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Για RPG κοίτα και τα εξής: Fallout III και New Vegas Oblivion και Skyrim Dragon Age Origins Mass Effect II Για party ίσως πρέπει να σκεφτείς την αγορά του Move μαζί με κάποιο αθλητικό (Sports Champion) ή χορού. Είναι σίγουρο πως είναι το είδος που η κοπέλα σου θα εκτιμήσει πιο πολύ. Από τα υπόλοιπα το Buzz είναι πολύ καλό και διασκεδαστικό, είναι και στα ελληνικά αλλά θέλει μπόλικα άτομα για να έχει πλάκα. Άσε που και εκεί πληρώνεις επιπλέον (για τα Buzzes). Τα υπόλοιπα που σου προτείνουν είναι καλά αλλά δεν είναι τόσο πάνω σε αυτά που ζητάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα