Kotsos87 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα και καλη χρονια σε ολους!!! εχω την εντυπωσει οτι μου κλεβουν το ιντερνετ ενω εχω και κωδικο....υπαρχει τροπος να σιγουρευτω αν τελικα με κλεβουν ή οχι????? ευχαριστω προκαταβολικα!!!
alexzzz Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
Kotsos87 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 πως το ξερεις ; εχω παρατηρησει οτι καποιεσ στιγμες αργει ''καπως'' και καποιεσ φορεσ ενω τα εχω ολα τα pc κλειστα το ρουτερ αναβοσβινει σαν να ειμαι μεσα... υπαρχει τροπος να το ελεγξω για να σιγουρευτω?
Daimon Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μπες μέσα στο router σου (192.168.1.1 η 192.168.1.254 κτλ) Από εκεί μπορείς να δεις ποιοι είναι συνδεδεμένη στο router σου (ενσύρματα η ασιρματα)
Kotsos87 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 στην επιλογη οπως το εχεις στο screenshot μπορω να τα δω αυτα ετσι???
PETROS13 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 είναι ανάλογα με το ρούτερ σε ποια επιλογή θα το βρεις. σε netgear πας στο Attached Devices
marios32 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Ήδη απάντησαν τα παιδιά. Όλα τα ρούτερ έχουν κάτι παρόμοιο που δείχνουν τις συνδεδεμένες με αυτά συσκευές. Μπορείς για έχεις το κεφάλι σου λίγο πιο ήσυχο να προστατεύσεις το ασύρματο δίκτυο σου με mac filtering. Τέλος το ότι αργεί λίγο το δίκτυο δεν σημαίνει ότι κάποιος είναι συνδεδεμένος και σου τρώει το bandwidth, υπάρχει πάντα η περίπτωση να είναι θέμα του isp σου(μεγάλη κίνηση στο δίκτυο την τρέχουσα στιγμή και πολλά άλλα.)
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μπες μέσα στο router σου (192.168.1.1 η 192.168.1.254 κτλ) Από εκεί μπορείς να δεις ποιοι είναι συνδεδεμένη στο router σου (ενσύρματα η ασιρματα) πολλες φορες εδω δειχνει μονο αυτους που εχουν παρει ip απο dhcp και οχι αυτους που εχουν καρφωτα.εξαρτατε το ρουτερ Ήδη απάντησαν τα παιδιά. Όλα τα ρούτερ έχουν κάτι παρόμοιο που δείχνουν τις συνδεδεμένες με αυτά συσκευές. Μπορείς για έχεις το κεφάλι σου λίγο πιο ήσυχο να προστατεύσεις το ασύρματο δίκτυο σου με mac filtering. Τέλος το ότι αργεί λίγο το δίκτυο δεν σημαίνει ότι κάποιος είναι συνδεδεμένος και σου τρώει το bandwidth, υπάρχει πάντα η περίπτωση να είναι θέμα του isp σου(μεγάλη κίνηση στο δίκτυο την τρέχουσα στιγμή και πολλά άλλα.) αν αναβοσβηνει το wireless συνεχεια σημαινει οτι καποιος κλεβει.αν αναβοσβηνει μια καθε 5-10 seconds ειναι νορμαλ.το ιδιο και για το ιντερνετ.αν το εχεις κλειστο θα βλεπεις λιγο activity για να μεινει to connection up.η κινηση του provider δεν εχει να κανει με το ρουτερ.οτι κινηση και να εχει ο provider το ιντερνετ θα τρεμοπαιζει ελαχιστα καθε καποια seconds.το mac filtering σπαει ευκολα οποτε το βαζουμε σαν εξτρα προστασια οχι σαν μοναδικη.ο φιλος α.να το κλειδωσει wpa2 η στην χειροτερη wpa β.μεγαλο δυσκολο κωδικο. γ.αν θελει εξτρα κλειδωμα με mac address. δ.αν θελει hidden ssid για εξτρα ε.αν θελει αλλαγη lan ip και κλειστο dhcp για εξτρα. το γ,δ,ε τα θεωρω υπερβολη.τα a,b ειναι τα βασικα.
blackm76 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 για σας παιδια.ισως επρεπε να κανω καινουριο θεμα αλλα επειδη ειδα την σηζητηση ειπα να ρωτησω κατευθειαν.παλιοτερα ειχα ενα ρουτερ της hol kai εμπαινα στη σελιδα του και πηγαινα στο dhcp και εβλεπα ποιος ειναι μεσα.ηταν το netfasteriad.μετα απο μια διακοπη ρευματος καηκε το ρουτερ και φυσικα μου το αντικατεστησαν με ποιο καινουριο μου ειπαν,(to netfaster wlan3)δεν εχω παραπονο απο την εταιρια αλλα δεν εχει στη σελιδα του dhcp list για να βλεπω ποιος μπαινει μεσα.δεν ξερω αν υπαρχει και να μην το βλεπω;αλλα προς το παρον δεν το εχω βρει.υπαρχει καποιος αλλος τροπος για να το δω;;;;η καπoiο προγραμμα;;;;(για windows kai linux)και γενικα θα ηθελα την βοηθεια σας.
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 a. http://192.168.2.1/lan_dhcp_new.stm λογικα αμα βρεις το Manual γιατι εγω δεν μπορω να το βρω καπου μπορουμε να δουμε αν λεει κατι μεσα παραπανω αν δεν πιασει το lInk Πιο πανω που εγραψα.(σηκωσε το manual καπου αμα το βρεις) το manual λενε οτι υπαρχει και στο cd αν στο εδωσαν.στο ιντερνετ βρηκα μονο για το iad οχι για το wlan3. αλλιως θα σου λεγα δες μεσα στο ρουτερ μηπως βρεις καποιοο μενου με την dhcp list ή καποιο μενου που απλα να λεει ποιοι εχουν συνδεθει με wireless.γιατι σε μερικα ρουτερ βλεπεις και ολη την dhcp list αλλα μπορεις να δεις και ποιοι εχουν συνδεθει wireless ή βλεπεις ποιοι πηραν Ip και σε ποση ωρα γινεται expired το lease time
blackm76 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 φιλε μου ειχε μανουαλ και ηξερα την σελιδα αλλα στην σελιδα δεν το ειχα βρει.σιντι δεν μου δωσανε.τωρα η σελιδα που μου εδωσες ειναι σωστη.αλλα για να την βρω πρεπει να την γραφω εγω σε αλλη καρτελα και κανω την δουλεια μου.ευχαριστω για αυτο.ομως τελικα ξεψαχνισα κι αλλο την σελιδα του ρουτερ και τελικα το βρηκα.ηταν και εκει μεσα.αλλα σε αλλο υπομενου.απλα το παραξενο ειναι πως οταν μπαινω απο κινητο android το εμφανιζει κανονικα και οταν αποσυνδεομαι δεν εξαφανιζεται.και επισεις οταν μπαινω ασυρματα μου δειχνει οτι μπαινω ενσυρματα.περιεργο αλλα κανω την δουλεια μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα