szaf Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Σε ένα δίκτυο στο οποίο δεν μπορώ να αλλάξω ή να παραμετροποιήσω τίποτα, έχω μόνο ένα καλώδιο ethernet μέσω του οποίου μπορώ να έχω internet. Θα ήθελα κάποια συσκευή που να παίρνει το ίντερνετ μέσω του ethernet και στη συνέχεια να φτιάχνει ένα wireless network, στο οποίο να μπορούν να συνδεθούν κ άλλες συσκευές. Κάνει κάτι τέτοιο ή τέτοιο; Ευχαριστώ!
NetServer Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Λέγεται AP (Access point) Δεν μπορούμε να δούμε τα λινκς από την εφαρμογή
szaf Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Λέγεται AP (Access point) Δεν μπορούμε να δούμε τα λινκς από την εφαρμογή Access points τα περιγράφουν και αυτά συνεπώς πρέπει να κάνουν ε; Το πρώτο είναι το TP-LINK TL-WA730RE και το άλλο το Vonets Wifi Bridge VAP11G. Όταν συνδεθούν, χρειάζονται μόνο αυτά κάποια ρύθμιση, ή και το router από το οποίο θα παίρνουν το internet;
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Σε ένα δίκτυο στο οποίο δεν μπορώ να αλλάξω ή να παραμετροποιήσω τίποτα, έχω μόνο ένα καλώδιο ethernet μέσω του οποίου μπορώ να έχω internet. Θα ήθελα κάποια συσκευή που να παίρνει το ίντερνετ μέσω του ethernet και στη συνέχεια να φτιάχνει ένα wireless network, στο οποίο να μπορούν να συνδεθούν κ άλλες συσκευές. Κάνει κάτι τέτοιο ή τέτοιο; Ευχαριστώ! το δευτερο δεν το ξερω.αν δεν κλειδωνουν το δικτυο με mac address τοτε ναι παιζεις.απλα την ip την lan που παιρνει το Pc θα την δωσεις στο ρουτερ και θα εισαι οκ.και να μην την δωσεις νομιζω παλι θα παιξει.αν τωρα το ρουτερ ζηταει gateway εκει θα δωσεις την ip που πηρες εσυ σαν gateway.εσενα μεσα μπορει να σου δινει αλλο range ip που δεν εχει σχεση με το αλλο.επισης δεν ξερω αν μπορεις να το κανεις και με switch αλλα εκει θα εχεις μονο καλωδιο.επισης αναλογως πως το εχουν φτιαξει αυτοι θα μπορουσε να παιξει ακομα και με adsl router που θα γινει access point.εξαρτατε τι εχουν κανει αυτοι που το εχουν φτιαξει και τι limitations εχουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα