Paokakis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 ευχαριστω πολυ καρμεν πραγματικα με βοηθησατε αν εξεραισουμε το "μικρο" παρατραγουδο.. Χιλια ευχαριστω )
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 λοιπον αν και ειναι ασχετο σου απανταω. ο πρωτος μου υπολογυστης ειχε amd 3200+ o δευτερος ειχε amd 6400+ αυτα ειναι.κ επειδη πουλας τρελα ρωτοντας αυτα,θα ηθελα να σε γνωρισω απο κοντα να δω αν θα ρωτουσες με την ιδια αλαζονια και εσυ οπως και ο εφρο... και μια μικρη διωρθωση. το φορουμ χρησημοποιειται και για να εκφραστεις οπως σου αρεσει? γιατι αν θα σε συναντουσα σε μια καφετερια και σε ρωτουσα αυτα τα πραγματα θα μου μιλουσες εντελως διαφορετικα απο οτι μιλας εδω? απαραδεκτο Αν αναφέρεσαι σε μένα καμία τρέλα δεν πουλάω και δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου. Καμία αλαζονία δεν έχω και γιατί να έχω άλλωστε. Δεν σε γνωρίζω φίλε μου. Αν με ρωτούσες σε καφετέρια θα εκφραζόμουνα διαφορετικά γιατί θα ήμουν σίγουρος αν το εννοείς αυτό που λες ή όχι. Τεσπα δεν έγινε τίποτα. Απλά για να σου εξηγήσω πώς εξέλαβα εγώ αυτό που είπες: Φαντάσου να μπεις σε ένα φόρουμ αυτοκινήτων και να διαβάσεις το εξής: "Καλησπέρα έχω μια bmw x5 καινούρια και θέλω να την δώσω (και να πληρώσω και από πάνω) για να πάρω ένα suzuki vitara γιατί έχω τρέλα με τα suzuki. Ποιό ακριβώς μου προτείνετε"? Πώς θα αντιδρούσες; Τεσπα εγώ σε ότι με αφορά ζητώ συγγνώμη αν ένιωσες προσβεβλημένος από τα ποστ μου. Καλοδούλευτο το μηχάνημα, να είσαι καλά.
sobi1984 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Αν αναφέρεσαι σε μένα καμία τρέλα δεν πουλάω και δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου. Καμία αλαζονία δεν έχω και γιατί να έχω άλλωστε. Δεν σε γνωρίζω φίλε μου. Αν με ρωτούσες σε καφετέρια θα εκφραζόμουνα διαφορετικά γιατί θα ήμουν σίγουρος αν το εννοείς αυτό που λες ή όχι. Τεσπα δεν έγινε τίποτα. Απλά για να σου εξηγήσω πώς εξέλαβα εγώ αυτό που είπες: Φαντάσου να μπεις σε ένα φόρουμ αυτοκινήτων και να διαβάσεις το εξής: "Καλησπέρα έχω μια bmw x5 καινούρια και θέλω να την δώσω (και να πληρώσω και από πάνω) για να πάρω ένα suzuki vitara γιατί έχω τρέλα με τα suzuki. Ποιό ακριβώς μου προτείνετε"? Πώς θα αντιδρούσες; Τεσπα εγώ σε ότι με αφορά ζητώ συγγνώμη αν ένιωσες προσβεβλημένος από τα ποστ μου. Καλοδούλευτο το μηχάνημα, να είσαι καλά. νταξει για να τελειωσει το θεμα εδω ειναι λιγο χαοτικη η διαφορα αναμεσα σε suzuki kai bmw και δεν ειναι το ιδιο αναμεσα στους amd kai τους ιντελ. ειπαμε καλh cpu o 2500 i5 αλλα εσυ του εδωσες ενα boost παραπανω και απο τον καλυτερο ι7 συγκρητικα με τους amd .
cabdik Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 για να το διασκεδασω λιγακι, γελασα πολυ με το παραδειγμα του Δεινοσαυρου! X5 vs Vitara? κριμα για το BMW, αυτη η συγκριση. ετσι και τα ριξεις στο χωμα ,το Χ5 θα φαει πολυυυ σκονη απο το VITARA.....!!!! :-D on topic παντως, ειναι γουστο και καπελο του καθενος, να αγοραζει ο,τι θελει!!
Paokakis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 να πω την αληθεια και εγω γελασα με το βιταρα. και παλι ευχαριστω για ολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα