vlahoskwn Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 ποσα watt ειναι τα ηχεια απο αυτο το στερεοφωνικο;Link
STORM1978 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 ποσα watt ειναι τα ηχεια απο αυτο το στερεοφωνικο;Link Οπως λεει στην 25 σελιδα 40 + 40 watt τα 2 ηχεία(κοινως απο 40 watt το καθενα). Αυτα ειναι τα καθαρα watt. Τα "μουσικα" watt είναι 75+75 ή αλλιως συνολικα 550.
vlahoskwn Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 ευχαριστω φιλε εχω αυτον τον ενισχυτη και εχω βαλει αυτα τα ηχεια και ανεβαζω την ενταση μεχρι 1,5 γραμμη πανε κιαλλο η οχι;μην τα καψω ενας φιλος ειπε αμα τα τσιτωνω θα αρχιζουν να βουηζουν και θα το καταλαβαινω ισχυει;
STORM1978 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 ευχαριστω φιλε εχω αυτον τον ενισχυτη και εχω βαλει αυτα τα ηχεια και ανεβαζω την ενταση μεχρι 1,5 γραμμη πανε κιαλλο η οχι;μην τα καψω ενας φιλος ειπε αμα τα τσιτωνω θα αρχιζουν να βουηζουν και θα το καταλαβαινω ισχυει; Κοιτα σκεψου το ετσι τα ηχεια πιανουν 40 watt στα 6 ohm. ο ενισχυτης πιανει 2*250 watt στα 4 ohm ή 2*150 watt στα 8 ohm. οποτε υπολογισε πως τα ηχεια θα αντεξουν μεχρι περιπου το 4.5 με 5 στο μεγιστο και ο ενισχυτης παει ως το 10. πανω απο αυτο "δεν" εχουν μελλον και πιστευω πως πανω απο το 2 - 2.5 θα παραμορφωνουν και θα "μπουκωνουν" οπως ειπε και ο φιλος σου. Γενικα για τετοιου ειδους επαγγελματικους ενισχυτες θα πρεπει να επενδυσεις σε ενα ζευγαρι καλυτερα ηχεια και οχι σε ηχεια απο mini hifi και δη της sony. Μην το παρεξηγεις και εγω παλιοτερα ειχα τρελα με sony και εχω ακομη ενα hifi συτημα της στο σπιτι πλεον 12 ετων που παιζει ακομη αλλα ακομη και αυτα τα ηχεια που εχει και ειναι 100 watt καθαρα δεν αντεχουν σε τετοιου ειδους υλοποιησεις ενισχυτων. Απολαυσε τα οσο αντεχουν και οταν βρεις την ευκαιρεια(και τα χρηματα) πανε σε μια λυση ηχειων απο B&W οπως αυτα , ή Yamaha οπως αυτα
vlahoskwn Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 ευχαριστω φιλε μου και να εχεις καλη χρονια με υγεια και ευτυχια θαπαρω ηχεια απλα τωρα τα εχω πρωσορινα καταλαβες; και παλι σε ευχαριστω!!!!!
STORM1978 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 ευχαριστω φιλε μου και να εχεις καλη χρονια με υγεια και ευτυχια θαπαρω ηχεια απλα τωρα τα εχω πρωσορινα καταλαβες; και παλι σε ευχαριστω!!!!! Τιποτα, παρακαλω νασαι καλα καλη χρονια με υγεια πανω απολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα