skorpios268 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) έχω το εξής πρόβλημα: έχω την κάρτα NOT ONLY TV Hybrid USB LV5HX σε desktop pc με windows 7 32bit.Το πρόβλημα είναι οτι ενώ οι οδηγοί είναι εντάξει και κάνω σάρωση καναλιών όταν τελειώσει η σάρωση και κάνω zapping έχω πάντα μαύρη οθόνη χωρίς ήχο σε όλα τα κανάλια.Για να μπορέσω να δω πρέπει να πατήσω το pause και μετά το play και τοτε βλέπω το κανάλι εάν θελήσω να αλλάξω κανάλι τότε πάλι πρέπει να πατήσω pause & play για να δω.Αυτό όμως είναι και κουραστικό και δεν πρέπει να το κάνει γιατί δεν είναι σωστό.Έχω δοκιμάσει 3 φορές unistall & install αλλά το πρόβλημα παραμένει.Να σας πω οτι την πρώτη φορά που το έβαλα στον υπολογιστή το dvbviewer λειτουργούσε κανονικά αλλά μετά από ένα κόλλημα παουσίασε αυτό το πρόβλημα.Στο laptop που το δοκίμασα με την ίδια κάρτα λειτουργούσε κανονικά.Τι μπορεί να φταίει? Συμπληρωματικά να σας πω οτι: H κάρτα γραφικών που έχω είναι η ATI HD 5770 1GB και έχω κάνει ενημέρωση στους drivers μάλιστα πριν μια εβδομάδα περίπου έβαλα το τελευταίο Catalyst Center.Ένα άλλο είναι οτι όταν ανοίγω μια οποιαδήποτε εφαρμογή και ενεργοποιείτε το UAC και έχω ανοικτό το DVB Viewer σε ένα κανάλι με black screen τότε για 1-2 δευτερόλεπτα παίζει εικόνα και ήχος αλλά μετά black screen πάλι.Με το progdvb δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα είναι όλα οκ αλλά θέλω το DVB Viewer πιο πολύ για τα Enigma 2 OSD Skins που κυκλοφορούν για αυτό .Να σας πω οτι έχω εγκαταστήσει το τελευταίο Mega Codec Pack το CoreAVC Pro και τους drivers της Elecard για MPEG2 HD & MPEG 4 HD.Όποιος μπορεί να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος ευχαριστώ. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2012 από skorpios268
Ciccirya Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Πρώτα απ' όλα, uninstall τα Mega Codec Pack, CoreAVC Pro και τους drivers της Elecard (μάλλον εννοείς codecs). Εκτός από περιττοί και εν τέλει άχρηστοι, όλοι αυτοί οι codecs δημιουργούν προβλήματα στο pc. Μετά, κατέβασε τα LAV Filters και εγκατέστησε μόνο τις εκδόσεις x86, ακόμη κι αν έβαλες 64-bit Windows. Εγκατέστησε το νέο DVB Viewer Pro 4.9.5.0 και πήγαινε options/hardware. Πάτα delete για να σβήσει την κάρτα σου από αριστερά και μετά Scan Devices για να την ξαναβρεί. Options/DirectX, επέλεξε LAV Video/Audio decoders και ξαναδοκίμασε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα