Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το Χ5 και ειναι ισως η καλυτερη αγορα που χω κανει ποτε.

ειμαι υπερευχαριστημενος αν σκεφτεις οτι το πηρα και 187 :P (καινουριο)

μαμα εχει την 2.2.2 αν θυμαμαι καλα και του βαλα Official την 2.3.5

Σε αυτό αναφέρομαι και εγώ. Ότι συνολικά είναι μια από τις καλύτερες προτάσεις εκεί έξω. Δουλεύει απροβλημάτιστα και δεν σου σπάει τα νεύρα σε κάποιον τομέα, σε αντίθεση με το Neo V που συχνά πυκνά κάνει restarts ή παγώματα, χωρίς λόγο.

Δημοσ.

Ideos x5pro και απο μένα.Αν το λιώνεις όλη μέρα σε wi-fi και βαριά παιχνίδια(πχ shadowgun) η μπαταρία θα σε πέρνει 1 μέρα.Με 10 ώρες συνεχόμενο wi-fi και 2 ώρες παιχνίδια ή multitasking με (facebook,mp3,και κάνα παιχνιδάκι) άδεια η μπαταρία.Oι 380 ώρες αναμονή που γράφει λογικά θα είναι χωρίς να κάνεις τίποτα και να μην τρέχει καμία εφαρμογή.Πέρα απο αυτό δεν έχω προσέξει κάποιο άλλο πρόβλημα.Απο τη wind έρχετε με 2.2.2.Μπορείς εύκολα και γρήγορα να περάσεις την 2.3.5.

Δημοσ.

Ideos x5pro και απο μένα.Αν το λιώνεις όλη μέρα σε wi-fi και βαριά παιχνίδια(πχ shadowgun) η μπαταρία θα σε πέρνει 1 μέρα.Με 10 ώρες συνεχόμενο wi-fi και 2 ώρες παιχνίδια ή multitasking με (facebook,mp3,και κάνα παιχνιδάκι) άδεια η μπαταρία.Oι 380 ώρες αναμονή που γράφει λογικά θα είναι χωρίς να κάνεις τίποτα και να μην τρέχει καμία εφαρμογή.Πέρα απο αυτό δεν έχω προσέξει κάποιο άλλο πρόβλημα.Απο τη wind έρχετε με 2.2.2.Μπορείς εύκολα και γρήγορα να περάσεις την 2.3.5.

Για αυτό λέγεται αναμονή.

Δημοσ.

Για αυτό λέγεται αναμονή.

Είναι τεράστια διαφορά όμως.Που 16 μέρες μπαταρία που 1 μέρα.Σκέφτομαι για κάτι τέτοιο:

http://www.ebay.com/itm/3-x-1700mah-Battery-USB-Charger-AT-T-Impulse-4G-Huawei-U8800-IDEOS-X5-/180737203032?pt=PDA_Accessories&hash=item2a14c6db58

ώστε να μην μένω ποτέ απο μπαταρία..

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ για τις προτασεις σας!{ηρα το Ideos x5 pro και μπορω να πω μεχρι και εμενα μου αρεσε μην αναφερω την κοπελα μου που βρηκε καινουργιο "παιχνιδι"! :devil: Σας ευχαριστω και παλι και ειδικα τον Δημητρη απο το forum απο οπου και το πηρα και ηταν αψογη η συναλλαγη μας!

Κατι τελευταιο ομως roms και hacked πραγματα που βαζεις στα android τη εννοουμε δλδ?

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ για τις προτασεις σας!{ηρα το Ideos x5 pro και μπορω να πω μεχρι και εμενα μου αρεσε μην αναφερω την κοπελα μου που βρηκε καινουργιο "παιχνιδι"! :devil: Σας ευχαριστω και παλι και ειδικα τον Δημητρη απο το forum απο οπου και το πηρα και ηταν αψογη η συναλλαγη μας!

Κατι τελευταιο ομως roms και hacked πραγματα που βαζεις στα android τη εννοουμε δλδ?

Καλορίζικο :)

Φαντάσου τη ROM σαν το λειτουργικό σύστημα της συσκευής. Αλλάζεις ROM αλλάζει και το λογισμικό του κινητού σου. Αν σε ενδιαφέρει όντως το σπορ, μπορείς να επισκεφτείς το xda-developers.com. Εκεί θα βρεις τα πάντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...