fonsde Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 to lion or not to lion ? το μονο που θα θελα ειναι το icloud για να συνχρονιζω με το iphone. comms? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Προσωπική μου άποψη, Lion έτσι κι αλλιώς στα πλαίσια επαφής με την τελευταία τεχνολογία. Όμως πριν το αποφασίσεις, τι μηχάνημα έχεις και ιδιαίτερα έχει RAM 4GB ;. Αν όχι, είτε την αναβαθμίζεις ή καλύτερα να ξεχάσεις το Lion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonsde Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 εχω.. αλλα ειναι πιο βαρυα ? χανω σε αποδοση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 εχω.. αλλα ειναι πιο βαρυα ? χανω σε αποδοση? Ναι και στα 2.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Η αυτονομία επηρεάζεται σημαντικά; Μιλαω για 2011 μοντελο με i7 early (15') Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Τα έχω από την πρώτη μέρα και δε μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί. Θέλεις σίγουρα multitouch (magic trackpad για desktop) και 4GB Ram. Το Mission Control υστερεί σε σχέση με το Expose ενώ τα full screen apps δε μου λένε κάτι. Γενικά μου αφήνει ένα meh feeling. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Ναι ούτε εγώ έχω ενθουσιαστεί. Βέβαια το iCloud είναι μεγάλη υπόθεση, από την άλλη όμως με έχει ταράξει στα crashes το Safari. Μιλάμε για κάμποσα κρασαρίσματα καθημερινά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benZiDirK Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Αν και τα Lion θελουνε περισσοτερη ram δεν μπορω να πω οτι πηγαινουνε πιο αργα στο δικο μου μηχανημα. Μια χαρα ειναι τα Lion και το iCloud ειναι σουπερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Τι προσφερει το lion σε οτι αφορα την πρόσβαση στο iCloud Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 - Address Book Sync - Calendars Sync - Safari Bookmarks Sync - Photostream - Application Data Sync (κάποια στιγμή στο μέλλον) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Ok στην ευκολία του Cloud από την στιγμή που έχεις apple συσκευές.. αλλά το Sl 10.6.7 δεν παίζεται .. είναι ότι πιο ώριμο και σταθερό για εμένα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolai919 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σας και από εμένα. Καλώς σας βρήκα, μετά από 1 μήνα Lion θα πρότεινα ανεπιφύλακτα Snow Leopard εκτός ότι είναι σταθερό και γρήγορο, μήπως σοβαρευτούν στην Apple και διορθώσουν την πατάτα που κάνανε. 1.Το iClound τρέχει σε Windows και όχι σε SL, 2. Θα ήθελα να έχω την επιλογή να χρησιμοποιήσω Expose και όχι Mission Control Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Τελικά ρε παιδιά τι γίνεται με το Lion? Ακόμα δεν αξίζει να το βάλουμε όσοι μείναμε σε Leopard, έτσι? Αν το βάλω στο macbook pro (2011) 4GB RAM i5 320GB , θα σέρνομαι? Και μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος για πιο λόγο δεν έχει βγει το icloud σε Leopard? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Αν αξίζει να το βάλεις ή όχι, πρέπει να το αποφασίσεις μόνος σου. Για εμένα, αξίζει. Το Leopard είναι 2 γενιές πίσω. Εδώ και καιρό, μόνο security updates βγαίνουν γι' αυτό. Κι εδώ που τα λέμε, το backward compatibility ποτέ δεν ήταν από τα δυνατά σημεία της Apple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 ναι αλλα άμα είναι να σέρνεται οταν το βάλω στο macbook pro...άστο καλύτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα