panos2000gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 ναι αλλα άμα είναι να σέρνεται οταν το βάλω στο macbook pro...άστο καλύτερα! Το μηχάνημα σου είναι πολύ δυνατό (σ.σ: ο συγκεκριμένος i5 που φοράνε τα MBP 13" 2011 είναι το ίδιο γρήγορος με τον i7 του 2010) και δεν θα έχεις το παραμικρό πρόβλημα. Από εκεί και πέρα μια αναβάθμιση στα 8GB θα σε βοηθήσει εφόσον τρέχεις ταυτόχρονα πολύ απαιτητικά προγράμματα ή vmware/paralles κτλ. Διαφορετικά ακόμη και τα 4GB είναι αρκετά. Σχετικά με την σύγκριση μεταξύ LION και SL θεωρώ ότι οι διαφορές στην ταχύτητα είναι μη παρατηρήσιμες στην καθημερινότητα. Καλώς ή κακώς θα πρέπει κάποια στιγμή να μεταφερθείς στα Lion καθώς η εξέλιξη αναγκαστικά μας οδηγεί προς τα εκεί. Όσο γρηγορότερα το κάνεις, τόσο πιο εύκολα θα προσαρμοστείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolai919 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Το Leopard είναι 2 γενιές πίσω. Εδώ και καιρό, μόνο security updates βγαίνουν γι' αυτό. Κι εδώ που τα λέμε, το backward compatibility ποτέ δεν ήταν από τα δυνατά σημεία της Apple. αν το βαλει θα ειναι σαν να επιβραβευει την αποφαση της apple να μην υποστηριζει παλαιοτερα λειτουργικα και τα Leopard για καθημερινη χρηση ειναι υπεραρκετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 αν το βαλει θα ειναι σαν να επιβραβευει την αποφαση της apple να μην υποστηριζει παλαιοτερα λειτουργικα Ε, εντάξει, αν είναι να τιμωρήσει τόσο σκληρά την Apple, ας το κάνει. Ακόμα καλύτερα, ας πετάξει τον υπλογιστή κι ας γυρίσει σε μολύβι και χαρτί. και τα Leopard για καθημερινη χρηση ειναι υπεραρκετα Μόνο η Microsoft αναφέρεται στο λειτουργικό της σύστημα στον πληθυντικό: "τα Windows". Όλα τα υπόλοιπα λειτουργικά συστήματα αναφέρονται στον ενικό (πχ το Leopard, τo Snow Leopard, τo Lion, το Mac OS X, τo Linux, το Android, το DOS, το WebOS). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Νομίζω οτι πλησιάζει η ώρα να περάσω στο Lion. Παρ'ολα αυτά θα το καθυστερήσω λίγο ακόμα, αλλα ο φίλος nikolai1919 έχει δίκιο. Η Microsoft ακόμα βγάζει για τα XP!! Εστω και αυτά τα ελάχιστα που βγάζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolai919 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Ε, εντάξει, αν είναι να τιμωρήσει τόσο σκληρά την Apple, ας το κάνει. Ακόμα καλύτερα, ας πετάξει τον υπλογιστή κι ας γυρίσει σε μολύβι και χαρτί. Δεν ειναι θεμα τιμωριας αλλα να μην υποστηριζεις το προηγουμενο σου λειτουργικο (snow) και να υποστηριζεις τον ανταγωνιστη (windows) ειναι καπως παραξενο Μόνο η Microsoft αναφέρεται στο λειτουργικό της σύστημα στον πληθυντικό: "τα Windows". Όλα τα υπόλοιπα λειτουργικά συστήματα αναφέρονται στον ενικό (πχ το Leopard, τo Snow Leopard, τo Lion, το Mac OS X, τo Linux, το Android, το DOS, το WebOS). Καλα ωρε μην βαρας ... η γνωση δεν ειναι σε ολους δεδομενη ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Αν το βάλω στο macbook pro (2011) 4GB RAM i5 320GB , θα σέρνομαι? εδω στον Core2Duo τρεχει ανετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Αν είσαι ήδη 10.6.8 έχεις 50% lion στον υπολογιστη σου δεν θ'αλλαξει τίποτα σε ταχύτητα. οπότε βάλε κ το άλλο 50% και είσαι έτοιμος.. στην 10.7.5 με τον ρυθμό που πάει η Apple θα έχεις ένα καλό λειτουργικό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά έχω το 13άρι το macbook pro που είχε βγει στα τέλη του 2009 με τον core 2 duo και μνήμη 2GB. Έβαλα τα Lion αλλά δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος γιατί πιστεύω ότι είναι αρκετά βαριά για το pc μου... Ξέρει κανείς πόσο θα μου πάει μία αναβάθμιση στη ram για να την πάω στα 4GB??? Θα έχω διαφορά??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Αν νομίζεις ότι αξίζει να επενδύσεις στον υπολογιστή σου τότε βάλε έναν 80αρη SSD και 8GB ram και θα είναι εντελώς άλλος..Οι μνήμες έχουν πέσει πολύ σε τιμή αρκεί να τις βαλεις μόνος σου. http://www.crucial.com/store/mpartspecs.aspx?mtbpoid=0D805CB0A5CA7304 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Έβαλα τα Lion αλλά δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος γιατί πιστεύω ότι είναι αρκετά βαριά για το pc μου... Αν σε "ακούσει" κανένα fan boy να αποκαλείς PC το MACBOOK PRO σου, τρέχα να κρυφτείς Παιδιά έχω το 13άρι το macbook pro που είχε βγει στα τέλη του 2009 με τον core 2 duo και μνήμη 2GB. Ξέρει κανείς πόσο θα μου πάει μία αναβάθμιση στη ram για να την πάω στα 4GB??? Θα έχω διαφορά??? Οι τιμές είναι πολύ χαμηλές πλέον. Με 50 ευρώ μπορείς να βάλεις 8GB (2χ4GB) και θα είσαι καλυμμένος ακόμη και για την μετά LION εποχή. Η γνώμη μου είναι επίσης να προτιμήσεις μνήμες στα 1333 (υποχρονίζονται αυτόματα στα 1066 για το μηχάνημα σου), ώστε να τις έχεις και για κάποιο μελλοντικό σου υπολογιστή. Τέλος θα συμφωνήσω με τον moviemakerGr, ότι αν θες να δεις το MBP σου να απογειώνεται επιβάλλεται η εγκατάσταση ενός ssd. Ακόμη και ένας 60αρης για το λειτουργικό, μπορεί να σε καλύψει. Σε περίπτωση που θες και έξτρα αποθηκευτικό χώρο "πετάς" έξω το superdrive και εγκαθιστάς και ένα συμβατικό δίσκο σε optibay. βλ. εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/399699-macbook-pro-ssd-in-superdrive-out/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Αν σε "ακούσει" κανένα fan boy να αποκαλείς PC το MACBOOK PRO σου, τρέχα να κρυφτείς Οι τιμές είναι πολύ χαμηλές πλέον. Με 50 ευρώ μπορείς να βάλεις 8GB (2χ4GB) και θα είσαι καλυμμένος ακόμη και για την μετά LION εποχή. Η γνώμη μου είναι επίσης να προτιμήσεις μνήμες στα 1333 (υποχρονίζονται αυτόματα στα 1066 για το μηχάνημα σου), ώστε να τις έχεις και για κάποιο μελλοντικό σου υπολογιστή. Τέλος θα συμφωνήσω με τον moviemakerGr, ότι αν θες να δεις το MBP σου να απογειώνεται επιβάλλεται η εγκατάσταση ενός ssd. Ακόμη και ένας 60αρης για το λειτουργικό, μπορεί να σε καλύψει. Σε περίπτωση που θες και έξτρα αποθηκευτικό χώρο "πετάς" έξω το superdrive και εγκαθιστάς και ένα συμβατικό δίσκο σε optibay. βλ. εδώ: http://www.insomnia....superdrive-out/ To pc το λέω με την γενικότερη έννοια του υπολογιστή... Ένας 60άρης ssd πόσο θα μου πάει για το Macbook Pro??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Κάτω από 100€. Εγώ παίδες, κλαίω με μαύρο δάκρυ που δεν έχω iCloud στο SL. Σκέφτομαι να αναβαθμίσω μόνο γι αυτό. Exposé δε χρησιμοποιούσα ποτέ μου, οπότε δεν θα μου λείψει. Καλή ιδέα η αναβάθμιση; Έχω τον iMac της υπογραφής μου, λέτε θα σηκώνει το καινούριο; Με φοβίζουν τα 4GB RAM με αυτά που ακούω, αλλά αν έχω πρόβλημα, δε πιστεύω να μου κοστίσει τόσο πολύ ένα DIMM 4GB (ώτσε στα δύο slots να έχω 4+2 = 6GB) από eBay ή όπου το βρω πιο φθηνά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Προχώρα μην μασάς.. μόνο πρόσεξε αν κάνεις την αναβάθμιση που λες να βρεις ακριβώς τον ίδιο τύπο μνήμης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Γίνεται να του βάλω αυτόν ή λέω βλακείες??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Ξερει καποιος αν πλεον εχει λυθει το προβλημα με το DTS?γιατι ειναι ο μονος λογος που γυρισα σε sl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα