Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή χρονιά σε όλους!! Έχω μια ερώτηση.. θέλω να κάνω format το laptop μου και να εγκαταστήσω πάλι τα ίδια windows που έχω και τώρα!! Χρειάζεται να κάνω κάτι με το product key ή κάτι σαν unregister ή κάτι σαν deactivation των windows ώστε μετά το format να ξαναβάλω το ίδιο product key;;;; Ευχαριστώ πολύ !

Δημοσ.

Οχι δεν χρειαζεται.κανε φορματ και μετα απλα ξαναβαλε το κλειδι.σε αφηνει να τα ενεργοποιησεις με το ιδιο κλειδι αρκετες φορες.

android.png

Δημοσ.

Δες πρώτα αν έχει recovery disk ή partition το laptop. Θα σε βγάλει από πολύ κόπο.. Κυρίως των drivers

android.png

Windows 7 έχω οπότε δεν χρειάζονται drives !! Έχει ένα partition hp_recovery αλλά είναι είναι από τότε που το είχα αγοράσει και είχε τα windows vista! Τώρα έχω βάλει τα 7.

Αυτό ρε παιδιά ισχύει ;;;

http://dobeweb.com/2009/deactivate-windows-7-and-go-back-to-the-trial-period.html

Δημοσ.

Και να ισχύει, δεν χρειάζεται να το κάνεις.

κάνω δηλαδή ότι μου είπε ο φίλος koslibpro ;; Κάνω δηλαδή φορμάτ και μετά απλά ξαναβάζω το κλειδί χωρίς να κάνω τίποτα άλλο;; Σίγουρα σε αφήνει να τα ενεργοποιήσεις με το ιδιο κλειδί;;

ευχαριστώ

Δημοσ.

κάνω δηλαδή ότι μου είπε ο φίλος koslibpro ;; Κάνω δηλαδή φορμάτ και μετά απλά ξαναβάζω το κλειδί χωρίς να κάνω τίποτα άλλο;; Σίγουρα σε αφήνει να τα ενεργοποιήσεις με το ιδιο κλειδί;;

ευχαριστώ

Αν από vista που είχες πήγες σε 7 με νόμιμο τρόπο τότε κανένα πρόβλημα ξανά βάζεις το κλειδί που πείρες για τα 7 και τέλος,αν βάλατε τα 7 με πλάγιο τρόπο τότε ο,τι ξέρεις ξέρουμε,μπορεί ναι μπορεί όχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...