nikolai919 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Κάτω από 100€. Εγώ παίδες, κλαίω με μαύρο δάκρυ που δεν έχω iCloud στο SL. Σκέφτομαι να αναβαθμίσω μόνο γι αυτό. Exposé δε χρησιμοποιούσα ποτέ μου, οπότε δεν θα μου λείψει. Καλή ιδέα η αναβάθμιση; Έχω τον iMac της υπογραφής μου, λέτε θα σηκώνει το καινούριο; Με φοβίζουν τα 4GB RAM με αυτά που ακούω, αλλά αν έχω πρόβλημα, δε πιστεύω να μου κοστίσει τόσο πολύ ένα DIMM 4GB (ώτσε στα δύο slots να έχω 4+2 = 6GB) από eBay ή όπου το βρω πιο φθηνά. Προσεξε με τον συγχρονισμο των των επαφων σου με το iclound γιατι σε περιμενουν εκπληξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δηλαδή; Άντε να δούμε τι θα γίνει. Έχω κατεβάσει το Lion και το έγραψα σε DVD. Σήμερα ή αύριο παίρνω backup και εγκαθιστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά έχω το 13άρι το macbook pro που είχε βγει στα τέλη του 2009 με τον core 2 duo και μνήμη 2GB. Έβαλα τα Lion αλλά δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος γιατί πιστεύω ότι είναι αρκετά βαριά για το pc μου... Ξέρει κανείς πόσο θα μου πάει μία αναβάθμιση στη ram για να την πάω στα 4GB??? Θα έχω διαφορά??? Βάλε μνήμη φίλε, έχω το ίδιο μηχάνημα με Intel 160αρι SSD και με 2GB δεν γίνεται δουλειά, αν δεν κάνω λάθος οι Crucial ήταν κάπου στο 50αρι 60αρι για 8GB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisM. Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Παιδες, σε mac unibody με core2duo 2.0 ghz κ 2gb ram, να το τολμησω η θα με κυνηγανε; ( δεν ειναι δικο μου mac!) Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Παιδες' date=' σε mac unibody με core2duo 2.0 ghz κ 2gb ram, να το τολμησω η θα με κυνηγανε; ( δεν ειναι δικο μου mac!) Sent from my iPhone using Insomnia[/quote'] Απο τα οσα εχω διαβασει εδω μεσα η μνήμη σου θα σου δημιουργησει προβλημα. Απο την αλλη το κόστος να πας σε 4-6 ή 8 δεν ειναι μεγαλο. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 +1 στη μνήμη. Εμένα από 2GB στα 4GB ήταν σωτήριο. Μου ανέβασε το "προσδόκιμο ζωής" του iMac 2008 μου κατά ένα με ενάμιση χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanosVR1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Σε mac mini late 2009 2,26 core2duo , μόλις έβαλα έναν ssd vertex 3 60gb και 8gm ram kingston. Απλα πια το lion πετάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Σε mac mini late 2009 2,26 core2duo , μόλις έβαλα έναν ssd vertex 3 60gb και 8gm ram kingston. Απλα πια το lion πετάει. Πόσο σου πήγε ο vertex??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanosVR1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.320147 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 http://www.e-shop.gr...l?id=PER.320147 Και εγώ την είχα δει αυτή την προσφορά από το e-shop και το σκεφτόμουν αλλά τελικά θα κάνω υπομονή μέχρι το καλοκαίρι για να πέσουν λίγο ακόμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 +1 στη μνήμη. Εμένα από 2GB στα 4GB ήταν σωτήριο. Μου ανέβασε το "προσδόκιμο ζωής" του iMac 2008 μου κατά ένα με ενάμιση χρόνο. Αρκεί να συμφωνήσει και αυτός.. Και εγώ την είχα δει αυτή την προσφορά από το e-shop και το σκεφτόμουν αλλά τελικά θα κάνω υπομονή μέχρι το καλοκαίρι για να πέσουν λίγο ακόμα... Στην ίδια τιμή.. > http://www.mgmanager.gr/corsair_force_series_gt_60gb_sata__6gbs_cssdf60gbgtbk/el/pid/5171/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Το επαναφέρω μετα απο καιρό, μετα το release της καινούργιας έκδοση του Lion. Εχω ενα Macbook Pro με τον i5 και είμαι σε Leopard. Τι λέτε, to lion or not to lion? ΥΓ: Εχω 4 GB RAM! Θα φτάσει η να παραγγείλω alla 4GB απο crucial? ΥΓ2: Μάλλον θα περιμένω το Mountain Lion... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 H γνώμη μου είναι ότι ούτε με 8GB ram δεν αξίζει να πας σε lion. Τα χρησιμοποιώ 6-7 μήνες σε macbook pro 13 late 2011 με 8gb ram και πραγματικά θεωρώ ότι είναι το χειρότερο λειτουργικό που είχα ποτέ μετά τα millenium. Άπειρα bug, βαρύ και αργό λειτουργικό που γενικά σου αφήνει πολύ άσχημη αίσθηση. Εγώ προσωπικά το θεωρώ κατά πολύ χειρότερο από τα vista και σκοπεύω μόλις βρω χρόνο να πάω σε snow leopard αν μέχρι τότε δεν έχει βγει το mountain lion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ρε παιδιά, σοβαρά τόσο χάλια είναι τα Lion? Ενα φιλαράκι μου απο Αγγλία που μιλούσαμε τις προάλλες έβαλε τα Lion σε imac 4ετίας και λέει οτι δουλεύει μια χαρα... Και οτι γενικά δεν εχει αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με κολλήματα κτλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Θα το κάνω πολύ απλό, τόσο που δεν γίνεται άλλο.. Η καλύτερη version osX κατά την γνώμη μου και έχοντας κ ως κριτήριο ότι ξεψαχνίζω τα λειτουργικά και τους κάνω και μη ορθόδοξες εγκαταστάσεις είναι η 10.6.7 μετά την 10.6.7 είναι η 10.7.4 τώρα οι αλλαγές που έχουν γίνει η σου αρέσουν η δεν σου αρέσουν, εγώ μιλάω για σταθερότητα.Σε κάθε περίπτωση ισχύει ότι και στα πάντα, δηλαδή κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις.Το σίγουρο είναι ότι πλέον αν θέλεις να είσαι στην τελευταία έκδοση λειτουργικού σε οποιαδήποτε πλατφόρμα και ο υπολογιστής σου να "σφυρίζει", ο SSD k τα 8 GB μνήμη έχουν αρχίσει να είναι αναγκαιότητα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα