PETROS13 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά. έχω ακούσει ότι η επιστροφή των δραχμών (χαρτονομίσματα)που έχουμε είναι μέχρι αρχές Μαρτίου. Το ερώτημα που έχω είναι, ξέρετε αν τα αγοράζουν συλλέκτες σε μεγαλύτερη αξία? και αν ναι πόσο περίπου? Έχει κοιτάξει κανείς?
gmch Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Αν είναι σε υπεράριστη κατάσταση μπορεί να πιάσεις κάτι ψιλά παραπάνω από την αξία τους. Αλλιώς τράπεζα της Ελλάδος. Πάντως δεν χάνεις και τίποτε να δοκιμάσεις σε 2-3 σοβαρά site συλλεκτών που υπάρχουν. Να τονίσω και πάλι την υπεράριστη κατάσταση.
PETROS13 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Αν είναι σε υπεράριστη κατάσταση μπορεί να πιάσεις κάτι ψιλά παραπάνω από την αξία τους. Αλλιώς τράπεζα της Ελλάδος. Πάντως δεν χάνεις και τίποτε να δοκιμάσεις σε 2-3 σοβαρά site συλλεκτών που υπάρχουν. Να τονίσω και πάλι την υπεράριστη κατάσταση. Υπεράριστη κατάσταση είναι! οκ θα ψάξω αν βρω κανα site τους.
kanesaxo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Αν υπάρχουν τέτοια σαιτ, για δώστε λινκ. Εχω αρκετά παλαιά χαρτονομίσματα και δε γνωρίζω αν έχουν κάποια συλλεκτική αξία.
parasaser Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Αν υπάρχουν τέτοια σαιτ, για δώστε λινκ. Εχω αρκετά παλαιά χαρτονομίσματα και δε γνωρίζω αν έχουν κάποια συλλεκτική αξία. και μονο οτι υπαρχει ενδεχομενο να παμε σε δραχμες (που θα γινει) κατα την αποψη μου δεν υπαρχει η συλλεκτικη αξια
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Επίσης έχουν περάσει 10 χρόνια, όχι 1000
kanesaxo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Οταν λέω παλαιά,εννοώ παλαιά. Δηλ χαρτονομίσματα 50-60-70 ετών. Σιγά μη περίμενα να γίνω πλούσιος απο...ένα δεκαχίλιαρο που έχω ξεχασμένο.
panosno1com Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 εχμ βασικα και να επιστρεψουμε στη δραχμη σιγουρα το νομισμα δε θα ναι το ιδιο ουτε εμφανισιακα ουτε οικονομικα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα