cortaN@ Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ok στην ευκολία του Cloud από την στιγμή που έχεις apple συσκευές.. αλλά το Sl 10.6.7 δεν παίζεται .. είναι ότι πιο ώριμο και σταθερό για εμένα .. Το θεωρείς πιο σταθερό από SL 10.6.8 ? Γιατί και εγώ είχα αμφιβολίες να αναβαθμίσω σε 10.6.8, αλλά επειδή ήθελα τον Safari 5.1 αναβάθμισα και ΟΚ μια χαρά πάει το μηχάνημα. Βέβαια του κάνω και καλή συντήρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Το θεωρείς πιο σταθερό από SL 10.6.8 ? Γιατί και εγώ είχα αμφιβολίες να αναβαθμίσω σε 10.6.8, αλλά επειδή ήθελα τον Safari 5.1 αναβάθμισα και ΟΚ μια χαρά πάει το μηχάνημα. Βέβαια του κάνω και καλή συντήρηση. Ναι φίλε μου όποιος έχει 10.6.8 είναι 40% στο lion.. και αν θυμάσαι μόνο αυτό προσφέρει την προετοιμασία του υπολογιστή να δεχτεί το Lion με μια τύπου Update εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xazomama Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ας γράψω κι εγώ την άποψή μου αν και νέα χρήστης του Lion (σημείωση: στο SL μπήκα για μερικά λεπτά για την απαραίτητη αναβάθμιση από Leopard). Σε 2 σχεδόν όμοιους iMac Intel Core 2 Duo με 4GB έχω εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση και η διαφορά στην ταχύτητα είναι τεράστια! Ως γραφίστας φορτώνω ταυτόχρονα τη σουίτα της Adobe CS3 και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Φαντάζομαι πως αν πάω σε 8GB RAM τα μηχανήματα θα πετάνε!! Οπότε και μόνο γι' αυτό αξίζει η αναβάθμιση. Στα αρνητικά που έχω δει ως τώρα είναι τα εξής: 1) δεν υποστηρίζονται πια εφαρμογές PowerPC πράγμα που μου κοστίζει στη δουλειά μου γιατί δεν έχω πια τον Proofer Client της Kodak για Δοκίμιο, ούτε και υποστηρίζεται η παλιά έκδοση του ArtoPro της Esco. 2) δεν μπορώ να τυπώσω μέσα από τα προγράμματα της Adobe σε κάποιον εκτυπωτή απευθείας (κρασάρουν αμέσως). Συμπέρασμα από 1+2: Πρέπει να αναβαθμίσω τη σουίτα της Adobe όπως και το ArtPro και να βρω και νέο πρόγραμμα για το δοκίμιο. Του τέστιν μερικές χιλιάδες ευρώ για να είμαι νόμιμη. :/ Με βλέπω να παρανομώ για χάρη σου, λιονταράκι!... Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα